TravelingKrydstogter

"Grigory Pirogov", skibet: krydstogter, foto kabiner og anmeldelser

I dag er flodkrydstogter stadig mere populære. Dette er ikke overraskende, fordi de er slags budget rejse, som er fuld af indtryk. I dag ønsker vi at tale i detaljer om den berømte skib "Grigory Pirogov". Motoren Skibet er opkaldt til ære for den store russiske sangerinde, der udføres som en folkesang, og partiet i teatret. Men vi har lidt afveget fra emnet.

Rejs med "Rechflot"

I dag turister har et valg af, hvem de skal overlade tilrettelæggelsen af din ferie. Hvorfor er det nødvendigt at stoppe det er på denne rederi? Primært på grund af de interessante forslag, som årligt opdateret og suppleret. Fra i dag kan du vælge:

  • krydstogter i weekenden;
  • multi-dagsture;
  • leje skibet til forskellige aktiviteter;
  • flodkrydstogter i Europa;
  • sørejser.

Valg af turen og skibet kommer under den direkte anvendelse af hver turist. I dag ønsker vi at fortælle dig om rejsemuligheder, hvor kalder dig en lille, men meget robust skib "Grigory Pirogov". Motoren Skibet var hundreder af miles langs floderne i vores land, men fortsætter med at nyde stor succes. Årsagerne til at beslutte at vælge ham - det er en lang række områder, komfortable og rimelig pris.

Kort beskrivelse af skibet

Hvad der synes før turister Grigoriy Pirogov "? Motor skib på overfladen er lille og ikke alt for prangende. Vi ser straks, at dette er en erfaren sømand, der tjenesten er ikke det første dusin år. For nylig blev dog skibet moderniseret og blev ganske komfortabel foring. To-decker længe været behov for nogle renovering, siden det blev bygget tilbage i 1961. Nu er alle kahytter har fået deres egne badeværelser.

Fødested af skibet - Ungarn. Det var der, på Obuda Hajogyar anlægget blev samlet, "Grigory Pirogov". Motoren Skibet har en meget vellykket design, det viste sig at være en kompakt, rummelig og stabil. Dens længde er 78 m og bredden - 15. Deplacement - 824 tons. Gennemsnitlig hastighed - 18 km / t, det vil sige, at skibet er langsom nok. Det tager om bord 185 passagerer. Skib tjeneste beskæftiger et team på 45 personer.

Lidt historie

Umiddelbart efter opførelsen af skibet blev taget i brug i Rusland. I sine endeløse floder og det går i mere end et halvt århundrede. I første omgang, at skibet kom ind i Moskva-floden Shipping Company. Indtil 1993 blev skibet overdraget til Ryazan område og derefter flyttet til Moskva. Siden 2003 er det drevet virksomhed "Rechflot", derefter "Mosturflot". I 2013 ændringer ventede på skibet "Grigory Pirogov". "Rechflot" igen tog den gamle dreadnought under sine vinger, har opgraderet og blev dets anvendelse som et krydstogtskib.

Værelser

Hytter er placeret på de nederste og vigtigste dæk. Næsten alle af dem firedobbelt. Adskillige dobbelt kahytter er køje. Når fuld, passagererne på skibet blive her meget lidt plads, da skibet er ganske lille. Men i betragtning af det store antal af destinationer, fly og ruter, ofte fylde det forekommer kun på den tredje, således at rummet for livet er nok. Lad os nu betragte hver for alle de muligheder, der er til rådighed for turister at blive.

nedre dæk

Der er en række komfortable og meget hyggelig hytte. På den ene side er det nederste dæk betragtes en indstilling for budgettet, og på den anden side er det her, at designerne havde plads nok til at gøre kabinen mere rummelig. Udvalgte her er en version af A2. Dette er en temmelig stor plads, der er designet til to personer. Sengene er placeret i et enkelt lag. Denne mulighed er valgt af de fleste turister, der allerede kender skibet "Grigory Pirogov". Foto rod vil gøre op med sig selv og dem, der kommer på gaden for første gang. Det skal bemærkes, at A2 er præsenteret i et enkelt eksemplar, så hvis du vælger det sted, og det er stadig gratis, er opmærksomme på det.

Sikkert vores læsere allerede spekulerer på, hvad de vil se, når vil falde indenfor. A2 - det er næsten en plads i et billigt hotel. Der er et toilet og bruser, aircondition og køleskab, dobbeltseng og vinduer.

I nærheden, på det nederste dæk, er der en række hytter klasse 3B. Små familieværelser er velegnet til fire personer. Krydstogt på skibet "Grigory Pirogov" fuld af indtryk og udflugter, der i nogen grad kan kompensere for manglen på plads i disse hytter. på det nederste dæk plads ikke betragtes som den bedste, primært på grund af manglen på windows. Men denne ulempe opvejes af muligheden for nemt til langt ud på natten for at være udendørs.

hoveddækket

Dette er et boligområde af skibet, det er her koncentreret et stort antal hytter. Ud over de lokaler til indkvartering, er der en restaurant og lounge, hvor du kan få en god tid i godt selskab. Den væsentligste forskel mellem kahytter - Det er tilstedeværelsen af gennemgangen vinduet. Det er fordi de nyder den opmærksomhed af turister, det er så rart i aften at se floden. Hvis du beslutter at slå sig ned på hoveddækket, kan krydstogtskibet tilbyde dig to valgmuligheder. Denne fire-personers eller en dobbelt køje kabine. Den interne arrangement er forskellig fra ovenstående, så jeg vil ikke gentage.

gennemsnitlig dæk

Her ud over beboelse, ligger et musiklokale og en restaurant. En båd krydstogt er en meget populær form for rekreation, mange går på en tur alene. Især for sådanne turister har hytter med mærkning 1. Små og komfortable, de er beregnet til en enkelt rejsende, med et toilet og bruser, køleskab, aircondition, og en behagelig seng.

1A hytter - dobbelt, enkelt-trins, der er perfekt til to. Ganske rummelige og komfortable, de er ligesom de fleste af turisterne. I nærheden er Familiehytterne firdoble køje. Men her er erstattet senge hylder, hvilket betyder at du vil sove som et tog.

På den midterste dæk er nogle af de mest komfortable kahytter på luksus. De har to værelser, dobbelt, enkelt-trins overgår alle andre i området. Som om i et hotelværelse, venter du på en hyggelig stue og et soveværelse, et rummeligt sanblok og tv med en indbygget DVD.

De tre-dages krydstogt af dagen

Hvis du har forladt kun et par dage, og de ønsker at tilbringe ikke bare sjov, men også for at redde familiens budget, så anbefaler vi, at du regelmæssigt overvåge prisen på billetter til skibet "Grigory Pirogov". Motoren skib tidsplan for pre-season, men til tider gruppen ikke er nået, og turisterne er inviteret til at turnere med rabat. Derfor, hvis du omhyggeligt følger de oplysninger, du kan gøre en tur til en attraktiv pris.

Denne tur er designet til tre dage, forsendelse kommer fra Moskva. Den næste dag du ankommer i byen Uglich, du vil finde en sightseeing tur rundt i byen. Sammen med en guide vil du besøge Kreml, Spaso-Preobrazhenskij katedralen, museer med animation program. På anmodning af en gruppe fremsat en kvindelig Alexius kloster.

På denne begivenhedsrige dag slutter. Efter frokost, vil du finde den gamle by Myshkin. Det er berømt for sin unikke museer. Gruppe besøger den gamle mølle, udstillingen "laden mus", museet "Russiske støvler". Omkostningerne ved en tre-dages tur - fra 7500 rubler.

to ugers varighed Cruise

Tilbring en hel ferie om bord, inviterer dig til skibet "Grigory Pirogov". Navigation i 2016 (anmeldelser citere nedenfor) byder på nye ruter, som vil være en dejlig forandring. Denne flyvning begynder i Moskva. Næste punkt på dagsordenen vil være Myshkin. Efter en gåtur til museer, vil du fortsætte din rejse, og den næste dag besøger Ples. Det næste skridt - og Gorodets Kostroma, Kazan og Jelabuga og Chistopol Cheboksary, Kozmodemyansk, Nizhny Novgorod og Yaroslavl. Udgifter til turen starter med 23000 rubler.

lyse uge

Hvis den resterende tid er kort, men jeg ønsker at tilbringe den med maksimalt udbytte i den friske luft, anbefaler vi, at du være opmærksom på denne uges rejseplan. Det udmærker sig ved en yderst interessant program, som er nøjagtigt ligesom de voksne og børn. Afgang kommer også fra Moskva. Den næste dag, gruppen ankommer i byen Uglich. At besøge den smukke domkirker og klostre helt sikkert appellere til elskere af gammel arkitektur. Samme dag, du besøger en by Myshkin.

Næste morgen finder du i den smukke Yaroslavl. Udarbejdet af bussen vil turnere rundt i byen for dig. Du kan besøge Assumption Cathedral og Volga dæmning. Besøg de mange kirker og katedraler vil ikke fungere, så guiden kun vil tale om dem, indtil du passerer. Dette er kirken profeten Elias, Helligtrekonger, Arhangela Mihaila, St. Nicholas. Der er flere valgfrie udflugter i Rostov Veliky og museet "Musik og tid".

Efter frokost, vil du finde en ny stop. På dette tidspunkt, byen Tutaev. Igen, en sightseeing tur i de kulturelle og historiske attraktioner i byen. Her kan vi konstatere, at små børn er bedst tilbage på brættet med animatorerne. Lang tur af templerne og museer kan være for kedelig for dem. Valgfri udflugter i denne by er et besøg på brygning lille fabrik "Romanovsky produkt" med en gratis prøvesmagning af øl og kvass. Næste på ruten - byen Ples, så du venter på Kostroma og Rybinsk, Koprino og Tver (derefter vende tilbage til kysten).

andre muligheder

Faktisk rute skibet på dette meget. Vi vil ikke male dem alle, så for ikke at fratage læserens tid. Din opmærksomhed er givet en mulighed for at besøge de smukkeste og mest interessante byer i Rusland. Vi kan kun vælge at uanset hvor du vil hen, og at bestemme den ønskede rejsetid. Så giver rejsearrangører. Han vil tilbyde dig en rute, der er mest egnet til anmodningen, samt nogle alternative muligheder.

Vi kan forsikre dig om, at næste år vil du ønsker at gå tilbage og gå på en ny rejse, til andre byer. Disse ture er ikke kun underholdende for ferien, vil du lære en masse om deres hjemland, stifte bekendtskab med interessante mennesker, til at revidere sit syn på historien om vores land. Sådanne muligheder åbner før du en ydmyg skib "Grigory Pirogov". Billeder taget under rejsen vil være en lang tid til at bringe minderne om de øjeblikke oplevet, så holde kameraet klar. Oftest rygraden i en gruppe, der består af personer i alderen 45+, så bestyrelsen er altid stille og fredfyldt oase efter 23.00.

anmeldelser

For turisten, der vælger at tilbringe en ferie, er det meget vigtigt at udtalelser fra dem, der allerede har erhvervet tilladelse af rejsearrangøren. Selvfølgelig beskrivelsen af kahytter på skibet og de vigtigste ruter - det er meget værdifulde oplysninger, men der er ikke noget som de synspunkter, en levende person. Lad os sammen med dig vil se på, hvad indtryk på turister producerer skib "Grigory Pirogov". Anmeldelser næsten alle af samme type, så let for os at lave en generalisering.

Normalt båden kommer ikke til at over en tredjedel af passagererne i den maksimalt mulige beløb. Dette øger komforten niveau. Restauranten er designet til at arbejde i to skift, men i dette tilfælde en klarer. Turister siger, at hytter er relativt små, men meget hyggeligt. Sanblok kører fint, klimaanlæg klarer sit ansvar. Køleskab næsten ingen bruger det til grund, at det ikke er nødvendigt at gå til butikkerne for indkøb og et måltid i restauranten.

TV har ikke i alle hytter, men i dag er ikke et problem. Hver med tablets og bærbare computere. Tilgængelighed af stikkontakter i hytter gør det muligt at "fodre" mangfoldigheden af elektroniske enheder. lav hastighed af bevægelse af skibet, på dens vej bypass mange skibe i indenrigsflyvninger. Men det gør ikke noget, fordi turisterne har ingen steder at skynde sig.

Organiseringen af fritid i den måde

Så mange varme anmeldelser af arbejdet i personale modtager "Grigory Pirogov". Skib udseende er ganske beskedne, men er meget værdig ved krydstogtskib med gode betingelser. På den måde gruppen arbejder konstant guide, der giver alle de nødvendige oplysninger. Foldere og trykte materialer er ikke tilgængelig, men en kultiveret person uendeligt forelsket i deres hjemland, der giver fuldstændig og detaljeret information om alle onshore faciliteter.

Meget glad for at arbejde med børn, som er om bord. Erfarne animatorer tage al den fritid, børn, de altid noget støbt, udskåret og bemalet, forberedt tale til den sidste dag i dykning. Som et resultat, tilfredse børn og forældre, alle har en hobby og intet forhindrer andre hvile. Af den måde, dette er en meget behagelig og turister, der kommer uden børn.

Tidsplan på vejen

Men det wake-up, at dømme efter de anmeldelser, kunne være senere. I byen, markeret på ruten, ofte skibet ankommer til 08:00. Det er i øvrigt ikke kun er "Grigory Pirogov". Motoren skib tidsplan planlagt på forhånd, for at optimere ruten. Dette skaber lille ulempe for rejsende. Især på 7:00 nødt til at hæve i 15 minutter for at pakke sammen og gå til morgenmad. I betragtning af, at folk er kommet til at hvile, er det ikke også behagelig øjeblik.

Som for mad tale tydeligt turister. Køkkenet er om bord med ingen dikkedarer, men samtidig forberede grundigt og meget velsmagende. Giver en brugerdefineret menu, kan du vælge mellem to retter. Men denne regel gælder til frokost og middag, men frokost menu kommer med en kok. Generelt på båden, og restauranten i særdeleshed, den understøttes af renlighed, men de fleste personale næsten ikke synlige. i en højde af service, alle måltider serveres hurtigt, ingen forsinkelse. Generelt kvalitet / prisforhold sammenligner positivt til mange andre "Grigory Pirogov". De motordrevne skibe anmeldelser indsamler årligt, og hver gang folk kommer tilbage til næste sæson til at lave en ny rejse.

Særlig tak turister udtrykker den koordinerede arbejdet i teamet af skibet. Travel Pass let og gnidningsløst, maskinarbejdere og sejlere er så klart og konsekvent, at skibet kommer til alle destinationer til tiden, fortøjning udføre uden at forsøge at banke ned fra rummet dock. Samlet indtryk af krydstogter er meget god, så tror ikke, hvis du får at vide, at indenlandske virksomheder ikke kan give komfortable forhold for hvile. Et slående eksempel på dette er skibet "Grigoriy Pirogov". "Rechflot" bekymrer sig om sit image og niveauet for lempelse af dets kunder, og, at dømme efter anmeldelser, det gør det godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.