FormationUngdomsuddannelse og skoler

Kiel - dette ... Hvorfor han har brug for fugle

Pattedyr og fugle - er højdepunktet af udviklingen af hvirveldyr. Og de begge optrådte omkring samme tid. Selv i Trias var de tidligste pattedyr, som er adskilt fra dinosaurer. De var primitive og slet ikke minder om moderne dyr. I begyndelsen af Jurassic perioden fra terrestriske øgler kom flyvende fugle, som har givet anledning til en klasse af fugle.

Krybdyr er ikke beboet hele området, som fik lov at sætte de første fugle og pattedyr i de frie områder. Og det faktum, at de erobrede nyt land, der ikke tidligere har været anvendt firben, bidraget til, at pattedyr og fugle dukkede tilpasninger for at overleve i en række betingelser. Firben - det er de vigtigste konkurrenter, takket være dem fuglene forbedret nervesystem, Sanse organer og adfærd. I dag er vi særligt interesserede i strukturen af stof. Vi tilbyder at stifte bekendtskab med denne del af kroppen som kølen. Denne enhed er i fugle og andre dyr. Hvad det er, hvad funktioner udføres, lærer vi af dette arbejde.

Strukturen af fugle

Mange fugle kan flyve, nogle i løbet af evolutionen, har mistet denne evne. Lad os nu tale lidt om strukturen af lungerne og luft skabninger. Tubular knogler, mættet kalk salt, lade fuglene til at flyve, fordi deres skelet bliver meget stærk og let. Kraniet er også udstyret med fugle: på forsiden kun store øjenhuler og et næb, som tidligere var en kæbe med tænder.

Hals forskellig længde og mobilitet, det består af 10-25 ryghvirvler. Som forbenene - er de vinger, den øgede belastning på benene: knoglerne, der danner bækken del smeltet, så de er blevet meget stærkere. Der er funktioner i strukturen af skulderen afdeling, for eksempel - kølen. Dette er en meget stærk knogle, der tjener mount for brystmuskler. Lad os tale om det en smule mere.

Kiel

Som vi har sagt, kølen - denne udvækst, som er nødvendig for fastsættelse Fugle brystfinner muskler. Denne udvækst blev dannet i processen med udvikling, som fuglene kan flyve takket være denne enhed, fordi de brystmuskler har udviklet sig meget stærkt. Han er ikke kun fugle, men også i nogle dyr, som har en stærk forbenene: som regel, at de graver i jorden. Et eksempel ville være en muldvarp. Men især udviklingen af kølen har stadig på flyvende fugle, flagermus. Der er endda en såkaldt køl fugle: kolibrier, mursejlere og så videre. Det vil sige, kan det siges, at kølen - et værktøj til fugle og gravende dyr, uden hvilken de kan simpelthen ikke gøre.

funktioner

Kiel - det er hovedsageligt i fugle, knoklet udvækst i bryst rygsøjlen, det er fladt, der bruges til at forbinde en temmelig stærke muskler, der er involveret med bevægelse. Fremhæv det primære formål og funktion af knoglen højderyg.

 • Kiel vi også nødt til at styrke det brysthvirvelsøjle, dvs. skelettet af denne del er ganske holdbare. Vi kan sige, at det er et ekstra værktøj til at beskytte de vitale organer.
 • Da fugle, når bevægelige vinger, der er involveret en hel masse muskler, er kølen monteret på et så stort antal af muskelfibre.
 • Også denne udvækst fremmer mobilitet thorax. Dette giver dig mulighed for at lave bevægelser med dyb vejrtrækning.
 • Sidstnævnte funktion - en ændring i stien flyvning, kølen er ikke det sidste sted i denne proces.

I nogle fugle ingen køl

Så køl - hvad er det? Vi besvaret dette spørgsmål. Det er blevet sagt, at der er udvækst af fuglene, men taler ikke om undtagelser. Det er vigtigt at præcisere, at der er en underklasse af strudsefugle. Tidligere blev de kaldt på følgende måde:

 • Omskiftelig.
 • Struds.
 • Gladkogrudye.

Denne underklasse omfatter så mange som 8 enheder:

 • Casuariiformes.
 • Kiviobraznye.
 • Nanduobraznye.
 • Strudsefugle.
 • Tinamuobraznye.
 • Epiornisoobraznye.
 • Litornitoobraznye.
 • Moaobraznye.

Om de sidste tre selskaber, kunne mange mennesker aldrig kan høre, som deres repræsentanter har længe været uddød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.