Af teknologiElektronik

Flerfarvet LED strip med fjernbetjening

Lygter i dag er i den fase af aktiv udvikling. Dens primære fokus er det segment af tech Led-enheder, som jævnligt optræder nye udvikling, konstruktion og design løsninger. LED er ikke det første år, tiltrække forbrugeren en lang række fordele - fra en høj levetid på op til økonomisk energiforbrug.

Må ikke forblive uden opmærksomhed og unikke optiske egenskaber. På dette punkt er der forskellige meninger, fordi selv den klassiske glødepære i nogle tilfælde anvendelsen er en win-win løsning. Men de dekorative kvaliteter af disse enheder er ikke i tvivl. Det er disse egenskaber optimalt inkarnerer flerfarvet LED bånd, der ofte bruges som et element i design registrering.

Generel information om LED Strip Light

Sammen med udbredelsen af konventionelle Led-lamper, som i sig selv er blevet en tradition, er stigende popularitet og glødende kontur tape. De blev frataget trykskroget, men havde også en del af dioderne. Dem og anvendes med henblik på belysning værelser eller separate indvendige zoner med tilvejebringelse maskeringseffekt. Desuden er denne mulighed anvendes i tilfælde, hvor der er ingen mulighed for at tilvejebringe ensartet belysning i længden af værelset grundet standarden for punkt-enheder.

På nogle måder, en fortsættelse af dette koncept og blive flerfarvet LED bånd, som i virkeligheden, har samme form og antager den samme fremgangsmåde installation. Men evnen til at bruge en enkelt lyskilde i forskellige farver formater og har dannet en særlig niche for denne type enhed. Dette er ikke blot et dekorativt tilbehør til huset i form af en lys baggrundsbelysning, men også fuld af designregistrering attribut natklubber, hoteller og andre virksomheder. Omfanget af brugen afhænger af den specifikke model af båndet og dets muligheder.

Hvordan LED bånd flerfarvet?

Af sig selv, er båndet repræsenteret ledning og LED chip, hvorigennem behagelig glød forudbestemt bruger. Det vigtigste træk ved sådanne indretninger er tilstedeværelsen af RGB-controller. Dette er en lille enhed, som er monteret separat, men i dette tilfælde har et bundt og med slæden og med dioder. Faktisk, genererer signaler og tilvejebringe muligheden for luminescens i forskellige nuancer.

Derfor er båndet tilsluttes direkte til fire wire - rød, blå og grøn, og den fjerde strømforsyning fungerer som en fælles kanal. Men før signalet fra regulatoren går til den funktionelle del, vil det behandle den infrarøde sensor. Direkte til netværket flerfarvet LED bånd RGB normalt ikke tilsluttet. Energiforsyningsenheden tjener som et link til overførsel udgangsladningen 12 V.

Særlige modifikationer bånd

Afhængigt af applikationsstedet kan kræve bånd med særlige beskyttende egenskaber. For eksempel kan det være fugttæt, støvtæt og modifikationer, der kan anvendes uden risiko for tidlig svigt af diode. At sikre sikkerheden som en særlig ydre coating og beklædning oftest bruges - fra sammensatte indeslutninger til plastmembran.

Helt forseglet flerfarvet LED bånd er normalt bruges til facader. Med hjælp af belysning fra vinduer, skilte, udendørs dekorationsgenstande og lignende. D. I drift nogen regn eller vind og sne kan ikke skade en sådan enhed. For at beskytte det mod vandaler allerede som en separat indstilling producenter tilbyder aflange krop med mulighed for passage lys. Med disse tilføjelser skaber en barriere mod mekanisk beskadigelse.

styringssystem

En af de vigtigste fordele, som er tildelt fra en fælles bånd segment lygter er en intelligent påfyldning. For brugeren, kan dette middel programmeres med en lang række funktionelle løsninger. Den direkte interaktion med indretningen ved hjælp af en fjernbetjening (RC). Selv i grundlæggende trim flerfarvet LED Strip Light med fjernbetjening kan indstille til en bestemt glød format.

På en kompakt kontrolpanel er grundlæggende farver, der, via en enkelt knap tryk brugeren kan vælge. Gennem det samme fjernbetjening er tilvejebragt, og evnen til opgave definerede formater enhed operation - for eksempel opretholde en vis glød på et forudbestemt tidsinterval eller ændre farver med forskellige tidsintervaller.

Sådan tilsluttes en multi-color LED strips?

I hjemmet organisering af lysanlægget sådanne bånd er normalt monteret på en skjult installation principper - som regel i underceiling niche. Manuel installation vil ikke give problemer, da båndet er tilstrækkeligt at lime, og to hjælpeenhed er integreret med pakken via skruer. Tilbage er kun at tilslutte strømkablet fra strømforsyningen i en stikkontakt, og du kan bruge systemet fuldt ud.

Et vigtigt aspekt er imidlertid at forbinde et bundt af selve båndet og styreenheden, som sker gennem de fire ovennævnte tråde. Til denne opgave, er det ønskeligt at anvende en multi-core 0,75 mm wire længde på omkring 20 cm. Til flerfarvet LED bånd til at fungere korrekt, skal du bruge en loddekolbe at gøre nøjagtige sammenholdt af hver hårlok med dens tilsvarende farve af krystallen.

Driftsformer af båndet

Allerede noterede de vigtigste management tape kapaciteter, men også med købet ville være overflødigt at gøre opmærksom på de driftsformer i form af luminescens. Udviklere giver hele sæt af farvekombinationer for forskellige stemninger på forskellige karakteristika. Især er der en lys glød, nat, afbalanceret og fokuseret på baggrund belysning ikke-påtrængende. Desuden de flerfarvede LED strip med fjernbetjening gør det muligt for brugeren at justere de enkelte parametre af strålingen. Således kan du oprette brugerdefinerede formater arbejde bånd med den mest hensigtsmæssige belysning.

producenter

I markedet tilgængelige produkter hovedsagelig kinesiske og taiwanske produktion. Ikke desto mindre værdige løsninger vil ikke være svært at finde. Billig, men af høj kvalitet muligheder udbydes under varemærkerne Azkoti og Magna. Hvis du har brug for en enhed med en stor arbejdskraft, giver det mening at henvise til den velkendte serie af SMD eller køb modelbaserede LEDX Radio controllere. Hvis den ønskede version til gadebelysning, LED flerfarvet bånd tilgang Magic Lights, der er placeret som et universelt. Men selv på bekostning af denne enhed er fugt i komplet sæt med strømforsyningen og controlleren vil være dyrt - omkring 2500 s ..

konklusion

Brugen af LED strips er berettiget af forskellige årsager. Sammenlignet med alternative løsninger i form af andre typer af belysning, derefter kommet i forgrunden en bred vifte af farve spektre af lys, høj lysstyrke og lavt energiforbrug. Men selv hvis du ikke mener, udførelsen af flerfarvede LED bånd kan drage fordel af den nemme installation og pålidelighed tilslutningsdiagrammer. Indførelsen af kæden af strømforsyningen og den infrarøde føler ikke kun øget stabilitet af båndet, men også en gavnlig virkning på nøjagtigheden af en brugers interaktion med lette grundstoffer. Men på den anden side, ligesom alle LED-enheder, sådan tape er ret dyrt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.