TravelingKrydstogter

Vanino havn - havn. Khabarovsk, Vanino

Vanino Port (på kortet, i artiklen, kan du se dens placering) er en russisk havn i føderal betydning. Det er placeret i Khabarovsk Territory, i en dyb bugt Vanina. Han er den anden russiske Fjernøsten havneby bassin godsomsætning - mere end 20 millioner tons.

generelle oplysninger

Vanino District blev dannet som en selvstændig territorial enhed i Khabarovsk Territory i 1973 ifølge dekret af præsidiet for Den Øverste Sovjet. Han absorberet den nordvestlige del af den sovjetisk-Havana-distriktet, der tidligere var en del af Primorsky Territory. Hvad er forudsætningerne har været for at gøre det som en separat administrativ enhed? Dette forklares ved den hurtige økonomiske vækst i denne region i begyndelsen af halvfjerdserne i forrige århundrede. En af de medvirkende faktorer var havnebyen Vanino. Allerede i 1983 nåede mængden af godshåndtering lidt mindre end ni millioner tons. Hele byrde faldt på havnen i Vanino (foto givet i artiklen) og et jernbaneknudepunkt. Sammenlignet med året 1973 mængden af godshåndtering fordoblet. indtruffet mærkbare ændringer i skoven og træindustrien. Så med idriftsættelse af træindustrien og Tumniniskogo Koshinsky LESOKOMBINAT samlede høst nåede en million kubikmeter om året. Vanino Port, heller ikke halte bagefter og er konstant udviklet, her åbnede sit eget veludstyret færge og containerterminal. Og med færdiggørelsen af jernbanelinjen (Baikal-Amur), Rusland giver en pålidelig måde til Stillehavet. Vanino havn bliver den østlige port i vores land.

kommunikation

Denne port er en færge krydser jernbanen tjener levering af varer på flere områder cabotage: Sakhalin, Arktis, Magadan, Kamchatka, Vladivostok, rygning og andre havne i havet af Okhotsk. Hertil kommer, her transport af varer til Asien-Stillehavsområdet (Kina, Korea, Japan og andre), USA, Australien, Canada, Indien og så videre. N. Vanino havn i form af godstransport blandt de ti bedste havne i vores land.

turisme

Vanino distriktet er lovende, ikke blot med hensyn til transportinfrastruktur. Denne region er interessant set ud fra udviklingen af turistindustrien. Attraktivt for turister er en række attraktioner, rig natur i området, kultur og traditioner oprindelige folk. Derudover er der er en kilde til termisk radon farvande - Tumninsky "Genvejstast". Det er beliggende i et unikt sted - den smukke dal Chope floden.

Bydelen har følgende beskyttede områder: biologiske reserver (MOPAN og Tumninsky) rybhozyaystvennye reserver (Tumninsky og Khutinsky), en naturlig monument af regional betydning ( "Sten Grove").

Mineralske og grundvand

Nationalparken "Hot Key" er placeret i Nordsøen og Tumninsky forestries. Det ligger ti kilometer fra Tumin station, som er på linje Vanino-Khabarovsk. Den absolutte højde af området er 280 m over havets overflade. På kvalitetsindikatorer kilde (vandtemperatur + 41 grader Celsius) er tæt på de termiske farvande ty "Belokurikha".

Under statens beskyttelse

I overensstemmelse med bekendtgørelsen af lederen af Khabarovsk Krai Administration på 20yanvarya 1997 nummer 7 "On specielt bevogtet naturlige territorier Khabarovsk Territory" på listen over beskyttede genstande af lokal betydning opført Toki Island, som er beliggende i Tatar Strædet. Det er interessant, at der er en rookery af sæler. Det tiltrækker masser af turister til at beundre disse sæler.

Eksklusive fisk tilflugtssteder af beskyttede skov bælter på deres kyster, det samlede areal af de forbudte områder i området overstiger 215.000 hektar. Der er et unikt sted, hvor de blandede fauna i syd og nord, øst og vest, fortid og nutid. Et sådant sted er pool Tumin floden. Her kan du finde de unikke stenede landskaber, enge med sjældne og eksotiske planter, interessante kanaler og backwaters.

distriktet centrum

Vanino er et administrativt center med en befolkning på omkring tyve tusinde mennesker. Det fremgik på stedet Oroch lejren. I landsbyen er der et kulturelt centrum, to hoteller og to klinikker, et netværk af restauranter, caféer og butikker. Den Vanino har sine egen kunstgalleri, trykning, teleretranslyator, museum, produceret to aviser, driver det lokale radio- og tv-station, fire skoler, faglig teknisk skole, teknisk skole og college. I dag distriktet centrum og havnen er integreret - de kan ikke eksistere uden hinanden.

En kort historie

Vanino Bay åbnede i maj 1853 medlemmer af Amur ekspedition. I perioden fra 1854 til 1901 år i regionen studerede forskellige russiske videnskabsmænd. Navnet på bugten modtaget i 1878 til ære for den kartograf Vanina V. K. områdets historie er rig på en række forskellige transformationer. Først var der en opdeling Far republik i separate provins, så stod fra Primorye Sovjet-Oroch område centreret på Ust orochiy, derefter en anden afdeling og reorganisering, som følge af hvilken de dannede Vaninskii og sovjetisk-Havana områder.

geografisk information

Vanino distriktet er beliggende i den østlige del af Khabarovsk Territory. Det optager området mellem 141 og 138,5 grader østlig længde, og 49 og 51 grader nordlig bredde. Det er beliggende på bredden af Tatar Strædet, her, og er havnen i Vanino. Det samlede areal er 25 tusind kvadratkilometer. Den østlige grænse løber langs hylde i Tatar Strædet og vest - den centrale Sikhote-Alin vifte. I syd det grænser med den sovjetiske-distriktet i Havana, og i den nordlige del - Ulch. Det område af dens område kan sammenlignes med lande som Israel, Belgien og Albanien. Klimaet i Vanino distriktet monsunen er kendetegnet ved høj luftfugtighed, hyppige tåge om sommeren og tørt om vinteren. Den gennemsnitlige årlige nedbør er 700 mm, 75% af dem regn og sne 25%. Den gennemsnitlige lufttemperatur er 22 grader, den gennemsnitlige januar temperatur - minus 27 grader.

Natur og Naturressourcer

Floden og havvand i området, et samlet areal på 22.000 kvadratkilometer, findes mange arter af fisk, såsom safran torsk, skrubbe, sej, sild, smelt, multe, stalling, fjeldørred, Dolly Varden char, ørred, kumdzha. Derudover er der også kommunikere laks: Ja, pink og kammerat laks. De distriktet ti floder, den største er Hugu (dens længde er 230 kilometer) og Tumnin (længde 400 kilometer).

Den fauna i denne region er rig og varieret. Så i skovene i de Vanino District sædvanlige højlandet høns og vilde dyr: rensdyr, elge, bjørne, vildsvin, egern, kaniner, sable, hassel ryper, tjur. Rich lokale skove og på bær, her vokser tranebær, blåbær, brombær, kaprifolie. Hertil kommer, en masse svampe og fyrretræer.

Skovressourcer i distriktet er den vigtigste komponent i sin økonomi. Det tilhører multiwood regioner med 2,5 millioner hektar skov plantager. Timber reserver anslås til 224,8 millioner kubikmeter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.