Nyheder og SamfundNatur

Sådan samle svampe: champignon tips

En varm sommerdag, en cool lyssky skov tenkane usynlige fugle og solens stråler filtrering gennem den grønne krone. Hvor dejligt at engagere sig i en sådan situation "tavs jagt", som kaldes svampeplukning! Men alle ting har deres visdom. Så her, ikke at skade naturen og dig selv, du har brug for at vide, hvordan at plukke svampe, hvad de skal tage med ham ind i skoven, og hvordan man skelner nyttig opdagelse fra fare.

Den mest frugtbare tid er i slutningen af sommeren (August) og begyndelsen af efteråret (September). Hvis bestået en varm regn, så chancerne er, at du ikke vil vende tilbage fra en vandretur med en tom kurv stiger. Svampe i denne tid vises i store mængder. Men, går på jagt efter dem, skal du huske nogle af de vigtige funktioner. Først og fremmest, de er i stand, som en svamp, absorbere alle elementer i miljøet, herunder dem skadelige for mennesker. Derfor erfarne plukkere til spørgsmålet om, hvor at plukke svampe, anbefales det at gå væk fra byen, fra de industrielle virksomheder og motorveje, økologisk rent skov. Det er også nødvendigt for at undgå sporene. Den bedste mulighed - en skov uden for bygrænsen.

Nyankomne til de "stille jagt" har problemer, ikke at vide, hvordan man korrekt indsamle svampe og hvordan man udstyre til en vandretur i skoven. Bedre at gå ved daggry. Erfarne folk rådes til at bære støvler, parkacoats og altid en hat. Det beskytter mod fugt, stikkende insekter og flåter. Med en spand eller bedre at tage en fletkurv. I en sådan emballage svampe vil ikke blive påvirket og vil ikke bryde. Du kan ikke sætte svampe i plastikposer. For det første kan de hurtigt smuldret, og for det andet, er der risiko for giftige bakterier.

Erfarne "jægere" for at vide, hvordan at plukke svampe, og sørg for at tage en kniv. Det kan bruges meget omhyggeligt skåret væk naturens gaver. Tværtimod er der simpelthen utilladelige metoder. For eksempel kan svampe ikke indsamles ved hjælp af små river. En sådan metode praktiseres i at finde nogle tørre Shiitake. Han gemmer sig under jorden. I dette tilfælde, myceliet er brudt, og året efter svampene ikke længere vokser. Også, er det ikke nødvendigt for den samme grund, de twist, hvis du pludselig glemmer hjem åbningsbandet. Forsigtigt rive blade og græs, kan du bruge den hornede stick.

Oplysninger om, hvilke svampe kan høstes, kan findes i opslagsværker. Er det tilstrækkeligt at nævne et par vigtigste egenskaber ved disse gaver af naturen, som er værd at være opmærksom. Først og fremmest kan de indsamles kun, hvis der er en nøjagtig tillid. Ved den mindste tvivl om at finde bedre affald. Ukendt champignon kan være giftige. Må ikke sætte i din indkøbskurv rådne eller orm-angrebne instans. En metode til afprøvning er meget enkel. Det er nok at kigge under motorhjelmen og foretage et snit i benet.

Viden om, hvordan at plukke svampe, er ikke nok. De opbevares i lange, kun to eller tre timer. Derfor umiddelbart efter hjemkomsten fra skoven, de skal behandles: ren, vask. Nogle anbefalede udblødning - volnushki, svampe. Andre - kog (luteus, hvide, ræve, asp et al.).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.