Mad og drikkevarerOpskrifter

Syltede kål Fastfood

Kål vi ikke kun kærlighed - denne grøntsag i vores holdning særligt. Syltede kål Fastfood er næsten den bedste snack, som til tider kan erstatte de mest lækre salater. Fordi enhver værtinde skal have en vis mængde af dette er meget enkel i reserven, men sådan en velsmagende ret.

Så hvordan forbereder syltede kål fastfood?

Du skal bruge: en lille hvidkålshoved, fem store æbler, 15 g salt pr liter vand og 100 gram sukker.

Det vaskede og tørrede kål skal skæres, men ikke for fint. Senere vil det være nødvendigt at hælde kogende vand, og det er i dette tilfælde ikke bør raskisnut og bliver for blød.

Syrlige æbler og vaske og tørre det grundigt, skåret i tynde ringe eller polukolechkami.

Yderligere er det nødvendigt at tage en ren krukke og ved dens bund sætte et tyndt lag af kål.

Kål på toppen - et lag af hakkede æbler.

Så igen spirer, æbler igen og dermed fylde krukken top til lidt stramt stampning alle lagene i banken. Jo mere de får, jo mere vil være mere smag.

Forbered saltlage: koge en liter vand, knap koger - bare slukke. I kogende vand Tilsæt sukker og salt, rør grundigt.

Fyld saltlage ned i glasset. Luk glasset tæt med et låg. Nu banker er tilbage på køkkenbordet og vendte periodisk (ryster saltlage).

Lagret kål syltede fastfood kan og varm, hæld saltvand er ikke nødvendig.

Kål opskrifter der er mange. Det kan hakke fint, og kan klippes større. Mange tror, at marinerede stykker, meget dem end kål, sønderdele fint. Vi tilbyder dig en opskrift.

Kål skal skæres i stykker på ca. 5x5 cm.

Så skal den komprimeres i en 3-liters dåser, men for meget ram er ikke nødvendig, fordi banken har endnu til at passe en liter væske.

Hæld derefter kål skal være i gryden med kogende vand, lad den køle lidt, så dåserne med stykker af kål blev varm.

Mens pokabanki køle, engageret i marinaden. Når kålen er syltet fastfood, der kræves til marinaden:

  • 15 ærter chili,
  • 3 laurbærblade,
  • ¾ pod bitter rød peber,
  • 15 stykker af nelliker,
  • en knivspids kanel.

Per liter vand er 2 spiseskefulde salt og sukker, 3 teskefulde 70% eddikesyre.

Næppe marinade begynder at koge, reducere varmen og giver kokken et minut.

Så vi fusionere med kål og vand måles som det viste sig. Den samme mængde er påkrævet, og marinaden. Hæld marinaden over banker med kål og add eddikesyre.

Nu er det muligt at rulle krukken og lidt tid til at rulle det på bordet til eddikesyre, bland godt. Syltede kål fastfood vil være klar efter 3 dage. Også kan gøres på en prøve af en bank lukkede en nylon låg, og læg den i køleskabet. Med fokus på det, vil det være muligt at justere eller i saltlage.

Men hvidkål - er ikke den eneste form for kål, som kan marinere. Også velsmagende blomkål kål syltede, opskriften som vi tilbyder.

Du skal bruge: blomkål, sukker, salt, krydderier.

Blomkål skal rengøres af blade, vask og opdele i enkelte buketter, som bør blanchere i ca. 2-3 minutter. At forbedre farven af kål i vand skal tilsættes salt og citronsyre. Efter blanchering kål skal kastes bort på en sigte og køligt under rindende vand. Placer kål til bankerne og hæld forberedt marinaden fyld. At fylde sukker og salt skal opløses i varmt vand og lad det simre i 10-15 minutter, stamme gennem en temmelig tyk klud. Tilføj eddike. Hver bank skal sætte krydderier. Banker lukket og opbevares i kulden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.