Nyheder og SamfundKultur

Sådan kjole til teatret pige og mand: reglerne, interessante ideer og funktioner

Besøg teatret - en fejring af acculturation. Den adskiller sig fra andre intellektuelle og følelsesladede oplevelse. Spørgsmålet er, hvordan man klæder til teatret, så for ikke at ødelægge glæden ved selv eller satellitter eller andre seere iscenesættelse. Problemet er ganske alvorlige, baseret på kulturelle traditioner selv det sidste århundrede, som nu undergår store forandringer. Lad os se på, hvordan at klæde pigen i teatret (uanset alder) eller den unge.

valg for Filosofi

Spørgsmålet om, hvordan man klæder i teatret, er det nødvendigt at tage fat ikke garderoben med tøj og kigger i spejlet. Lad os tænke. Du kommer til at gå til et sted, hvor den usædvanlige går offentligt. Teater-gængere sætter pris på den smukke i alle dens manifestationer, de er ubehagelige skødesløshed og mangel på smag. Prangende, ekstravagant, klodset, slags sjusket nabo ned ad gangen kan fornærme folk. Og du er ligesom mig selv vil føle, når du fange blikke, du indser, at du fordømmer? Bestemt ubehageligt. Folk siger, at dets charter i andet kloster er det ikke nødvendigt at blande sig. Denne enkle idé vil hjælpe os med at finde ud af at klæde sig til teatret. Det er nødvendigt at overholde den triumf af kulturen atmosfære af, hvad der sker på scenen og i hallen. Så bør tøjet være festlig, højtidelig, der viser din smag. Picking up outfit, tænke over, om det svarer til temaet for begivenheden, vil der passer ind i det samlede billede af mødet.

Sådan kjole til teatret højre

Valg af kjoler i mange henseender afhænger af teatret. Nu er det besluttet at arrangere dagtimerne, aften, tematisk og private omgivelser. Det er sandsynligt, at du vil kræve nogle oprindelige idé. bør tages Essensen af begivenheden i betragtning, når det besluttes hvad der skal bære til teatret. Op til seks timer af dagen får lov til at sætte på almindelige tøj. For piger kjoler rolige nuancer, diskrete nuancer dragter, nederdele med bluser. Men i denne periode ikke er velkommen dyre smykker. Tiaras og halskæder forlade for aften ydeevne. Efter seks timer - festlighederne. Fra smarte damer har brug for, smag og skønhed. Det er en farve kjole kulør-sag eller en smart kjole og hvidt med åben halsudskæring. Må ikke overdrive det med smykker. Alle ting skal passe sammen, for at understrege den skønhed af kroppen. Giv lette vægt smykker er ikke tilladt, undtagen at gå til karneval.

Sko: teaterstil

Du ved, i dag, folk tænker mere om bekvemmelighed og komfort. Vinter støvler i rummet ikke tage ud og gå til sommer sandaler. Teatret er et af de steder, hvor udseendet er vigtigere end komfort. På repræsentationen af kvinder er nødvendig for at komme i sko med lukkede tæer og hæle. Ideel til dette formål båd. Ifølge reglerne for etikette er påkrævet strømper. Selv på en varm sommerdag uden strømpebukser til at være se forestillinger - dårlig formular. For mænd, reglerne er ikke så strenge. Men den stærke køn er nødvendigt at gå gennem teater i sirlige, fint polerede sko. Flip flops og cowboystøvler kan bringe stamgæster at besvime. I den kolde årstid er problemet løst ved tilstedeværelsen af reservedele sko. I teatret, alle bekvemt arrangeret, pereobuetes og vende i "personlige" i et par garderobe.

Anbefalinger og ideer til piger

Unge skønheder bør du ikke opdele hår med toilet. Når finde ud af at klæde pigen i teatret, så tænk på de naturlige dyder. De skal understreges. Det vil sige, at bestyrelsen skal samle op på figuren. Stop ved kjolen afslappende farve, uden slående detaljer. Højdepunktet af kjolen en pige til at være sig selv. Pick ornamenter, kombineret med kjolen. I hans hænder er tilladt at tage en lille taske (pung eller kobling). For eksempel, vil du se perfekt i en kjole af silkeagtig stof, tætsiddende form. Gennemfør outfit dekorationer lavet af natursten. Om aftenen ydeevne pick tøj denudative skuldre. Kjole hem kan nå gulvet. Sådan toilet nødvendig omfangsrige ornamenter, for eksempel en halskæde-krave. Essensen af toilettet i udvælgelsen for at fremhæve en ting. Hvis du beslutter at bære en halskæde, ikke fokusere på den frisure og håndtaske. Eller at sætte op på sit hoved et diadem, derefter lov til at hænge rundt om halsen en tynd kæde med et vedhæng.

Hvordan til at klæde pigen i teatret i efteråret og vinteren

Chill lidt indsnævrer mulighederne for at klæde sig perfekt. Faktisk, bortset fra den kolde og kølige vind, ingen andre er der ingen grænse. Ladies fancy kjole aften anbefalede indstillinger. For at åbne skuldrene kan du kaste en pels boa. Dette tilbehør og varm, og yderligere dekorere. Længde kjole bliver nødt til at vælge i overensstemmelse med de særlige forhold i vejret. Sandsynligvis nødt til at opgive sømmen på gulvet, så for ikke at farve det i efteråret vandpytter. Se godt kjole til midten af læggen. Denne længde betragtes som en aften. Vær særlig opmærksom på væv af dine toiletter. I koldt vejr passer tykkere varianter med refleksion. Toilet ønskeligt at vælge Monokrom. Nu damer ikke justere farver med alderen. Kjole skal dekorere. Hvis en person lyserød farve, så er det flagre Balzac smukke og unge damer. Det er vigtigt at klæde så elegant og naturlig, aldrig stramtsiddende og ikke strittende. Denne regel bør tage hensyn til dem der er interesseret, hvordan man klæder til teatret i efteråret. Ved matinéforestilling kan komme i en dragt, nederdel og bluse. Men om aftenen være sikker på at klæde, der vil understrege værdighed figuren.

Med hensyn til bukser

Den klassiske version for kvinder - en nederdel. Det anbefales til specifikt at målrette denne regel. Teater - et sted med høj smag og tradition. Det er ikke nødvendigt at ophidse den offentlige som måske støtter fuldt ud ligestilling, men stadig ønsker at nyde udsigten og indstillingen af det offentlige. Bukser og smarte kostumer forlade mænd. Apropos et stærkt felt. Teatret mand satte bære klassiske jakkesæt, uanset årstiden. Den højtidelighed af situationen kræver, at på skuldrene af sin jakke og fremviste i varmen, og kulde. Kun den skjorte er passende repræsentation på morgenen i løbet af sommeren. De damer der er interesseret i, hvordan man klæder til teatret i vinteren, stylister anbefaler at også klassikere. Koko Shanel Kjole - en oplagt mulighed. Om vinteren, kjole varmt, skal du vælge en indstilling i uld.

nogle funktioner

Det anses for uhøfligt at komme til showet i trøjer, sko, træningstøj og lignende beklædningsgenstande. Men der er undtagelser. For eksempel tænker jeg hvordan man klæder til Bolshoi Teatret, alle ledet af betydningen af de vigtigste kulturelle institutioner i landet. Faktisk status for institutionen kræver overholdelse af etikette og klassiske toiletter. Men her er det er drænet af mange turister, herunder udenlandske. Ikke alle har mulighed for at afhente tøj, og ikke tager hensyn til vores traditioner. En almindelig borger i dette sted føles ganske godt uden en aftenkjole. Du kan altid foregive at være en turist. Selvfølgelig er det ikke råd. Hvis det er muligt, er det bedre at klæde pigerne i en kjole, bære smykker. En sådan toilet Bolshoi mere lige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.