SundhedKosttilskud og vitaminer

Pre-workout kompleks. Fordele og ulemper

I bodybuilding praktiseres modtage specialværktøj der giver mulighed for hurtig tørring, gør din træning mere produktive, og "indhente" muskelmasse. Problemet er, at få disse stoffer, folk kun se resultatet uden at tynge alle de "professionelle" og "ulemper". Hvad er nødvendigt at kende både amatører og professionelle sportsfolk, der har besluttet at tage pre-workout faciliteter? Hvad skal være forberedt?

Hvad er det?

"Pre-træning komplekser" - et stof, der hjælper med at forbedre og udvide uddannelsen at gøre det mere produktivt. Medtag dette værktøj i sport ernæring, som skal indeholde en række systemer, der er nødvendige for hurtig muskel opsving og vækst.

Disse værktøjer er meget relevant for bodybuildere, og derfor meget populær. Og hvis de professionelle af sporten ved præcis, hvad der bør være under udarbejdelse, er det fans vil ikke være i stand til eller villig til altid at forstå virkningen af et stof fra modtagelsen uden at konsultere en læge og træner. Som et resultat - en kompleks eller ineffektiv, eller endog skadelige.

Pre-workout kompleks. indhold

Det er for dem, der tilhører kategorien af "fans", vi skriver ud den gennemsnitlige sammensætning af lægemidlet. Det består normalt af:

  • Kreatin.
  • Bcaas.
  • Arginin.
  • Vitaminer, mineraler.
  • Koffein.
  • Geranamin.
  • Taurin.
  • Beta-alanin.

Kreatin er ikke en vital substans under træning. Men på samme tid, det tilføjes typisk med den hensigt, at han sammen med andre komplekser, der er indeholdt i produktet leveres hurtigt og effektivt til "destination". Pre-uddannelse komplekser med stoffet identificeret i en særlig ekspertgruppe kaldet "kreatin med transportsystemet."

BCAA - aminosyrer, som hæmmer katabolisme. De er nødvendige for muskeltræning. Når strømmen de foder musklen uddannelse er bemærkelsesværdigt. Arginin stigninger Pumpning og nærer alle de samme muskler. Beta-alanin - Muskel antioxidant og reduktionsmiddel.

Vitaminer og mineraler er nødvendige for at genopbygge bestande, under træning, er stressende for kroppen udtømt. Det skal forstås, at yderligere vitaminer "side" ikke bringe til brøndene.

Koffein, taurin og geranamin - stoffer, der stimulerer kroppen og øge effektiviteten. Den anden en langt stærkere effekt på kroppen. Og sammen kan forårsage et slagtilfælde, og en masse bivirkninger.

Sikkerhed reception

Dette afsnit introducerer fordi sikkerheden af et lægemiddel - det er et spørgsmål om liv og død. Som nævnt ovenfor kan nogle stoffer, der stimulerer centralnervesystemet og forårsage et slagtilfælde. Endvidere blandt bivirkningerne kan observeres hovedpine, forhøjet blodtryk og temperatur, epistaxis, tinnitus eller indelukkede og mere. Af den måde, præ-workout faciliteter, anmeldelser af som kan findes overalt, især farligt for mennesker, der er over fyrre. Afveje fordele og ulemper ved disse stoffer og, før du køber, nøje undersøge deres sammensætning, læse anmeldelser, som findes i de uafhængige ressourcer, konsultere din læge og træner.

Sådan skal du tage

Pre-workout kompleks, ifølge producenten, kan du tage i de dage, hvor der ikke er nogen uddannelse. Men de fleste af trænerne enige om den opfattelse, at dette tilsætningsstof ikke virker uden en belastning. Doseringen kan bestemmes ved instruktioner, men hvis der er nogen bivirkninger fra at tage - det er reduceret til et komfortabelt niveau eller endda væltet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.