Sport og FitnessOpbygge muskler

Den bedste måde at øge dine biceps - løft barbell biceps

Sport - arm, højreklikke på det, kan du gøre kroppen stærkere. I dag, unge glemmer ofte fitnesscentre og atletik. Men der er fyre, der uselvisk engageret i vægtløftere og bodybuilding. Det er den slags for vægtløftning, som kom til os fra Amerika. Men at alt andet, atleter, der er involveret i sportsgrene enorme øge muskelmassen. Sport der menes med en uddannelse med store vægte. F.eks powerlifting, kan en atlet gøre en bænk presse med et projektil vægt på 200 -300 kg. Hvordan kan du lide det? Imidlertid er sådanne høje resultater opnået gennem konstant flittig træning under et særligt program.

Hver atlet vælger den retning, som den opererer. Næsten alle de øvelser kræver atleter til bicep arm var veludviklet. Nu er der mange kosttilskud, kan du altid gå online og downloade træningsprogrammet, i en by fuld af fitnesscentre. ikke mange af os, kan dog prale mængden af biceps i 45 eller endnu flere centimeter. Hvad er der i vejen?

Grundlæggende øvelser til at pumpe denne muskel gruppe er at løfte barbell biceps. Når arbejdsdagen sæt af underarmen, skulderåget, trapezius muskler og, selvfølgelig, selv biceps. For at kunne pumpes hænder, du behøver kun baren og et par pandekager. Som du kan se, at stigningen i baren på bicep meget praktisk ting. Oftest atleter udføre øvelsen, mens stående. I dette tilfælde skallen tager grebet nedefra. Dette er den mest almindelige konfiguration af denne øvelse.

Under sættet holde din ryg flad, ikke hjælpe dig selv torso. Ellers en del af belastningen vil "spise" skuldrene. Hæv bar er det nødvendigt hurtigt og sænkes langsomt. Gør 3-4 sæt af 8-12 reps. Selvfølgelig krølle mens stående - en effektiv måde at øge massen af biceps. Blandt de atleter er en meget populær øvelse, men kun få mennesker ved, at der er flere typer af arbejde med projektilet. Fokus på underarmene den øverste løftestangen greb. Denne øvelse er magen til de erfaringer på bænken af Scott.

En anden fremgangsmåde, hvorved pumpning biceps - er arbejdet af stangen skiftevis smalle greb. Mellem palmer - bredde ved halvdelen skuldrene. Således virkede fint ydre del af biceps. Bredt greb bedre vægt øger indersiden af biceps. Disse øvelser anbefales at gøre en erfaren atleter som en ekstra belastning på hænderne.

Mange atleter foretrækker at løfte vægtstænger biceps hjælp bænken af Scott. Atlet sætter sig ned, læner overkroppen af en særlig anordning, tager en skal i sine hænder. I dette tilfælde skal albuer atlet tydeligt fremgå på bænken. Kun flexors hænder arbejde i processen. En atlet kan ikke hjælpe sig selv nogen bolig eller tilbage. Der er et maksimum effekt pumpe bunden af biceps.

Regnskab software uddannelse, øvelser for biceps og bryst planlægger at gennemføre på én dag. Det skal veksle mellem sæt. Det vil sige, gøre bænkpres, derefter løfte vægtstænger på en biceps stående. Yderligere er det muligt at arbejde overkrop anvendelse af en ledningsføring via håndvægt. Efter at have taget baren og pumpe vi biceps på bænken af Scott. Finish biceps, kan du bruge håndvægte. Det er bedst at gøre supination (vride). Uddannelsen skal omfatte mindst to - højst fire - øvelser for biceps pumpe. Hvis du arbejder på vægt, bør reps per sæt ikke være mere end 6-8 gange. Under tørringen begynder at øve med stor vægt og fortsætte gnidningsløst ind lettere konfiguration, mens betydelig forøgelse af antallet af gentagelser.

Arbejde på din krop - daglige slid. Men du får ikke kun musklerne, men også temperamentet din krop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.