Af teknologiElektronik

Hvad er en afbryder?

I dagens verden er vi omgivet af et så stort antal forskellige tekniske indretninger, nogle af dem, vi bare ikke mærke. Denne erklæring kan synes utroligt, men at alle kan gøre når som helst. Nok for eksempel forsøge at huske, hvad træerne vokser omkring højhus. Eller for at sige præcis, hvor mange trin på trappen. De fleste mislykkes. Og i virkeligheden, med disse ting, vi står over tusind gange. Dette kan forklares meget simpelt: sindet lindrer selv ved at interagere med nogle ting uden at fokusere. Det siger sig selv, at afbryderen - "dark horse" den væsentligt element i næsten alle de elektriske kredsløb, er en

Obscure assistent

En dag kom jeg til at være vidne til den fantastiske situation,: folk med videregående uddannelse, der har erfaring med at arbejde med elektriske installationer er beregnet i år har han fået et moderne vaskemaskine og besluttede at gøre arbejdet med det mere bekvemt, uden videre, for at oprette forbindelse til netværket via kontakten. Ideen er rigtig god. Det er bare ikke kredsløbet er brudt afbryder og afbryder på en kæde, der svarer til den installeret i væglamper - Sconces. Det er ikke overraskende, at efter kort tid, alt kontakten brændt ud. Så i dag vil vi tale om, hvordan man vælger en afbryder, hvad de er, og hvad der er behov. Efter alt, hvis en mand, hvis speciale - elektrisk ingeniør, til at tænke på dette, så hvad kan vi forvente fra resten?

uundværlig breaker

Lad os se på, hvorfor det er så kaldt. Ordet "switch" kendt for alle - en enhed, der tilvejebringer skifte kredsløb. Klik på vippekontakt - og lyset i rummet lyser op, endnu et klik - og alt går ud. Når lyset er tændt, kontakten passerer gennem en strøm. En del af det kan sammenlignes med en kugleventil i vandsystemet.

Men ordet "automatisk" angiver, at enheden kan i nogle tilfælde selv være tændt eller slukket. Normalt åbner kredsløbet. Inden i huset er to mekanismer, som kontinuerligt overvåger mængden af strøm og en overdreven stigning afbryde afbryder. Den første - varmeafgivelse. Det indeholder det bimetalliske plade, der bøjer ved opvarmning og nulstiller returmekanismen med angriberen. Anden - magnetisk. Udformet som en spole, som ved sin magnetfelt (hvis den nuværende er for høj), afbryder kredsløbet i indretningen.

Typer af "automatisk"

Afhængig af antallet af dial-up linier, skelne mellem enkelt- og multi-polede enheder. Det vil sige, at bevægelsen af toggle-fane, du kan bruge flere kæder. For eksempel en topolet afbryder monteret i huset omstillingsbord forbundet beskytter trådene fra overbelastning og opvarmning (varmeafgivelse) og ved kortslutning (magnetisk setpunkt).

udvalg

Således er udvælgelsen af "maskine" udført ved mærkestrømmen. Denne værdi er altid angivet på pakken. Det bør ikke være mindre end i den linje, som vil beskytte kontakten og enheden. Af den måde, hvorfor ikke installere simple vippekontakter på den kraftfulde udstyr, fordi størrelsen af strømmen er for høj.

Antal poler vælges individuelt. Her er det nødvendigt at tage så længe som nødvendigt. Nogle modeller giver dig mulighed for at kombinere i en enkelt stald, øge antallet af dial-up linier.

Type (B, C, D) angiver en koefficient deaktivere den kortslutningsstrøm. «B» vil bryde kæden med en stigning i løbende kun 3-5 gange, men populær klasse «C» fungerer, selv når en ti-fold overskud af den nominelle værdi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.