Mad og drikkevarerOpskrifter

Velsmagende fisk sild: opskrifter

På listen over tilgængelige og billige fisk spiser og sild. Opskrifter gør det muligt at marinere, salt, steges, gryderet - uanset hvad hjertet begærer. Hvordan til at lave mad, afhænger af den form, hvori de fisk, du foretrækker. Andre begrænsninger ikke findes, selv i madlavning erfaring - er alle muligheder meget nemt implementeres.

Den oprindelige metode til marinering

Meget ofte husmødre tilberede marinerede sild. Madlavning Opskrifter tyder ofte marinering det i sin rå form. Vi ønsker at tilbyde dig nogle usædvanlig måde. Det er tilrådeligt at forberede en skål af frisk, snarere end frossen fisk. Det første trin efter rensning og rengøring det er let saltning: opløs 150 g groft salt per liter vand, og 10 minutter at synke slagtekrop. De bør helt forsvinde i saltlage. Så er taget fiskene, obsushivayut, paneer med mel og steges. Når afkølet, dannes den i en krukke og fyldt med 700 ml marinade eddike fortyndet med 300 ml vand og tilsat aromatiske salt spoon, to - sukker ærter laurel peber, persille, løg og gulerod. På toppen af fisken er trykket ned af noget ikke meget hårdt og sat på to dage i kulden.

krydret ambassadør

Ikke mindre efterspørgsel saltede sild. Madlavning opskrifter, så at sige, "i en simpel" er kendt og af ringe interesse. Prøv at lage fisk, så. Den halve liter vand anbragt på en skefuld sukker og en blanding af forskellige peberfrugter i ærter plus 3 spiseskefulde koriander, par fed knopper og flere laurbærblade. Når vandet koger, hældes i det to spiseskefulde sukker og kog ved svag varme fortsætter i yderligere tre minutter. Når saltopløsningen afkøles, tilsættes det til eddike (tage temmelig svag, så har ikke slået sour sild). Marinade nok til et halvt kilo fisk. Vasket og tørret sild formet til en beholder fyldt med kold saltlage, placeret last, og designet for en dag skjuler i køleskab.

Fisk med nødder og rosiner

Ikke mindre velsmagende bagt sild. Opskrifter til ovn anvender en række yderligere ingredienser. En af de mest interessante - foran dig. Renset Renset fisk sprøjtet med citronsaft og sat i kulden på den tredje time. Hvor lidt promarinuetsya - gnides med en blanding af salt og peber (inde også). Vandes vegetabilsk olie (omkring tre skefulde vil være nok for 800 gram) og bliver alene tilbage for en anden fjerdedel af en time. Udarbejdet slagtekrop fyrre minutter sat i ovnen, og i løbet af denne tid koge saucen: Hak løg og gulerod, gøre dem zazharku, i slutningen tilsæt tern af tomater, som fjerner skallen. Når tomat er blødgjort, tilsættes to skefulde af sauce cleaned- valnødder og tre - gennemblødt rosiner (og det, og en anden grind). Klar sild hældte denne sauce, drys med dild og styrter på bordet.

Fisk i dejen

Pak det ikke har brug for det. I stedet får du "klyarnaya" sild. Opskrifter til dejen overhovedet om det samme; men fiskene er bedre at vælge en, hvor ægget pisket med mælk. Slagtekroppe skæres på tværs ikke tykke stykker, og saltet, peber, dyppet i dej og hurtigt stegt. Så dekanteres overskydende olie med dem, skiverne er lagt ud i form og nå den tilstand i ovnen - fre minutter, ikke mere.

Kræft sauce til fisk

Ved udarbejdelsen bagt sild, opskrifter, ofte adskiller sig kun saucer og relaterede elementer. Undertiden anderledes forberedes til at blive sendt ind i ovnen. Til denne opskrift, saltet og krydret fisk er rullet i mel, spredes på en bageplade og sættes i ovnen. Smagsnuancer opnået sauce. For det vil være nødvendigt at købe en kræft mel - det vil være nødvendigt 100 gram pr halv kilogram brisling. Den er ristet i en lille mængde varm olie, hvorefter den gradvist sive med regelmæssig omrøring hældes i et glas afslappet fisk bouillon (vand kan erstattes, men uønsket). Opnåelse ensartethed i sovs klemme en halv citron, salt og peber. Hvornår vil fiskene blive i ovnen i omkring tyve minutter, det hældes sovs kræft, pritrushivayut ost og vende tilbage til det sted på samme tid.

Så lad på dit skrivebord oftere opholder sild! Opskrifter til det er så varieret, at denne fisk, du ikke snart vil kede sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.