SkønhedKosmetik

Spiritter med feromoner hjælper med at tiltrække opmærksomhed: er det sandt eller en myte?

Kvinder bruger hele tiden meget arbejde, penge og tid til at skabe et individuelt billede. I dette spørgsmål er hver detalje vigtigt: fra frisuren til de stilfulde sko. Det sidste billede af hvert billede anses altid for at være et parfume-dråbe, der understreger individualitet. Parfume kan sammenlignes med et tilbehør, der advarer andre om dit udseende og efterlader minder efter at have forladt. Alle parfume er designet til at give personen en ekstra attraktion. Men der er spiritus, der kan forårsage ikke kun positive følelser, men også seksuel attraktion i det modsatte køn. Hemmeligheden bag denne parfume er, at sammensætningen indeholder feromoner.

Parfume med feromoner: sand eller myte?

Næsten hver eneste af os har lagt vægt på det faktum, at nogle mennesker, som ikke har et attraktivt udseende, som en magnet tiltrækker andres opmærksomhed. Omvendt er smukke, stilfulde og ret behagelige i kommunikation mænd og kvinder ikke populære med det modsatte køn. Paradoksens hemmelighed er simpel. Vi vælger alle ubevidst en partner, der bruger lugtesansen. Ifølge producenterne kan du opnå særlig opmærksomhed, kun ved brug af parfume med feromoner. Sandhed eller myte? Lad os prøve at forstå dette problem ved at overveje, hvilken virkning stoffet har på vores underbevidsthed og hvor det kommer fra parfumer.

Hvordan virker parfume med feromoner?

Parfumererne forundres altid over spørgsmålet om, hvordan de gør deres produkter endnu mere attraktive. Sammen med forskere besluttede de at syntetisere i laboratorieferomoner, som er ansvarlige for seksuel attraktion. Det er dette stof, der skal være en slags magnet til det modsatte køn. Det menes, at den ideelle mulighed vil være, når de skaber personlige, med alle individuelle karakteristika, parfume med feromoner. Sandhed eller myte - der er ikke noget bestemt svar. For det første er denne procedure ikke overkommelig for alle. For det andet skal parfume, der sættes på strømmen, indeholde liter feromoner. Så det viser sig, at det ikke er så nemt at forstå, om sådanne spiritus har en magisk virkning, eller om det er et reklamestunt fra producenten.

Det er kendt, at det dyrebare stof, der er en del af flasken af værdsat parfume, hovedsagelig er et produkt af den dyrebare aktivitet hos forskellige dyrearter. For eksempel er ambergris eller muskus - disse stoffer naturlige afrodisiakser, som er en del af mange parfume præparater. De har en hård, endog ubehagelig lugt, men i visse proportioner giver parfume perfektion, sensualitet. Sådanne spiritus spiller en rolle i harmoni mellem partneres seksuelle forhold. Du kan købe en sådan flaske ikke kun i specialbutikker, men også i apoteker. Der vil der være krukker med forskellige grundlæggende smag, ikke kun for kvinder. I en bred vifte af mænds parfume med feromoner. Køb aroma, gør det samme som med valget af konventionel parfume - du vil kunne lide lugten.

Der er en regel: alkohol "dræber" parfume med feromoner. Sandhed eller myte? Der er et entydigt svar på dette spørgsmål: alkoholholdige spiritus kan ikke indeholde feromoner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.