SundhedMedicin

Hvad bør slim i raske kvinder

De fleste kvinder henvender sig til gynækolog med klager over slim. I denne artikel vil vi forsøge at forstå, hvad adskillelse er normen, og som signalerer den ulejlighed i den seksuelle sfære.

Norm eller patologi, og hvordan man kan genkende det?

Fysiologisk (normal) - der er piger med fremkomsten af menstruation fra 10 til 14 år. Dette betyder, at operationen er begyndt i det reproduktive system - aktiveret af interne og eksterne kirtelsekret, æggestokke og inducerer produktionen af kønshormoner. Periodisk opdaterede vaginale slimhinde, de gamle celler dør og bliver afstødes.

I denne henseende er en lille mængde væske eller hvidere end typisk for en sund organisme, som ikke forårsager angst og ubehag. Normalt hvide har ingen lugt og er ikke for tung, de ikke forårsage irritation, brændende og kløe. Sund kvinde i en smear detekteret en unormal antal hvide blodlegemer med lactobacilli.

Efter om en få uger efter menstruation ægløsning, så det øger mængden af væske eller hvidere. I denne periode kan der være overdrive leukocytterne. Nogle kvinder konstant føler lidt fugt i kønsdelene, kan det være forbundet med en øget sekretorisk aktivitet. Disse kvinder lider betydelig slim udflåd fra skeden, men det er helt normalt og lugten, især et par dage før menstruation, under samleje og graviditet.

Udover de sædvanlige, der er patologisk fysiologisk hvidere, som indikerer tilstedeværelsen af infektion eller inflammation. Hvis du har mistanke på slimhinderne udledning med en ubehagelig fiskeagtig eller sure lugt, der opstår med en brændende fornemmelse, smerte og kløe - hurtigst muligt gå til gynækolog.

Især bør advaret grøn, gul, serøs leucorrhea blandet med blod. De ligner konsistensen af hytteost, tyk creme eller våde slim. Konstant rigelige kan fremprovokere små sår og udblødning, i nogle tilfælde, nedsat libido.

De væsentligste årsager

Undertiden slim kan forekomme i baggrunden af diabetes mellitus eller manglende overholdelse af personlig hygiejne. Men ofte, ændringerne indikerer inflammatoriske sygdomme og vaginitis. Avancerede former for vaginitis giver komplikation på livmoderhalsen, det truer dannelsen af cervicitis (inflammation af uterus eller livmoderhalsen). Årsagen til at ændre karakteren af hvidere, kan tjene som en form for skade de kvindelige organer, eller tumor.

I de seneste år, de tilfælde af smitsomme sygdomme, seksuelt overførte: klamydia, trichomoniasis, gonoré, mycoplasmose, ureaplasmosis, herpes, papillomavirus. Når ostemassen leucorrhoea eller tætte struktur dette kan indikere candidiasis (trøske). han ofte provokeret af at tage antibiotika, reduceret immunforsvar, hormonelle forstyrrelser, eller banale hypotermi.

Rigelige slim grønlig farve antyder trichomoniasis. Gule hvide indikerer gonorré eller klamydia, men oftest klamydia passerer uden kliniske symptomer. Disse sygdomme er ledsaget af svær kløe, smertefuld fornemmelse ved vandladning og seksuel kontakt, er der også en ubehagelig lugt af rådne fisk.

Sparsomme, serøse hvide kan indikere tilstedeværelsen af endometritis (inflammation af slimhinderne i livmoderen). I dette tilfælde er der sådanne tegn: en skarp smerte i lændehvirvelsøjlen, svaghed, træthed, feber, muskel kramper abdominal afdeling, uterin udvidelsen, tung og langvarig menstruation.

Enhver slim usædvanlig natur, især ledsaget af ubehagelige fornemmelser - det er en alvorlig årsag til undersøgelsen. Det vil være nødvendigt at udlevere en udstrygning på flora, genitale infektioner, bakposev, ultralyd og blod.

Alle forsøg på at selvmedicinering vil ikke føre til et positivt resultat, men kun for en tid vil fjerne de vigtigste symptomer på sygdommen og vil resultere i en kronisk fase. Det er kendt, at langvarig infektion vanskeligere at behandle og føre til komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.