Sport og FitnessUdstyr

Tonusnye tabeller: anmeldelser, ansøgning, anbefaling

Fremskridt står ikke stille, og allerede i dag er det muligt at gøre gymnastik, stort set uden at gøre nogen indsats. For alt hvad du gør passiv træningsudstyr kaldes "tonusnye tabeller." Anmeldelser af dem er dukket op for nylig, selv om de blev opfundet tilbage i 30'erne i sidste århundrede. Jeg udviklede denne metode til træning Bernard staffer. Men succes og berømmelse, hun har fået kun 50 år efter opfindelsen. I dag, i mange fitnesscentre, har sundhed klubber besat hæderspladsen tonusnye tabeller. I St. Petersborg, der er en stor klub, "Tonus-stil." Der er klasser på disse simulatorer. De forekommer i andre store russiske byer.

Sorter tonicitetsmodificerende borde

Tonusnye tabeller (specialister referencer om dem er forskellige positive retning og godkendelse) giver et mere effektivt resultat,
hvis klasser er udført i komplekset. Der er sæt af 8, 6 og 3 tabeller.

Hvad er de simulatorer, de indeholder?

 1. For mavemusklerne. Det hjælper til at danne taljen, styrke lænde muskler. One timers sessioner erstatter de 4,4 km gå rask ved dette bord.
 2. For hofter og talje. Udvikler blænde genopretter elasticiteten i musklerne. Halvdelen timers sessioner erstatte 90 sit-ups.
 3. For lår og bagdel. Øger stofskiftet, anvendes som forebyggelse af cellulite.
 4. Simulator til afslapning. Reducerer smerter i ryggen, genskaber mobilitet i leddene.
 5. Simulator til lår og bagdel. Anvendes som et præventivt middel mod benet ødem, øger blodcirkulationen.
 6. Træner til en talje. Det hjælper til at reducere vægten af den forhadte, forbedrer hudens elasticitet.
 7. Simulator til hoften. Styrker benmusklerne, eliminerer cellulite.
 8. Simulator til skulder muskler. Det forbedrer kropsholdning, genskaber åndedrætsfunktionen.

Som du kan se, er hver tonusnye bord rettet mod en bestemt gruppe af muskler, som i kombination giver fremragende resultater.

Sådan at træne på tonicitetsregulatorer tabeller?

Så du har besluttet at vende deres opmærksomhed mod tonusnye tabeller. Anmeldelser kan fortælle en masse om den rette uddannelse. For eksempel, anbefales det at starte træningen med tre træning om ugen. Deres længde er 60 minutter. Med denne tilstand, vil du miste et gennemsnit på 250 til 350 kalorier. Og drage fordel af de erfaringer, du vil bemærke efter to træningsprogrammer. En måned senere, vil du ikke genkende dig selv. Forbedre hud, stop bekymrende spændinger i ryggen, vil der være en talje form. For at opretholde et sådant resultat er konstant i fremtiden vil det være tilstrækkeligt kun to træning om ugen.

Fordele tonicitetsmodificerende borde

Hvad dyder har tonusnye tabeller? Anmeldelser af mennesker forsøger deres effekt på selv, viser, at fordelene er mange. Vi fremhæve de vigtigste.

 1. Ingen belastning på hjertet. Arbejd kun musklerne. Når du er aktivt engageret i blodet producerer toksiner, der forårsager smerte og træthed. I de data om simulatorer under passiv træning gør det ikke.
 2. Det forbedrer blodcirkulationen og lymfe dræning uden tryk.
 3. De kan engagere folk i alle aldre. Og den fysiske træning er uden betydning.
 4. De er aktivt kæmper mod overskydende centimeter hvor magtesløs enhver kost.

Som du kan se, tonusnye tabeller - et glimrende middel mod dem, der ønsker at være altid i form, men kan ikke lide at ulejlighed selv udmattende træning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.