ModeTøj

Blazers - det er meget elegant

Blazers - det er næsten en klassiker og et grundlæggende element i garderoben. deres popularitet er kun steget gennem årene. Blazer kan forvandle selv den mest kedelige måde. Den er velegnet til mange ting: en nederdel, jeans, kjoler. Lad os se nærmere på emnet af tøj nærmere.

Blazere

Blazere - disse ting er helt forskellige stoffer, farver og stilarter. Office er bedst egnet en dobbelt-breasted blazer. Sådanne tøj var stadig i det XVII århundrede som en militær uniform. Citronskal Blazer er, at den har to rækker af knapper eller taster, som er anbragt i to parallelle rækker, og på den anden side er de faner eller knapper. Dobbelt-breasted blazer - en obligatorisk attribut af enhver virksomhed person.

Breasted blazer er mere populær end sin dobbelt-breasted "relativ". Sådan en ting er ofte bæres som en komponent i en smoking. Single-jakke, blazer, ofte repræsenteret udelukkende i klassiske farver: brun, blå, sort, undertiden stribet. Denne model ser bedst ud med klassiske bukser.

Sport blazere - det er mindre formelle slid, der kan bæres med T-shirts, skjorter, bukser eller en nederdel. Sådanne modeller sy linned, denim, fløjl og ruskind.

Kvindelige blazer - et mere sofistikeret analog mandlige jakke. Her er tilladt en bred vifte af dekorative elementer: knapper, abstrakt, blomstermønstre, bælte og mange andre. Sådan en ting er velegnet både til kontor jakkesæt og en let chiffon kjole.

Mænds blazere

Blazers - det er ikke kun kvinder, men også herretøj. Indiskutabelt tendens i 2013 blev blazere i forskellige nuancer af blå. En fremragende match til beklædningsindustrien vil også være bukser mursten, pistacie, sandet eller beige. I 2014, mange stylister forudsige, at på toppen af berømmelse vil være fløde, grønne og andre pastelfarver.

Mænd kan bære sådan beklædning hverdag med jeans og bukser med strenge. Men på samme tid, anbefales det at vælge en simpel bukser, uden nogen farve skær, lynlåslukning, påsatte lommer.

Blazer er harmonisk kombineret med en kappe, som kan være af forskellige stoffer, teksturer, mønstret eller uden. Husk, at stilen i mode jakke er ikke egnet stof med satin glans. Kraven kan være af forskellige former, men ærmerne skal altid være lige til blazer ikke er svulmende. Ved sådanne tøj kan også hente en sommerfugl eller en uafgjort. For eksempel, meget imponerende ser brun slips og grå-blå blazer (billeder af den version, der er vist til højre).

Det er meget fordelagtig for blazer ser grå flannel bukser. Du foretrækker en mere dristige kombinationer? Intet problem. Du kan kombinere en jakke, blazer med lyse bukser lavet af bomuld. Det skal bemærkes, at selv lov til at bære en blazer med shorts.

Desværre, i vores samfund, var det opfattelsen, at de jakker og blazere - det er strengt office tøj. Faktisk kan en blazer bæres overalt og i en række forskellige omstændigheder. Hvor du skulle: til et formelt møde eller en gåtur langs kysten - vil blazer gøre dig se stilfuld og elegant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.