Kunst og underholdningKunst

Hvad er waacking? Oprindelsen af dansen

Hvad er waacking? Dette er en smuk og energisk dans. Waacking optrådte ved indgangen til 1970'erne, i institutioner for mennesker med homoseksuelle i Los Angeles.

den Garbo

I første omgang er denne stil kaldet The Garbo (på vegne af den berømte svenske skuespillerinde Greta Garbo: dansere efterlignede hendes teatralske arbejdsstillinger). Det så temmelig interessant. Moderne dans navn "waacking" (fra ordet wack - vinke hænder) er en kommerciel, det opstod på grund af det faktum, at flere og flere mennesker blev interesseret i dette fænomen. I første omgang var stilen en blanding af jazz, Låsning bevægelser samt hip-hop.

Waacking og Locking

Denne stil har et andet navn - Punkin. Hvordan kommer den fra? Bare Låsning dansere kaldet homoseksuelle, der forsøgte at efterligne dem, ordet punk. Det skal bemærkes, at mellem dem der var fjendtlighed og konfrontation, tværtimod, der var lidt af samarbejdet: nogle lånt noget fra den anden. Waacking vist sig inden for Locking, musik til denne dans var anderledes: første, i årene 1972-1973 var det funk, disco og da, og efter et stykke tid - hus. Sidstnævnte bruges til forestillinger indtil nu. I øjeblikket waacking er en integreret del af huset af kultur.

Oprindelse waacking

Som dansen stammer? Blot homoseksuelle begyndte at efterligne danserne Låsning: de lavede en lignende bevægelse med sine hænder. Men deres manerer kan forstås, at disse er folk homoseksuelle. Mens mange begyndte at interessere sig for, hvad waacking. denne dans bliver stadig mere populære.

Waacking i Los Angeles og New York

Selvfølgelig, der var en forbindelse, og waacking dermed har vinder mere og mere popularitet mellem New York og Los Angeles. Dansere føjet til hans bevægelse fra voginga - tendenser, der opstod i de 40-50-erne i New York virksomheder for homoseksuelle. Hvad kan vi sige om denne stil? Han var en efterligning af modeller gangarter og stillinger. Det viser sig, at New York og Los Angeles-baserede måde er en masse forskelle. I det første tilfælde er der prætentiøse rejser, hoppende og emissioner, mens den anden - en masse forskellige bevægelser med hænderne. Det kan endda synes, at disse er forskellige danse. Foruden håndbevægelser til denne stil er kendetegnet ved en form for kropsholdning og gangart model. I øjeblikket waacking er en integreret del af en række farverige forestillinger. Men det skal forstås, at dette sandsynligvis ikke koreografien, og ønsket om at vise sig og udtrykke deres individualitet. Det er en skam, at nogle mennesker stadig ikke ved, hvad waacking. Dans hvis oprindelse er ganske eksotisk, nogle slet ikke attraktivt.

Folk, der har gjort et bidrag til udviklingen waacking

Waacking dukkede tak til følgende personer: Lanny Michael Angelo, Tinker, og Aurther Andrew. Men mange andre personligheder har i dette tilfælde et bidrag. Men i dag, finde dem ikke er muligt, har nogle af dem allerede døde. I øjeblikket er grundlæggerne betragtes waacking medlemmer Dancing Machine - kollektiv, der blev grundlagt i 1975 af en mand ved navn Jeff Kutach. I 70'erne og de tidlige dage 80 deri herunder sådanne talentfulde person som Fast Freddy, Dino SugarBop, og Gino. Der var også repræsentanter fra messen køn: Topaz Lanette, Flame, Ana Sanchez, Diane og Dallas. Mange tak til disse mennesker forstår, hvad det stiliserede waacking. Og det er det værd.

Shabbadu - skaberen af en ny retning

En enorm bidrag til udviklingen af waacking Shabbadu gjort, herunder i den berømte skabene. Sammen med LEROM Kurtelmonom når han fortalte en interessant historie: en gang i klubben med ham besluttede at konkurrere homoseksuelle, der tjente Garbo. En Shabbadu omkring ønskede at være den bedste, så han begyndte straks at studere den stil, som tidligere ikke vidste. Snart han indset, at du kan blande med Garbo Låsning - så der var en tendens Shway. Generelt da han indså, hvad waacking, hans liv ændret sig dramatisk. Selvfølgelig, jo bedre.

Tyrone Proctor - berømt danser

Tyrone Proctor - en person mere, bidrager til udviklingen waacking. Han er en af de mennesker, der har bidraget til popularisering af dansen i New York. Han kom tilbage fra vestkyst for at blive medlem af Soul Train-programmet. I øjeblikket Tyrone Proctor fortsætter med at træne begyndere danse, selv om han sårede ene hofte, og han er i stand til at producere kun bevægelser med hænderne. Dancer bevæger sig med besvær. Meningen med sit liv - for at vise folk, hvad waacking. Oprindelsen af denne dans er meget usædvanligt, men endnu mere interessant er lyse personligheder, der bidrager til at fremme den.

Archie Burnett - en legendarisk figur

En anden fascinerende og meget talentfuld danser undergrundsscene er en mand ved navn Archie Burnett. For tredive år, han deltog regelmæssigt de mest prestigefyldte institutioner i New York, og hele tiden perfektioneret sin oprindelige, smuk og farverig stil. I øjeblikket er han 54 år, men ingen nogensinde taler med ham, kan ikke tro det, fordi han ser yngre end 40. Han deltog i optagelserne af dans publikationer, for eksempel, Village Voice dans, og dans blæk. Desuden kan det ses i dokumentarfilmen titlen Sally Sommer Tjek din krop ved døren. Enhver, der har set denne film, ved, hvad waacking.

Waacking nu

I dag waacking brugt som en base for den oprindelige, den oprindelige danseshows. De er meget underholdende. Grundlaget for denne retning er ikke fejlfri koreografi og opfindsomhed dansere, der konstant improvisere. De viser personlighed og demonstrere originalitet hans personlighed. Dansere forenet af ét ønske - de vil have publikum til at vide, hvad waacking. Og en masse mennesker denne stil er nødt til at lide det. Nogle endda lyse op ønsket, også lære at danse, og det er fint.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.