LovStrafferet

Galninge Novosibirsk: moderne kriminel historie

Novosibirsk - en temmelig stor og smuk moderne by. Gå på dagen for dens velholdte gader, er det svært at tro, at der kan være noget dårligt. Desværre, statistikken over kriminelle rapporter viser det modsatte. Maniacs Novosibirsk fra tid til anden komme til deres blodige jagt. Specielt til dig i denne artikel er den komplette liste af serielle kriminelle til at øve i Novosibirsk region i den seneste tid.

"Novosibirsk serien"

I 1998 i Novosibirsk begyndte at finde fred parterede ligene af unge kvinder. Meget snart blev det klart, at vi taler om en hel række lignende håndskrift forbrydelser. Killing fortsatte indtil 2006, og derefter brat stoppet. Gennem årene har undersøgelsen avancerede en række forskellige versioner. På grund af den stærke vansiring Det var umuligt organer og de manglende beviser for at sige, der begår disse forfærdelige forbrydelser, en morder eller forskellige galninge Novosibirsk. Over tid, blev alle de forbrydelser, forenet i én straffesag, arbejdstitlen "Novosibirsk serien." Af samme morder "Jack the Ripper" blev ofte kaldt, eller "sindssyg-satanist." Sagen er, at nær nogle lig blev fundet mærkelige objekter, transportører, ifølge efterforskerne, mystiske, okkulte betydning. Kun otte år 17 kvinder blev dræbt i en alder af 19 til 30 år. Ligene af ofrene blev lemlæstet, så nogle af dem ikke lykkedes at identificere. Et andet interessant faktum - den døde pige var ligesom hinanden i udseende, undersøgelsen blev det konstateret, at de fleste af dem var involveret i prostitution.

"Jack the Ripper" fanget?

Ikke mange galninge Novosibirsk "berømte" så meget som "Jack the Ripper" eller "satanist". Denne kriminelle holdt i skak hele byen i perioden fra 1998 til 2006. Fragmenter af ligene af sine ofre, han ikke skjule, og som om med vilje efterladt i et almindeligt syn, så de hurtigt opdaget. Under søgningen operationer blev interviewet mange vidner. Når undersøgerne var prøverne killer genetisk materiale blev holdt omkring 300 undersøgelser. Det overraskede agenter og pludselige ophør af voldelige forbrydelser. Ved første politiet var bange for, at morderen netop forladt for en anden region. Imidlertid blev disse mord ikke optaget i enhver by i Rusland. Helt ved et uheld i foråret sindssyg blev fanget i Novosibirsk. "Jack the Ripper", "satanist" - alt dette angiveligt hans øgenavn. Pyatidesyatiodnoletny mistænkte viste sig at være hjemmehørende i byen. Ifølge nogle kilder, denne mand i mange år arbejdede han i indenrigsministeriet. Måske er dette faktum hjalp ham til at forblive fri i så mange år?

dødbringende tur

I 2015 har byen en ny seriel galning. Novosibirsk bogstaveligt rystet over denne nyhed. Må fortsætte den blodige "Novosibirsk serien"? Ofrene for morderen igen blive unge kvinder, deres lig blev fundet i skov plantager ved indgangene til byen. Nogle af de organer blev stærkt beskadigede nok. Hans seneste offer gerningsmanden sønderlemmet, som forårsagede betydelige vanskeligheder i identifikation. Når byen begyndte at gå i panik igen, blev civile glad uventede nyheder - Novosibirsk tilbageholdt sindssyg. Morderen var tridtsatidevyatiletny taxachauffør - Alexey N. fange de kriminelle lykkedes forfølgelse, næsten umiddelbart efter opdagelsen af liget af hans seneste offer. Det blev konstateret, at maniac taxachauffør i Novosibirsk dræbte 4 kvinder. Alle hans ofre, han lokket ind i en bil der tilbyder en tur, kørte til et øde sted, hvor han senere voldtaget og dræbt.

Seriel voldtægtsmand fra Novosibirsk

I efteråret 2013 i Novosibirsk, blev tilbageholdt sex maniac der har gjort 4 af voldtægt og et mislykket forsøg på voldtægt. En mand i alderen 33 år, der bor i Novosibirsk. Alle angreb foretaget en kriminel på gaden. Voldtægtsmand overfaldes på deres bytte bagfra, og derefter bruge fysisk magt og trusler, kvinderne flyttet til et øde sted, hvor han begik seksuelle overgreb. Efterforskerne understrege, at hvis gerningsmanden ikke blev anholdt i tiden, er det sandsynligt, at han ville have gjort en masse langt mere alvorlige forbrydelser.

I Novosibirsk tilbageholdt sindssyg pædofil

I 2013 de Novosibirsk efterforskere lykkedes at anholde gerningsmændene til voldelige seksuelle handlinger mod mindreårige. Voldtægtsmand vendte 43-årige bosiddende i Kirov-distriktet. Kriminel handling (ligesom mange andre galninge Novosibirsk), der respekterer visse foranstaltninger af forsigtighed. Hans ofre valgte han på gaden, derefter "eskorteret" til lejligheden. Og netop at sikre, at barnet er alene hjemme, under påskud af at trænge ind i lejligheden. Gerningsmanden blev anholdt på mistanke om at begå mindst 5 episoder af lignende håndskrift.

I Novosibirsk, dømt røver, der har begået en række angreb på kvinder

I 2003 i Novosibirsk, blev synderen fanget, der har begået 50 overfald på kvinder. Denne sag har fået lidt omtale uden for Novosibirsk region, men alvorligt forstyrret beboere. Gerningsmanden har modtaget uofficielle kaldenavn "løfteren" for at have angrebet sine ofre i elevatorer af beboelsesejendomme. Hovedmotivet for forbrydelsen er røveri. I situationer, hvor offeret nægtede at frivilligt overføre deres ejendom til angriberen, gerningsmanden brutalt slog dem, nogle voldtaget. Røveren og voldtægtsmand blev fanget under forsøget på at sælge den tyvekoster. Synderen viste sig at være 29-årige bosiddende i Omsk, og var kommet flere gange om måneden i Novosibirsk "at jage."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.