Mad og drikkevarerOpskrifter

Dough

Dejen masse er en anden glathed og konsistens, fremstillet af enhver korn eller bælgplanter. Til dette formål melet blev blandet med en lille mængde vand og / eller andre væsker og ingredienser. Denne proces er det første skridt i skabelsen af en bred vifte af fødevarer, som du kan kombinere ét navn - dej. Dette brød, pasta, kager, småkager, boller, pizza og meget mere. Som råmateriale til fremstilling af grundlæggende dej ingrediens, der anvendes majs, ris, durra, hvede og andre kornarter eller relateret til kultur dem.

Forskellige lande har deres egne traditioner og opskrifter, som er forberedt dej. Denne armenske lavash, en hård usyret indisk brød Batey, traditionelle brød Ashkenazi jøder matzah kager kvass nan (almindelig i Central, vest og syd Asien), Sydasiatiske roti brød fra hvedemel, tortilla spansk tortilla og kram. Hertil kommer, hver brød bagt til en særlig opskrift og teknologi, alle produkter har deres egen form og størrelse. Det kan være Brød ruller, brød, kurv, boller, kager, småkager.

En særlig plads i køkkenerne på forskellige mennesker holder kurve af dej, som kaldes tartlets (fra det franske ord tartelette). Dette er normalt små (diameter på mindre end 10 cm) kurven. Forbered det fra sand, pust eller andet usyrede dej. Det bruges til behandling af en række kød, grøntsager, fisk, svampe eller andre snacks. Ofte tarteletter bages separat og derefter de er fyldt snack forberedt på forhånd, men undertiden bagt sammen.

opskrift 1

Typisk tærter er små kurve af dej, som er fremstillet af for-kølede varer. For at få 20 portioner du har brug for følgende ingredienser:

 • 4,5 kopper mel;
 • 300 g sukker;
 • 200 g kølet smør;
 • 2 æg (æggeblommer);
 • knivspids salt;
 • en knivspids bagepulver;
 • en knivspids fløde af tandsten;
 • en knivspids vanille sukker.

Melet sigtes og blandes med soda, vinsten, drysset slide og gøre en fordybning. Stykker af olie er jævnt fordelt langs kanten af melet bakken. I en separat skål piskeris æggeblommer og sukker, tilsæt vanille, salt og vinsten, findelt og hældt i et hul i melet bakken. Hurtigt ælt dejen, forme det til et brød, drys med mel og sætte på 40 minutter i kulden. Derefter begynder at danne produkter af den ønskede form af testen. Til dette formål dejen rulles fladt formation (tykkelse: ca. 5 mm). Udskårne runde pastiller med en diameter svarende til størrelsen af de korrugerede dåser (diameter bunde plus to væghøjde). Spred hver kage i formen og komprimere dejen, så den jævnt at fylde det. Bages ved 250 ° C, indtil de er gyldenbrune. Klar kurve trukket ud af formene, afkøles og fyldes med passende påfyldning.

opskrift 2

Det er let at forberede dejen i form af kurve, hvis du bruger færdiglavet pust til denne gærdej. ingredienser:

 • 400 g færdigt syret butterdej;
 • tør ært (det bør være tilstrækkeligt til ensartet at udfylde et enkelt lag fire Udligningsdele);
 • olie til smøring af støbeforme.

Dejen blev opdelt i fire dele, hvor hver del er rullet i form af et rektangel eller en cirkel (det afhænger af formen og dimensionerne af kurvene). Den rullede emnet spredt på de præ-smurte forme. Kanterne af dejen vilkårligt favorisere deres kanter under bagningen danner de en interessant gennembrudt kurv kontur af dejen. Ved bunden af hver form med dejen distribuere ærter, vil det hjælpe til at bevare formen af kurven. Sætte præform i 10 minutter i en ovn forvarmet til 200 ° C, derefter fjernet og ærter igen sendt til ovnen i yderligere 5 minutter på plads kurve fyldt snack.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.