SundhedPræparater

Det stof "Fozikard". Vejledning til brug

Medikamentet "Fozikard" Bruger ansøgning definerer som middel med antihypertensive og vasodilaterende egenskaber. Fosinopril indbefattet i sammensætningen af medikamentet metaboliseres i kroppen og udgør det farmakologisk aktive fozinoprilat. Præparat "Fozikard" hæmmer virkningen af angiotensin-omdannende enzym, forhindrer derved omdannelsen af angiotensin 1 til angiotensin 2. Desuden medikamentet forsinker nedbrydningen af bradykinin spredning fartøjer, reducerer den samlede perifere karmodstand, falder blodtrykket.

Indikationer for anvendelse af midler "Fozikard"

Brugsanvisning skærme ordineret til patienter med hypertension. lægemidlet anvendes også i kombination med andre midler til behandling af patienter med hjertesvigt hos en kronisk form.

Frigivelse og sammensætning

Tilgængelige medicin i tabletform, placeres i striber pakke. En tablet kan indeholde den aktive bestanddel - natrium fosinopril - i en mængde på 5, 10 eller 20 mg. Desuden er der en del af de hjælpeingredienser, herunder - lactosemonohydrat.

brug metoden

Det er nødvendigt at tage medicinen oralt. Tablets "Fozikard" anbefales sluges hele uden knusning og uden at tygge, den flydende drik i den nødvendige mængde. Spise påvirker ikke virkningen af lægemidlet. Den behandlende læge for hver enkelt patient sætter doseringen og varigheden af den terapeutiske forløb. I tilfælde af voksne hypertension middel "Fozikard" brugsanvisning anbefaler at tage oprindeligt 10mg gang om dagen. Om nødvendigt dosen gradvist forøget, indtil den nåede den ønskede virkning. Vedligeholdelsesdosis er 10-40 mg én gang dagligt. Sammen med stoffet "Fozikard" instruktion om anvendelse tillader brug af diuretika. Voksne, der lider af hjertesvigt, oprindeligt indstillet dosis af medikamentet i en mængde på 5-10 mg pr. Hvis det er nødvendigt, gradvist øges. Den højeste dosis på dag - 40 mg.

bivirkninger

Du kan opleve nogle bivirkninger hos patienter, der får lægemidlet. Så er der en risiko for forekomst af smerter i epigastriske område, overtrædelser af stolen, ændringer i smag, kvalme. I sjældne tilfælde udvikle hepatitis, pancreatitis, leversvigt. Der kan være bivirkninger af skibene og hjertet, såsom thrombocytopeni, takykardi, nedsat hæmoglobin, anæmi, neutropeni, Raynauds sygdom, leukopeni, osv. CNS-bivirkninger kan forekomme hovedpine, emotionel labilitet, tinnitus, svimmelhed, forvirring.

Kontraindikationer

Bør ikke anvendes af patienter, som har en forøget følsomhed over for optagelse af komponenter. Også medicin "Fozikard" er kontraindiceret hos personer med lactasemangel, galaktosæmi, angioødem (idiopatisk eller arvelig). Må ikke ordinere lægemidlet til patienter efter nyretransplantation. Under graviditet, betyder amning tabletter "Fozikard" ikke anvendelse. Desuden er de ikke anvendes til behandling af børn under atten år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.