SkønhedHudpleje

Facial maske til hud topografi og farve

Hvad er egnet ansigtsmaske at tilpasse sin lettelse? Nu er der utrolig mange forskellige sådanne midler. Mange skønhedssaloner give dig en lang række tjenester og en maske til at genoprette huden.

Årsager til farve ujævnheder eller ansigt relief

Også for at løse problemet, skal du kende årsagen til dens opståen. Årsager hud uregelmæssigheder ofte er forbundet med forstørrede porer, der opstår, når en fejl i talgkirtlerne. Oftest problemet konfronteret af folk med fedtet hud. Purulent acne kan også forårsage fejl. Hyppige hudproblemer erfarne atleter, skyldes det faktum, at deres sebaceous kirtel fungere mere aktivt, porerne ekspandere.

problemer

Hvilke problemer er der med huden på dit ansigt?

 • Acne (bumser, hudorme). Det mest almindelige hud problem. Det ser skyldes hormonelle forstyrrelser, graviditet, arvelighed, fedtet hud, stress. Klemme acne fører til ardannelse, så der dannes uregelmæssigheder.
 • Shine. At bringe et sådant problem for hyppig vask, misbrug af kosmetik.
 • Peeling. Det største problem med tør hud. Almindelige årsager er vejrforholdene - kulde, sol, vind. Det kan også være ledsaget af kløe.

Og hvad er årsagerne til ændringer i hudfarven? Meget vigtigt livsstil og daglige rutine. Ubehageligt tilstand af kroppen påvirker hudfarve. Virkelig påvirke denne sygdom, allergi, stress, klimaforhold.

Badyaga

Stillet over for en bred vifte af hudproblemer, er folk begyndt at ty til kosmetiske ydelser.

For at fjerne pletter, sløvhed, rødme af huden, perfekt hjemmelavet maske for at justere teint.

Kosmetiske midler, der hjælper til at klare en dårlig hud problem, temmelig meget. Lad os starte med badyagi. Det vil hjælpe til at slippe af langvarige, stagnerende pletter.

Badyagu hæld kogende vand og rør indtil cremet tilstand. Vent køligt, anvende denne ansigtsmaske for at udligne farven på huden. Det skal holde i 15 minutter. Så brug en fugtgivende creme.

Masken af agurk

Det fint revet agurk bør føjes til en nærende creme. Anvendes til ansigt på en linned serviet. Derefter skylles med varmt vand.

ostemasse maske

Overliggende lag på ansigtet. Hold i 10-15 minutter. Vask masken, smøre ansigtscreme.

kål maske

Hak kålen og kombinere med to skeer af hjemmelavet yoghurt. Hold på ansigtet i 10-15 minutter. Efter en skylning.

Melon Face

Let mos melon. Så sat på en linned serviet. Efter 15 minutter varmt vaskevand.

Gulerod-havregryn maske

Den havregryn add revet på et fint rivejern gulerødder og æggeblomme. Tilføjelse citronsaft vil øge effekten. Vi lægger på en fjerdedel af en time. Så vaske af.

Fersken eller abrikos facial

Gnid frugtpuré og blandes med havregryn. Du kan tilføje et par dråber vegetabilsk olie, hvis huden er tør. Vi anvender et tykt lag på ansigtet og lad i 20 minutter. Så vaske af.

appelsin maske

Pres saften fra en appelsin og bland det med hvedemel i forholdet 1: 1. Hold i 20 minutter på ansigtet. Vasket masken med varmt vand.

banan midler

Gnid moden banan puré, tilsæt ris og havregryn. 1 grind valnødder og føje til vores mix. Bland godt og spredes på ansigtet. Vask så snart begynder at føle, at masken strammer huden. Efter smøre ansigtet med en nærende creme.

Home retsmidler. fordel

Masker til ansigt justering tone, som du måske har bemærket, er fremstillet af næsten enhver frugt.

Der er også en masse af kosmetiske produkter, der hjælper med at løse problemet.
Hvor nyttige ansigtsmaske at tilpasse tonen, kogt derhjemme? Brugen af sådanne værktøjer er, at de er lavet af naturlige produkter, der er, indeholder alle de nødvendige vitaminer. Sådanne masker er nemme at lave. De hurtigt fjerne forskellige defekter.

Indikationer for anvendelse er skalering, tørhed, rynker, glans.
Det eneste kontraindikation er tilstedeværelsen af allergi over for nogen af indholdsstofferne.

Lav en maske til fedtet hud hjem

Nu mener de midler, der er egnede til fedtet hudtype:

 1. Riv agurken, at tilføje en skefuld citronsaft. Ansøg om 20 minutter. Slette blanding serviet efter vask med koldt vand.
 2. Hak kødet af agurk. Derefter, i lige store andele, blandes med kartoffelstivelse. Lad i køleskabet i en halv time, og derefter sætte på din hud i femten minutter.
 3. Grind havregryn til mel og fyld med friskbrygget kaffe. Lad virke i 10 minutter, tilsæt citronsaft og distribuere på ansigtet. Lad masken på i 20 minutter.

Lav en maske til tør hud

Masker er egnet, hvis der er skrælning af huden, følelse af tæthed og rynker. Nu overveje midlerne til tør hudtype:

 • Varm spsk olivenolie, tilsæt der honning (så meget). Vi giver cool. Vi anvender vatrondel, forlader cirka tyve (måske 25) minutter. Derefter lunkent vand vaske af.
 • Vi er nødt til at tage de revne gulerødder. Så bland ligeligt med jojobaolie, ansøgt om 20 minutter.

Til normal hud

Sådanne midler er godt bidrage til at skjule sporene af acne:

 1. Kamille og Calendula i en andel på 1: 1 fyld med kogende vand. Dye i 20 minutter og filtreres. Gaze i infusionen, vi påtvinge det på ansigtet i 15 minutter.
 2. 1 spsk. l. grøn ler fortyndes med varmt vand, omrøres til en tilstand af papirmasse, tilsættes lidt olie af geranium, igen omhyggeligt blande sig. Ansøg om huden i femten minutter, derefter vaskes.

Masker til dem over fyrre

Betragt to fonde:

 1. Kogt kartoffel mask til en puré, omrør i mælk. I den resulterende puré tilføje den rå æggeblomme og en lys øl. Forsigtigt røre. Vi forlader på huden i 20 minutter.
 2. Spsk creme mix med mandelolie (1 spsk. L.) Tilsæt citronsaft. Fordel vægten på huden, henstår i 15 minutter.

Som påvirker tilstanden af huden? Måder at forbedre det

Det bør præciseres, at påvirker hudens tilstand? Ernæring og pleje. Også vigtigt er, hvordan mængden af vand, der forbruges pr dag, genetik, dårlige vaner, gå udendørs.

Hvad er måder at forbedre hudfarve? Først, kan du slå til en professionel. Det vil hjælpe med at løse dette problem.

Det er også muligt at forbedre teint, der forårsager makeup. En hudsygdom påvirker den måde at leve på, så du skal ændre den til højre. En anden hjælp folkemusik retsmidler.
Dernæst finde ud af om hver metode i flere detaljer.

Professionel hjælp

Når huden ikke helbrede dig selv, vil kosmetologi og dermatologi hjælpe dig med at håndtere denne vanskelige opgave. Dermatologer anbefale særlige medicin, cremer, salver eller vitaminpræparater. Kosmetolog også bidrage til at klare problemet med hjælp fra skræl, masker, massage, og andre professionelle praksis.

makeup

Ujævn teint kan skyldes udsættelse for sollys. Derfor er det nødvendigt at bruge solcreme. Hvis du har problemer hud, er det bedre at give op garvning. Det anbefales også udrensning ved hjælp af cremer, en gang om ugen bør anvendes krat. ujævn hudfarve creme til at hjælpe skjul eller maling pen. Men sådan er det ikke nødvendigt at anvende makeup med fingrene.

Livsstil og Ernæring

Må ikke undervurdere den indflydelse livsstil på betingelse af huden.
Opretholdelse vandbalance og drikke nok væske - er det meget vigtigt for huden. I drikkevand, kan du tilføje citronsaft - det vil tilføje huden friskhed.

Det bør begrænse brugen af alkohol og søde drikke.

Ernæring er også meget effekt på huden. Kosten skal være kogt kød, æg, ost, skaldyr og ost.

Jeg har brug for at sove om dagen i mindst 7 timer. På grund af mangel på søvn dannes poser under øjnene, og huden bliver slasket.

folkemusik retsmidler

Det anbefales til periodisk tage et dampbad i ansigtet.
Også relevant vil kontrast bade, de er godt opfriske huden.
De gør deres vej: tage 2 fugtet håndklæder og en i isvand, og den anden - i den varme. Så anvendt skiftevis til ansigtet.

Masker til ansigt alignment relief

Facial uregelmæssigheder dannes på grund af hudorme og acne efter.
For at rette hudens struktur, kan du bruge disse metoder:

 1. Forbinde enebær olie med en lige del af zink salve. Påfør den resulterende maske tilpasning hud på problemområder, skyl med to og en halv time.
 2. En teskefuld bagepulver og honning mix, at massere en grød i 15 minutter hver dag.
 3. Lidt kamfer olie blandet med soda og glycerin. Påfør denne ansigtsmaske at udligne lindring ved at massere forsigtigt med en vatpind. Vask efter fjorten minutter.
 4. Aspirin maske tilpasning ansigt. I forberedelserne til et hjem. Et par aspirintabletter at dryppe vand, omrør i pulpen og tilsæt flydende honning. Rør rundt og lad for en kort tid, efter at en massage med denne masse. Brug denne metode hver uge til 2 gange.

konklusion

Nu hvor du ved er gode værktøjer til at hjælpe med at løse problemer. Vi håber, at du vil vælge for sig selv det rigtige maske. Korrekt livsstil og hudpleje kan hjælpe dig med at erhverve en sund og smuk teint uden større besvær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.