SkønhedHudpleje

Centella asiatica (Gøtu Kola) - rejuvenator i ayurvedisk medicin. Centella asiatica: ejendomme, programfunktioner og præparater

Naturen gav mennesket en utrolig bred vifte af urter og frugtbærende planter til at styrke og genoprette sundhed, for at bevare ungdom og skønhed. Mange af dem er kendt i lang tid, men fortsætter med at overraske selv i dag for sine mirakuløse egenskaber.

Disse uvurderlige gaver omfatte Centella asiatica. Dens andet navn - tiger græs, pennywort og gotu Kola. Dette er en flerårig slyngplante familie paraply, som blev åbenbaret for verden ayurvedcheskoy medicin for over tre tusind år siden. På grund af den temmelig omfattende række nyttige egenskaber af denne urt bruges ikke kun til medicinske formål.

Beskrivelse og distribution

Centella asiatica (gotu Kola) er let genkendelig. I naturen er det findes langs grøfter og moser, tætte krat kryber på jorden, har en lille, runde, nyreformede blade på korte stilke med et volumen godt og utiltrækkende gullige (rødlige) blomster. Centella asiatica, til trods for den geografiske præfiks, spredes ikke kun i Asien, men også i det nordlige Australien, Papua - Ny Guinea. I Asien, kan det findes i Indien, Indonesien, Malaysia og Sri Lanka.

Ifølge populær tro, biologi, har opdagelsen af lægeplanter høj grad bidraget til observation af dyrelivet. Således for eksempel, asiatisk tiger, modtaget på såret kamp med fjenden, jagt eller afprøvning interne lidelser fundet Centella buske og bogstaveligt rullet tilbage på dem. Sandsynligvis, dermed planten og fik sit andet navn - tiger græs.

dyrkning

Anlægget er uhøjtidelig i pleje og ikke kræver fodring, gødning, kan lide fugtig lavland. Oftest vokser vildt, men er let at tæmning. I naturen, planten når en højde på ikke mere end tre centimeter, på private grunde med moderat frugtbarhed jord kan blive op til 15 cm. Centella er i stand til hurtigt og kraftigt at vokse og fange andre jordlodder. At det ikke bliver en ukrudtsplante, er det nødvendigt at tynde ud skuddene periodisk.

I mangel af Centella asiatica del kan dyrkes som stueplante. Dette vil kræve en lav gryde med drænhuller, for at opretholde fugtighed jordovn klump og manglen på direkte sollys.

egenskaber

De helbredende egenskaber af Centella asiatica er kendt i lang tid. Hvis tidligere var det kun anvendes til behandling af forkølelser og hurtig sårheling, har i dag række nyttige egenskaber vokset betydeligt. Blandt nøglen - anti-aging, fugtgivende, helende, anti-inflammatorisk, analgetisk og tonic handling.

Uddrag Centella asiatica (centella asiatica) aktiverer collagensyntese i dermis, øger blodcirkulationen og regeneration af huden, rynker. Ayurvedcheskaya medicin attributter Centella asiatica antibakterielle egenskaber, hjælpe ved reguleringen af metaboliske processer i kroppen, og bekæmpe infektioner, såvel som en styrkelse og stimulerende virkning på hjernen og nerveceller.

ansøgning

Centella asiatica gennem sådan en rig liste over nyttige funktioner er meget udbredt i kosmetik til hudpleje, inden for medicin, farmaci og det moderne i en sund kost.

I medicin,

På den medicinske side er der en enorm liste over problemer, der bidrager til at bekæmpe Centella asiatica. Således er planteekstraktet anvendes til behandling af feber, hypertension, astma, tuberkulose, epilepsi, mavesår, neuroser, åreknuder. Hertil kommer, forberede infusioner og afkog af rødder og stilke af Centella asiatica. De bruges som et middel til bekæmpelse og forebyggelse af dermatologiske problemer (akne, forbrændinger, psoriasis, eksem). Det er også kendt, at anlægget forbedrer mental aktivitet, så dens anvendelse er nyttigt for studerende til teenagere og ældre mennesker. Relativt nylig, har videnskaben bevist den positive effekt af Centella asiatica i behandlingen af kræft og Alzheimers sygdom.

I kosmetologi

Anlægget er perfekt opløser ar, udglatter ar, helbreder dybe sår, lindrer hævelse og bekæmper cellulite. Regelmæssig anvendelse af anti-aging behandlinger med Centella asiatica gør huden elastisk ansigt, glat og giver det en frisk, naturligt look.

I madlavning,

De knuste blade af græs tilsættes til fødevarer og drikkevarer som tonic, antiseptisk og afførende. I fødevareindustrien kommende og rødderne af planter. Dairy afkog af denne urt bruges i asiatiske lande som et effektivt styrkende for nervesystemet. Derudover er der er populære teer fra Centella og ginseng, salater og karry (krydderier).

præparater

I dag er der en masse af kosmetik og medicin, som omfatter Centella asiatica. Formuleringerne omfatter cremer til ansigt og krop geler, kapsler til indtagelse, foryngende maske, serum, tinkturer, æteriske olier og salver. Centella asiatica bruges til at give anti-cellulite kosmetik, lotions til fedtet hud olier og efter-solen. Også, græsset er en del af kosttilskud mod alkoholafhængighed (fx "Alkostop").

Kosmetik med Centella asiatica har særlige betingelser for anvendelse og opbevaring. Således cremer anvendes på huden en særlig spatel (kosmetisk spatel), og holde dem kun på et køligt sted (køleskabet på den nederste hylde) og i en tæt lukket beholder. Dette hjælper til at bevare alle helbredende egenskaber af komponenterne.

Kontraindikationer

Centella asiatica har ingen kontraindikationer og bivirkninger. Dets brug kan være begrænset til kun individuel intolerance. Selvom den helbredende egenskaber af planter hjælpe i behandlingen af mange sygdomme, aldring af huden og er især effektive til gravide kvinder, er det ikke et universalmiddel for alle dårligdomme. Observere en moderat dosis ekstrakter, olier, for at undgå allergiske reaktioner. Før brug er det ønskeligt at tale med en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.