Mad og drikkevarerOpskrifter

Ukrainske dumplings: en opskrift med fotos. Sådan koger dumplings i ukrainsk?

Ukrainsk statsborger retter, i udtalelsen fra mange mennesker, tilbyder en meget hjertelig, fedtede og tunge måltider, der er vanskelige at forberede og let opfattes af kun de mest oprindelige indbyggere. Men det er ikke tilfældet. Der er et tilstrækkeligt antal lækker og appetitvækkende mad med henblik på samme praktiske i brug. Beviset for dette faktum er de ukrainske dumplings, ukrainsk arv kultur og køkken. I dag har vi fortælle dig om denne skål.

Dumplings: en separat fad

Ukrainske dumplings i forskellige lande kan være forskellige. I Hviderusland, for eksempel gøre dumplings i Ingusjetien vore retter er tilberedt med maizena. Men uanset deres typer og opskrifter, dumplings alle forenet af én ting - vi er stykker af dej, der er kogt i vand. De er som regel tjent som et selvstændigt måltid, med smør eller creme fraiche. Men der er også en mulighed for at forberede dejen i suppen bouillon fra kødet. Historien om fadet at spore ingen har hidtil lykkedes. Det er kun kendt, at den ukrainske mad, en favorit i mange lande, nævnes i værker af Taras Shevchenko og Nikolai Gogols berømte forfattere.

monument Galushkov

Hvis der er en samler af opskrifter, der ønsker at tage en tur gennem landsbyerne i Ukraine, vil det være en smule overrasket, når de konfronteres med det faktum, at i hvert lokalområde har sin egen unikke og unikke måde at lave mad melboller i ukrainsk. Denne opskrift er gået fra generation til generation. Men der er steder, hvor denne parabol er bedst at synge og populære - er byen Poltava. Det har endda en stor monument - en sten skål, stor størrelse med en ske og tolv dumplings. Dette monument - personificeringen af generøsitet, rigdom og velstand, er han æret og elsket af den lokale befolkning. Ved siden af ham i mere end ti år har de nationale festivaler er dedikeret Galushko.

Hvad er de dumplings, produkter til deres forberedelse

Udadtil de ligner de belarussiske dumplings, i modsætning til at forberede en hård og tæt dej. Dumplings med hytteost, ved den måde, deres fjerne slægtninge. Alle sorter af retter som dumplings ukrainsk, integrerer tilstedeværelse i deres del af følgende produkter: smør, æg, mælk og mel. Nogle gange, til en forandring, en bestemt lugt eller smag, dejen tilføje urter, krydderier og andre ingredienser. Men i det store og til madlavning melboller bruge disse produkter, der altid er tilgængelige i køleskabet til enhver husmor - mælk, fint formalede mel, æg og smør kylling. I stedet den sidste komponent er fint og let margarine. Variegate liste over produkter og metoder til levering af fødevarer til tabellen som følger: Nogle husmødre foretrækker kylling bouillon med dumplings, deres anden først kogt, derefter stegt på en pande og fodret med fløde, og tredje - generelt bruges som garniture til at tilfredsstille kød.

Sådan koger dumplings i ukrainsk, en opskrift fra Poltava

I princippet er vores fad forberedt relativt nemt og hurtigt. Hvad skal jeg gøre? Ælte dejen, rul derefter ud i enkelte strenge og i sidste ende - skæres i små firkanter. Mange husmødre gøre det, som gjorde vores bedstemødre - fra knivspids off små stykker dej, form af disse figurer i forskellige former snoet og sendt til det kogende vand. Kog sådanne stykker omkring ti minutter, vil det ses på deres sprog emersion. Og nu fortælle dig om, hvordan man tilbereder melboller i Poltava ukrainsk. Opskrift med billeder, så du kan forstå det uden problemer. Vi har brug for: to kopper mel, et halvt glas vand, to æg, 100 gram smør og salt. Sigt mel flere gange, piskeris æggene med saltet. Så ælt dejen, rør det godt og rul den såkaldte "pølse", som er skåret i stykker, og kun én form de ukrainske dumplings. Udelade dem i en gryde med kogende saltet vand og koge over medium varme i ca. ti minutter. Efter opstigningen til glasset, er alt det vand kastet tilbage dem i et dørslag. Så steges på begge sider i en forvarmet bundkar. På bordet serveres absolut varmt med skiver af kød, creme fraiche eller bacon.

Suppe med dumplings

Ingredienser til suppen til puljen volumen på to liter: kylling ben - to kartofler - fem stykker, løg - én, smør - 30 gram, laurbærblade - fire stykker, sort peber - otte ærter og salt. On dumplings æg - to mælk - og tre spiseskefulde mel. Til at begynde, kog suppen fra kyllingelår. Skær kartoflerne, kaste den og kog næsten kogt. Passeruem i en stegepande med smør fløde hakkede løg og kaste i gryden i fem minutter, indtil kogt. Nu, hvordan man hvordan man forbereder melboller til suppe. Ælt dejen fra de ovennævnte bestanddele. Det skal være blød, ikke hård. Knib off fra ham små stykker af en hvilken som helst form og sende den til suppen. Gør det efter zazharki. Vi venter på den dumplings flyde, og at forberedelsen af suppen kommer til en ende. Selvfølgelig, glem ikke på det rigtige tidspunkt det peber, salt og laurbærblade at holde op.

Suppe med dumplings

For at koge det, du har brug for: kylling eller gås - halve slagtekrop, en gulerod, løg og roer, kartofler - tre stykker, dåsetomater - en bank, grønkål - en tredje leder af kål, stødt peber, persille, salt, vegetabilsk olie. For dumplings: yoghurt eller yoghurt - 300 ml, mel, bagepulver og salt. Og fortsætter med at lave mad ukrainsk borscht med melboller. en trinvis opskrift vedhæftet:

  1. Kødbouillon kog. Samtidig, hakke skrællede grøntsager: roer og kål - strimler, løg og kartofler - skåret i tern, gulerødder - på et rivejern.
  2. Simmer på en forvarmet pande med olie rødbeder, løg og gulerødder, hæld tomatpure og ulme en anden.
  3. Hakkede kartofler falde i søvn til bouillon og kog næsten kogt, tilsæt derefter dressingen og kål.
  4. Salt og kog kogt kål. Tilsæt krydderurter, dæk med et låg og fjern fra varmen.
  5. Nu, hvordan man laver melboller. Mens vandet koger, hæld yoghurt i en skål, hæld den øverste mel, bagepulver, salt og ælt dejen, ikke for stejl, løsrive sig fra sine brikker, rul til kugler og slip par stykker i saltet kogende vand.
  6. Rør, kog, trække sig ud af det kogende vand og fedt smør. Hæld i dybe tallerkner, tilføje til det creme fraiche og tjene. Dumplings - i et separat fad.

ost dumplings

Nødvendige ingredienser: 100 g ost hollandsk, det samme - mel og ost, to nattergale spsk smør, æg, semulje, muskatnød og salt. Nu fortælle, hvordan at gøre virkelige ost dumplings, ukrainsk. Opskrift med billeder til at hjælpe dig. Tre ost og ost på en fin rivejern, blandes og tilsæt mel, æg, salt og semulje. I et vandbad smelte smørret, hældt i en dej og ælt dejen til en stejl tilstand. Indpakkes i en emballage fremstillet af polyethylen film eller bagning og i 30 minutter i et køleskab skib. Derefter skæres i små stykker og forme dumplings af dem. En yderligere forberedelse proces er helt afhængig af dine ønsker og præferencer. Det kan koges i vand og steges i en stegepande, både i standardopskriften, og kan anvendes som grundlag for en lækker suppe bouillon fra hønen. Serveres denne parabol på bordet med smør, creme fraiche eller hvidløg sauce.

Opskrift på dumplings med kartofler

Der er mange madlavning ukrainske nationale retter opskrifter. Både komplekst og meget enkel. Meget ofte, dumplings, når de ansøger om en tabel, kombineret med andre produkter. vi nu fortælle om en af dem. Har du hørt om sådan en skål ligesom kartofler og melboller? Sådan tilberede en vkusnoty? Hovedbestanddelen kan fremstilles som beskrevet i det foregående afsnit, den klassiske måde. Og derefter komme med kartofler. Vi rengør det, og sætte det på min plade kogt. I mellemtiden forbereder zazharku, der tager to gulerødder og løg, rense dem, de tre første på et rivejern, og den anden - skåret i små tern. Forvarm dyb gryde, hæld solsikkeolie og sætte grøntsagerne. Så snart de er klar, tilføjer vi til dem dumplings og rør rundt. Med kartofler er der to muligheder: klippe og potoloch. Hvad synes du om og gøre. Så send den til Galushkov i en stegepande og steg lidt. Tilsæt derefter creme fraiche, to spiseskefulde, der omrøres, dække med låg og fjern fra varmen. Serveres på bordet i ti minutter. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.