Sport og FitnessUdstyr

Motorbåde FLY Maverik: model, beskrivelse, anmeldelser

Motorbåde FLY Maverik fremstillet i USA og i flere år har tjent ind blandt elskere af motocross cykler, pit cykel, enduro og ATV rundt om i verden. De fleste ejere af disse sko har bemærket, at den relativt lave pris på 150-180 dollars er det muligt at opnå fremragende resultater. Lineup firma så bred, i dag er repræsenteret i alle 4 modeller. Dog kan alle vælge, hvad man synes om.

Hvis du planlægger at købe motorbåde FLY Racing Maverik, anmeldelser af ejerne, og en detaljeret beskrivelse af hver af de tilgængelige modeller til at hjælpe med at bestemme valg.

lavet motorcyklister

Kan nogen forstå motorcykel racer er bedre end en anden motorcykel racer? Taler om produktionen af dette mærke, er det værd at bemærke, at det store flertal af medarbejdere i selskabet "Fly Maverick" er opmærksom på Moto sport på første hånd. Personalepolitik er med til at tiltrække fans og fremskynder off-road arbejde på gear. Ikke overraskende, at selskabets produkter er i en sådan efterspørgsel, som det er skabt af dem, der elsker deres job med hele mit hjerte.

Af den måde, udviklere og skabere - den første der tester motorbåde FLY Maverik før den træder i produktionen. Virksomheden personale kontrollerer udstyr, der er, på sig selv.

anmeldelser ejere

Overvej nogle af de funktioner, som besiddes af alle motorbåde FLY Racing Maverik MX.

Anmeldelser ofte nævner ejerne er ikke alt for glatte søm kantning såler. Samtidig er de fleste af rytterne sagde, at man næppe kan overveje det en alvorlig mangel. Objektivt set, helt lige sting to tykke lag af huden er ikke så enkel. Måske mere vigtigt, er pålideligheden af æstetik.

Den anden bindende punkt, at det er værd at overveje, før du køber - ingen hængsel. Støbt dekoration ankel spiller på forbedring af sikkerheden i efteråret, men at bevæge sig til fods på de "flyve" motorbåde ubehagelige. Om der skal overveje det en ulempe? Næppe. Mange producenter vælger hingeless design, og nogle modeller er en størrelsesorden mere end budgettet serien "Fly Maverick", og alligevel har en masse beundrere. Motorbåde stadig er ikke beregnet til at gå, med på turen.

Overvej det faktum, at du er nødt til at vænne sig til en slags sok. Hvis dette er din første bots "Maverick Fly", kan den første gang være ubehageligt at skifte gear. Mange ejere i de vurderinger, de skriver om de unikke fornemmelser og en meget lille følsomhed. Vi er nødt til at arbejde mere end en fod og hofte. På glat skift måske har glemt. Over tid, sådan skarphed i styringen af mange begynder at føle sig endnu bedre.

Egenskaber

Du kan også bemærke nogle af de funktioner, der er forbundet til hele serien. Alle motorbåde FLY Maverik udstyret med alu skær, der beskytter fødderne samtidig falder. Termo-insertion forhindres de opvarmede udstødningsrør. Inde er den eneste stålstang.

I øjeblikket forbedringer fortsætter. Husk på, at forskellige versioner af den samme model kan være forskellige fra hinanden.

MX-serien

Den første model blev lanceret af selskabet i 2012m, både stål FLY Racing Maverik MX. De er designet for elskere af enduro. Højden af skoen 38 cm, er anklen beskyttet mod indtrængen af snavs og vand ind. Nogle anmeldelser af denne model siger, at foden kan svede bare gå, men ved kørsel sker ikke. Fodtøj første udgivelser bliver våd i regnvejr. Muligvis, vand trænger gennem udluftningen. gummi sål sko.

Inde sokken også har en stål beskyttende plade, hæl styrket. Afhængig af størrelsen på støvlen kan være 3 eller 4 skruer. Som slid eller beskadigelse kan udskiftes med nye, som er tilgængelige på bestilling via et forhandlernet. Bindsålen inde i skoen er udformet med de anatomiske træk af foden; om nødvendigt kan den fjernes.

Fortsættelse af en serie af stål motorbåde FLY Racing Maverik MX F4. Anmeldelser tyder på, at problemet er helt løst med vand permeabilitet, transcendere disse sko endda ride i gennemsnit at vandre, ikke bange for regn. Problemer med sveden fødder, når walking er også meget mindre end i den første model. Jeg rørte ved modernisering af design. Køberen kan vælge støvler i sort, hvid, sort og hvid, salat, sort og orange og sort. Designet så skoene var velegnet til moto-dragter og kostumer FLY Racing.

Motorbåde Cross FLY Maverik ATV SUV

Disse underspillede sko allerede værdsat af mange fans af fire-hjulet teknologi. Helt ærligt, i Enduro dem ubelejligt, så dem, der er på udkig efter en alsidig sko til motorcykel og ATV, bør give fortrinsret til de andre modeller.

Men ATV fans havde tid til at teste denne model, opmærksom på, at for den gennemsnitlige penge modtaget fremragende kvalitet. Sålen kan være fremstillet af støbt plast eller gummi, forstærket med stål indeni.

Zip fasteksy praktisk at trække og slappe dem med den ene hånd. Som i andre modeller, de er indbyrdes udskiftelige. Den patenterede proprietære "Fly Maverick" vil ikke tillade at springe ud af åbningen endda bryde stroppen.

Modellen har en lav højde -. 28 cm Støvler fås i sort kun vejledende, og perfekt egnet til næsten enhver kulør til kapsejlads.

Sko til unge atleter

Motorbåde FLY Maverik Mini designet til unge ryttere. De fås i størrelser i 32 minutter, inklusive, og har alle fordelene ved voksne sko mærke: forstærket stål udskiftelige såler, ergonomiske aftagelige indersåler, komfortable slotte, intern beskyttelse ankel, hæl, tå, samt varmebestandigt integreret plade støtteben fra udstødningsrør. Denne model foretrækkes af dem, der lige er begyndt at mestre teknikken med Enduro.

Relativt temmelig stor pris fuldt berettiget kvalitet. Desuden er mange forældre og trænere forsøger at indgyde de unge atleter kærlighed til god Equipo siden barndommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.