HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en smuk gavepose med sine hænder

Du ønsker at pakke en dejlig souvenir? Lav en gavepose med hænderne. I det nogen ting ville se elegant som en kvinde i en elegant kjole. Kør et simpelt produkt. Tilstrækkeligt selv konventionelle album sheet, avispapir eller tapet rester, såvel som noget fritid.

Hvad du har brug for

Hvis du beslutter dig for at gøre en gavepose med hænderne, skal du forberede følgende:

 • Ark af papir (emballage, avis, magasin, design, tapet eller tegning papir).
 • Mønster (kredsløbsmønster eller scanning).
 • Blyant, lineal.
 • Saks, en kniv.
 • Kuglepen (nepishuschuyu) eller andre lignende formål at udføre en pæn foldelinier.
 • Clay.
 • Puncher.
 • Satin bånd, fletning, ledning håndtag (hvis de er fastsat i ordningen).
 • Dekorative elementer (blomster, hjerter, klistermærker, blonder og så videre. D.).

Af de tilgængelige materialer, der præcist du har derhjemme, kan du lave en smuk ting, det er svært at skelne fra købet.

Sådan laver du en gavepose med sine hænder

Uanset hvilken form og størrelse af den pakke, du vælger, skal du implementere det på følgende måde:

 1. Forbered skabelonen. Det kan udskrives i korrekt skala. Hvis du får kredsløbet størrelse større end A4, gør et par af de datoer albumsider, som derefter fusionere. Den anden mulighed - udskrive i virksomheden, beskæftiger sig med fremstilling af store størrelse billeder. Du kan tegne et diagram over deres egen eller demontere unødvendige køb pakke.
 2. Fastgør skabelonen til et ark dekorativt papir og tegne konturer. Hjælpestoffer line bøjninger kan også gøres med en tynd blyant.
 3. Skær emnet.
 4. Tilbring langs foldelinier nepishuschey kuglepen med rigtige og forkerte sider. Denne operation i trykkeribranchen kaldet "krøl". Det giver dig mulighed for præcist at fastlægge kraftigt papir eller pap uden Zamin og revner.
 5. Begynder at folde posen og prokleivat sømme. Gør det fra siden, gå til bunden og toppen.
 6. Hvis pakken indeholder håndtaget i form af bånd eller bånd, udføre hulning og indsæt ledningen. Glem ikke at binde knob på enderne og omhyggeligt håndtere dem over flammerne, så de ikke smuldre.
 7. Inde i pakken, skal du placere et rektangel af hvidt papir eller pap til styrke bunde.
 8. Indret pakke. Dette kan gøres før foldning, for eksempel, hvis du ønsker at indsætte komplekse elementer eller tegne noget pensel.

En hurtig måde af fremstillingen

Hvis du ønsker at lave en gavepose med hænderne, men har ikke tid til at kigge efter den feje, udskrive skabeloner, kan du forenkle teknologi og vælge en af følgende måder:

 1. Hvis du har et godt øje, fold den normale album arket i halve, så der er ca en centimeter på limning. Deltag på dette sted. Ved foldelinier samme afstand lave to nye fold således dannede bokovinki pakke. Lim bundramme og den øverste kant af det indre kant. Make-reb håndtag og indretning som beskrevet ovenfor.
 2. Hvis du ikke er sikker på, at du kan udføre alle øje som grundlag, tage en kasse med passende størrelse. Pak det med papir, lim sømmene. Fjern boksen og ændre pakken.

Disse to metoder gør det muligt at gøre alting hurtigt, men komplekse former er ikke tilgængelige her.

Gaveposer med deres hænder: ordning

Hvis du beslutter at gøre emballagen mønster, kan du bruge de muligheder, der er vist nedenfor. Det første kredsløb ville være en udformning, hvis top er reversibel fastgøringsorgan form af en trekant. Skal være i stikket, du ønsker at gøre på linjen i venstre store rektangel. Orange tildelt vertikale foldelinjeelementer sider.

№2 ordning hjælper med at gøre emballagen et par andre andele, hvilke også lukker med et papir "tunge" føres ind i spalten. Dette element kan være dekoreret med en bue, en knap, eller blot fastgøre etiketten til pålideligheden af pakken er ikke åbnet.

Det tredje diagram viser næsten en normal pakke, hvilket kan gøres ved hjælp af en kasse, som beskrevet i det foregående afsnit. Men i denne udførelsesform er håndtaget allerede fastsat i designet. Dette er praktisk, fordi det ikke kræver nogen huller eller bånd. Men vi må tage papiret af højere tæthed til at håndtere ikke bøjet eller ikke at tage den pakke til dem, hvis inderside er noget helt alvorligt.

Disse er papir gaveposer med deres hænder, du kan gøre hurtigt og nemt.

Hvordan til at dekorere emballagen

Selv den mest almindelige form for papiret og kan dekoreres på en sådan måde, at en enkelt kasse eller pose vil blive et fuldgyldigt souvenir. Driftsmetoder kan være:

 1. Lim blomster lavet af papir, stof eller andre letvægtsmaterialer.
 2. Lav en gennembrudt dekoration i quilling teknikker.
 3. Opret en computer i en grafisk editor custom skins (du kan forestille den person, der vil levere en gave), og printe det ud. Fold posen allerede fra den færdige layout.
 4. Påfør stencil.
 5. Kør applikationer.
 6. Brug klistermærker, blonder, scraps, skrivning.

Indret gave poser med deres hænder. Billeder i artiklen, vil hjælpe dig med idéer. Optioner kan være en masse.

Pack i scrapbooking teknikker

I første omgang, denne form for kreativ aktivitet er oprettelsen af mindeværdige albums med fotos ved hjælp af farvet papir udklip fra aviser og blade. Det er nu brugt i produktionen af postkort, souvenirs, emballage.

Karakteristiske træk er limede etiketter, bånd, bånd, sommerfugle, blomster, begge fremstillet af papir og stof og blonde. Disse pakker vil se meget sød og romantisk.

Du kan se, at gøre gavepose med sine hænder er et snuptag. Vælg ideer, der skaber en original indretning. Husk, emballering - det er halvdelen af gaven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.