HobbyHåndarbejde

Interesseret i hvordan at sy en lynlås i nederdelen? Du vil finde svaret i denne artikel

I første omgang i garderoben af kvinderne var det kun kjoler, tunikaer, frakker. Først skørt dukkede op i det 15. århundrede. Før at det var en slags beklædningsgenstand, prisobiralos på halsen, og dens længde var op til knæene. De var iført sådanne tøj til både mænd og kvinder. Den første skørt var meget tung, bred, lang og flere lag af stof. Desuden damerne måtte tilslutte dem under nogle bomuld bund.

Over tid, silhuetten af tøj ændret sig, og der var mere praktiske produkter med smalle, blyanter, blussede, med flæser og andre. Alle moderne nederdele har normalt en lynlås. Her er det ofte bringer hans elskerinde. Men hvis du ved, hvordan at sy en lynlås i nederdelen, så er det muligt til enhver tid at reparere tøjet derhjemme.

Forberedelse skørtet at reparere

Før du syr i en lynlås, skal du slippe af med de gamle skruer. Også nødt til at forberede produktet til jobbet. Til en start er det nødvendigt præcist at klinge pisket gamle brudt lynlås. Normalt i sømmene forbliver tråd. De har brug for at være rene og damp sømmene selv. Mange mennesker spekulerer på, hvordan at sy en almindelig lyn. Det er meget nemt.

Stages sy lynlåse

 • Side sømme til at bøje langs foldelinjen. Normalt efter ripping forblive små spor af maskinens syninger.
 • Inde buede sidesømme bliver nødt til at hæfte en ny lynlås centimeter sting i hånden. Starter arbejde er det nødvendigt at top, og ikke omvendt. Den første sting skal være højere nelliker 0,3-0,4 mm. Første klæbeevne ene side, så den anden på samme måde. Hvis du ved, hvordan at sy i en lynlås, kan alle gøres hurtigt.
 • Hvis lynlåsen er placeret bag skørtet, bør den ene side (sædvanligvis venstre) tack omkring tænder (afstand bør ikke overstige 2 mm), mens den anden - (højre) i en afstand fra dem (ca. 1 cm). Og hvis du undrer dig over, hvordan at sy en lynlås i nederdelen, hvis det er på den side, så er der også et snuptag. Afstanden fra tænderne skal være den samme - omkring 1 cm.
 • Så har du brug for at se, om alt er korrekt, og ri, hvis der ikke folder. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at enderne af lyn på samme niveau. Hvis du er tilfreds med det udførte arbejde, kan du begynde at male maskinen ned.
 • Lynlås kan pritachivat anvendelse af den normale fod. Kun hvis du gør arbejdet omkring tænderne, kan det glide, på grund af, hvad der vil vise sig ujævn søm. Bedre i dette arbejde ved hjælp af en særlig anordning.

Teknologien af sy lynlåse

Nogle gange, mange tror, at de ved, hvordan at sy i en lynlås. Men når de sidder ned for at arbejde, viser det sig, det ikke er tilfældet, da vi gerne vil. I dette tilfælde, ligesom i alle andre, er der nogle tricks.

 • Pritachivat nødt til at starte fra toppen. Når maskinen har nålen når turn, er det nødvendigt at løfte foden og implementere suturlinie ved 90 grader.
 • Sænk derefter foden og gøre et par sting til næste søm.
 • Tilbage fod til at løfte og dreje varen retur op til 90 grader og fortsætte pritachivaniya.

Den sidste fase i sy lynlåse

Når låsen søm, skal du fjerne manuelle primetochnye sting. Hvordan til at sy en lynlås i nederdelen, er det nu klart. Endvidere skal stryges sidesømme. Hvis skørtet er fremstillet af uld eller andre tunge stoffer, er det bedst at bruge gaze eller et dampstrygejern. Hvis bomuld eller linned stof, kan du stryge den sædvanlige godt varmet instrument.

Dernæst vil der blive kun Stitch tilbage bælte, hvis han var, eller at fastsætte på bagsiden af rørene.

Interesseret i hvordan at sy en lynlås i nederdelen, hvis det en hemmelighed? Også her har sine teknologiske funktioner.

 • Lightning nødt til at hæfte sidesømmene på forsiden. Det er vigtigt, at lige i vævet fold. Efter primetyvaniya bør forsøge at fastgøre lynlåsen og kontrollere, hvis alt er på et niveau.
 • Hvis du er tilfreds, så kan du begynde at pritachivaniya. I dette arbejde, behøver kun at bruge en speciel fod. Samlingerne skal være tæt på nelliker, ellers vil det være det indtryk, at den afviger.
 • Dernæst er det nødvendigt at fastgøre lynlåsen og omhyggeligt stryge sømmene.

Hvis det gøres omhyggeligt og korrekt i den tilknappet ligesom Lynet vil ikke være synlig. Det vil kun nødt til at ordne rørene, hvis nederdel uden et bælte. Hvis han var, så pritachivaem vi det til sin oprindelige placering. Nu igen, kan du bære din favorit nederdel og gå på erhvervslivet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.