Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne en fodbold? nyttige tips

Forældre til elever ofte nødt til at vise bemærkelsesværdig opfindsomhed og fantasi til at hjælpe deres afkom med deres lektier, amatør og andre fritidsaktiviteter. Fra mødre og fædre skal have evnen til at sy kostumer, løse gåder, gøre alle mulige håndværk og male bedre end kandidater fra kunstskoler. Sommetider børn fremsat krav forvirret. For eksempel, forældre nødt til at finde ud af at tegne en fodbold. Det er lidt simpel ting, men det bør ske gradvist.

Sådan at tegne en fodbold?

Med denne opgave kan håndtere selv de studerende og forældre også, og endnu mere, så det vil være på skulderen. Så lad os lære at tegne en fodbold i etaper. Til at begynde at tegne en perfekt cirkel. Dette kan gøres ved kompas eller huske en gammel skole metode og tråd til at binde en blyant. Vedhæfte spidsen af en nål eller knap på arket, trukket, tegne en kurve linje ved at dreje omkring en tråd akse.

Den anden fase i denne masterclass vil være noget mere kompliceret og kræver dygtighed. Vi er nødt til at vælge det cirklens centrum og derefter trække i midten af en regulær femkant. Vi husker, at fodbold består af sorte og hvide identiske sektioner. Størrelsen af femkant skal være ca. 1 \ 8 på størrelsen af selve cirklen. Så tegne en geometrisk figur ved hjælp af en lineal. I fremtiden, for mere nøjagtig bygger, vi også brug for en vinkelmåler. Vi tager det i hånden og gå videre til den næste fase af master class.

Nu er vi nødt til at gøre den anden støder op til den første sektion. Til dette formål er hver side målt fra vinklen 135 grader og markere det punkt på arket. Vi trækker en linje fra hjørnet til dette punkt. Som det fremgår, får vi at vide, hvordan man tegner en fodbold med en blyant. Med dette værktøj den nemmeste vej til arbejde, fordi forkert holdt linjen kan derefter nemt slettes. Så efter en linje trukket fra alle fem hjørner, er det nødvendigt at måle dem segmenter af samme længde som siderne af vores femkant.

Nu har vi de tre sider af de nye afsnit af de fremtidige mål. De er sekskantet, og så videre blot at gøre et spejlbillede af de eksisterende dele. Som et resultat, vi allerede har seks sektioner. Og fra dem at fortsætte lignende plot følge sekskanter indtil indtil upremsya i cirklen grænsen.

finpudsning

har vi nu at fastsætte frigivet ud over den linje ved hjælp af viskelæderet. Derefter skal du male vores bold. Gøre det centrale femkant sorte og omgiver den hvide del af orloven. Men i tredje række, vil de skifte farver.

konklusion

Så vores tegning er klar. Nu hvor du ved hvordan man tegner en fodbold. Hans billede kan dekorere skolens væg avis, en plakat til ferien eller bare et billede. På samme tid, så du kan lære dit barn det grundlæggende i tegning på en enkel og tilgængelig måde. Nå, for at vise til andre forældre, fordi ikke alle ved hvordan man tegner en fodbold korrekt og præcist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.