HobbyHåndarbejde

Kaffe aber med deres hænder: trin for trin instruktioner, udstyr

At lære noget nyt er aldrig for sent. Kunsthåndværk dette meget levende eksempel. Før noget kan forestille mand til fordel besætte deres fritid: vægpaneler fra ruller af toiletpapir, en lam af bomuld sticks, figurer lavet af salt dej ... Men i denne artikel vil vi fokusere på de fordelinger af kaffebønnerne.

I en verden af håndværk

Ordet "håndarbejde" taler for sig selv: at gøre med sine hænder. Disse håndværk er altid i pris, fordi forfatteren har investeret i dem i en del af hans sjæl, hans kærlighed. Værdien af dette legetøj er, at det er unikt. Selv hvis de gør noget af den samme teknologi, er det hver gang de vil være anderledes. Især, hvis arbejdet vil blive udført af forskellige personer: alle har sin vision. Små individuelle stykke håndlavet artikel giver hver karakter.

Skidt med, at et stykke legetøj fabrik gjort mere klart, korrekt og præcist. Men deres hele partiet. Kun en håndværk. Det er udført enten ved anmodning eller på nogle særlige lejligheder. Her for eksempel, kaffe abe med hænderne i dag er meget relevant, da det nye år af Monkey, og en souvenir er nu på plads.

symbol af året

Kaffe abe, lavet med deres egne hænder, er et symbol på den kommer i 2016, året for den røde Fire Monkey. Det vil være den elskerinde af huset, vil hele året bringe held og lykke og rigdom, men for dette, i henhold til østlige traditioner, er det nødvendigt at behage: indretningen vælge sin yndlingsfarve, vi arrangere alle figuren med sit image. Det var dengang, og vi vil hjælpe aben fra kaffebønner, produktionsteknologi, og vil blive tilbudt senere i artiklen.

Funny køleskab Magnet

Til fremstilling af disse vidunderlige aber, vi har brug for: en pap, snor, lim, saks, farvet papir, en håndfuld kaffebønner.

Fra pap skåret ud en cirkel. På det, der starter udefra, lim kaffebønner. Tag skabelonen abe ansigter (det er nødvendigt at forberede i forvejen), er indsat på kaffe cirklen. Af sejlgarn gør en butterfly, et brag. Skær fire stykker snor længde 5-6 cm. Det vil være foden. Den ene ende er fastgjort til "stammen", på den anden lim på kaffe bønne. Hvis det er en abe-girl af farvet papir at gøre stævnen pandehår. Drengen kan gives i forbenene på nogle objekt, såsom en banan, som på billedet.

Disse aber af kaffebønner kan bruges som en magnet på køleskabet, eller de kan være limet til pap og indsætte rammen, så vil de være en vidunderlig dekoration af dit skrivebord.

duftende abe

Meget original souvenir kaffe er en abe, en master class, hvor fremstillingen er simpel nok. Dette hack, bortset fra at sjove udseende, mere i stand til at fylde rummet med rig aroma af kaffe.

Til fremstilling af kunsthåndværk brug naturlige linned stof, nål, tråd og farvede kaffebønner.

Først finder vi det mønster eller konstruere din egen abe. Vi fremstilling af to identiske stof dele, derefter forsigtigt sy dem på den forkerte side, hvilket efterlader et lille åbning i toppen. Gennem det Everts præforme fylde kaffe bønner og syede. Det er nu op til at dekorere aben: Sy fremstilles af garn hale cholochku; brodere øjne, næse, mund; gøre de indskrifter på anmodning (de har også brug for at brodere). Duftende taske kan stå, lænet på halen, og du kan lave en løkke og hænge det. Her er vores souvenir og klar. Kaffe aber med deres hænder bundet, vil være en talisman for hjemmet i det kommende år.

Kaffe abe gøre

Her er en anden idé - duftende kaffe aber med deres hænder er meget enkel.

Til dette håndværk brug: linned stof, lim, instant kaffe, stiv børste, tråd, nål, fyldstof, papir, saks, blyant, kanel eller vanille.

Først udskrive mønsteret abe. Vi overfører til stoffet, klippe to stykker, sy fra den forkerte side. Oven efterlader en lille åbning, udkrængede, og fyldstoffet fylder sutureret ved tilsætning af en løkke på et stykke legetøj kan hænges.

I det næste trin legetøj toning. Først forberede en løsning: en halv kop kogende vand tilsættes to teskefulde kaffe, en lille vanille eller kanel, og to teskefulde PVA lim og alt er godt blandet.

Nu blev opløsningen påføres med pensel på figuren. Vi er nødt til at arbejde hurtigt for at imprægneret med kun det yderste lag, i stedet for pakning. Når du er færdig, tørres ved at hænge i en løkke.

Når aben er tør, dekorere til din smag.

En anden abe

Original magnet på køleskabet kan være fra abe sejlgarn og kaffebønner.

Tag en håndfuld kaffebønner, brun garn til strikning, garn, lim, saks, pap, abe mønster og tal for det nye år.

Vi starter med print skabeloner, der er skåret, klistret på pap. Når brønden er tør, skæres emnet.

Den næste fase - den tapening med snor. Vi begynder med en mundkurv: tage strengen og indsæt cirkel, der sluttede i midten. Nu har vi at gøre kantning ansigter brun tråd.

Tag to kaffebønner. En delt langs - dette vil være ørerne, lim dem. Andre andel tværs - det øjne, også lim på plads.

Nu gør vi ud strengen hoved abe, også gøre brun kant. Ifølge den etablerede mønster gør sig ører, krop og ben. På sine ansigt lim kaffebønner - dette vil være næsen, et stykke rødt tråd "tegne" din mund. På spidsen af benene kan også limes på kaffe bønne.

Kom produktionstallene af året. På de datoer lim kaffebønner. Når tørre ud dele af sejlgarn. Fastgør disse tal ved hjælp af et reb på en smal stribe høstes tidligere pap og omviklet med sejlgarn. Ved enderne af strimlen slips stykker snor, den anden part i vedhæfte dem til benene af den abe.

Det er fortsat at fastgøre magneten på bagsiden af kroppen. Vi vendte en sjov abe kaffe, en master class om at gøre, der kan bruges som et eksempel på arbejdet med andre håndværk.

funny variation

En anden måde at lave kaffe abe. Til dette håndværk take lyse farvet pap, lim, saks, en håndfuld kaffebønner, en kvist af en hvilken som helst plante.

Først skal du finde eller bygge selv et passende abe mønster, printe den ud, forsigtigt skåret ud og klistret på pap, som allerede har en filial. Arranger det, så den abe hængende på en gren. Nu er hele mønsteret abe indsætte kaffebønner, efterlader en uforseglet snude og ører. På forsiden korn betegne øjne, næse og mund.

oprindelige gave

Sådanne sjove abe - det er bare en del af, hvad der kunne ligne kaffe håndværk. For nylig er det blevet en mode trend, som kaffen - meget godt materiale. En interessant struktur og den dybe rige farver af kornene tillader at gøre dem den oprindelige model, der kan sikkert bruges som en gave. Også, korn ikke forringes, og deres behagelig aroma er i stand til at skabe et hjem atmosfære af hygge og varme, der er så nødvendig i kolde vinteraftener. Desuden fordelingerne af kaffebønnerne har et stykke af din sjæl, du har lagt i jobbet.

På trods af, at kaffe bønner - et meget dyrt materiale, men det er ofte brugt som elementer af dem ser meget elegant og original.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.