LovStrafferet

Colony "sneugle". Placer vedlagte liv

Colonia "sneugle" - er Correctional facilitet af særordning. Der er afsonet deres straf seriel killer, statslige kriminelle, farlige recidivister. Kolonien er designet til 1014 pladser, herunder afviklingen af jord med 100 pladser og zonen streng ordning for 450 mennesker. Correctional Facility betragtes som en af de mest afsidesliggende steder af frihedsberøvelse, er det omgivet af utallige bakker og floden Sob.

Colonia "sneugle"

Hvor Correctional facilitet? Kolonien er beliggende i landsbyen Harpe Yamal-Nenets autonome distrikt. Correctional Facility ligger over polarcirklen på grænsen til det nordlige Ural og tundra, i bakkerne omgivet af, ved bredden af floden Sob. Den nærmeste by for at kolonien er i 1920 km fra Moskva, denne Labytnangi.

Harp forlig blev etableret i 1961. I første omgang var der en lejr for fanger. Fangerne var engageret i opførelsen af jernbanen. Senere blev lejren omdannet til en straffekoloni for farlige kriminelle-recidivister. Siden 70-erne af XX århundrede, har det fået kodenavnet hare-34/18 år. Siden 1981 blev institutionen omdøbt og blev operationelt som en straffekoloni №18 fra nu. Det kommer stadig dømt for alvorlige forbrydelser. Siden 2005 er etableringen navnet "PKU IK-18 FPS Rusland i Yamalo-Nenets District." Nu er det en strafferetlig koloni af særlig ordning for livets fanger. "Snowy ugle" - Dette er en uofficiel betegnelse, som blev givet til ære for Fugle monumentet, som ligger i det område.

Hvordan kommer man til fængslet

Fanger transporteres fra Moskva på to måder - med tog og med fly. Den første lange, tager to dage. Med fly til at flyve kun brug for tre timer at lufthavnen i Salekhard. Så blaffe på behovet for at køre til færgen over floden Ob. Færgen vil transportere til byen Labytnangi, der tilbyder transportforbindelser til landsbyen Harp.

Livet inden for murene af institutionens

Colonia "sneugle" - en enhed, der kan fungere i enkeltstående tilstand ved hjælp af sine egne kommunale anlæg. Correctional institution driver en fyrrum, en bager, en diesel kraftværk, spisestue, butik, produktionsafdelinger for fremstilling af breeze blokke og murbrokker. fungerer også marmor, syning, drejning, snedkerværksted, syning workshop støvler. Fanger arbejder på disse faciliteter, ikke kun for at give sig selv med de nødvendige elementer, men også til at udføre ordrer i befolkningen og virksomheder. Institutionen er opdrættet fugle og grise. Betjening på det område af kapellet, som blev indviet af ærkebiskoppen af Stift Tobolsk og Tyumen Dimitri.

Dømte personer får lov til at modtage pakker en gang om året. På turen kan man gå ud en gang om dagen i 1,5 timer. Walk fanger i en lille celle. Set ti-minutters bade begrænset til at tage et brusebad en gang om ugen. I løbet af dagen kolonien arbejder radioen. Cellerne nuværende seng, skrivebord, sengebord, lukket hylde, hvor maden opbevares, hylde til toiletartikler, samt en vandtank og en frakke rack og et toilet.

Forordninger er at etablere

Kolonien særlige ordning "sneugle" indbefatter enkelt og dobbelt kammer. Pårørende til fangerne skriver, at de i løbet af dagen ikke får lov til at ligge ned på sengen, taler med medfanger kan kun hviske. Når de forlader kammeret gennemsøge dømt. Alle medarbejdere skal overholde holdet konkluderede: "Ja, borger i hovedet." Al bevægelse inden for institutionen kun udføres i håndjern, i en bøjet position. Fanger er ikke tilladt at tale, mens du går, når du besøger bade og toiletter. Familie besøg er tilladt (ikke længere end 2 timer), men muligheden for personlige møder udelukket. Sportsbegivenheder, filmforevisninger forbudt, såvel som en mulighed for at forbedre deres uddannelse.

Generel information om institutionen

Colonia "sneugle" tager fanger, der har begået meget alvorlige forbrydelser. Denne facilitet betjener tid Pichushkin Aleksandr (Bitsa sindssyg), Evsyukov Denis (tidligere politi major), skyldig i massen skydning Pomazun Sergei. I mange fordømte IR muslimer, der blev anklaget for terrorisme. Således kolonien "sneugle" tog sig Nikolai Korolev, lederen af nynazistiske terrororganisation "hoteller", og tidligere terrorist Kulaeva Nur-Pasha.

Correctional Facility ligger over polarcirklen, hvor klimaet er barsk, og en fuld sommer varer kun en måned. Colonia "sneugle", hvor billeder er sjældne i medierne - svært at nå frem til stedet for tilbageholdelsen. Kurator betragtes som den føderale sikkerhedstjeneste i Rusland. FSB officerer kommer ofte til en Correctional facilitet, motion test, udforske livets fanger. Fanger kan skrive klager over embedsmisbrug medarbejdere og anmodninger om strafnedsættelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.