Intellektuelle udviklingAstrologi

Jomfruen kompatibilitet og Feature

Jomfruen - en meget pedantisk tegn. For hende er det vigtigste i alt - et system og orden. Hans liv dette tegn er ved at bygge på en bestemt algoritme, og udledning af reglerne medfører irritation. Med sådan en mand til at opbygge et forhold er vanskelig, fordi ægteskabet Jomfruen også foretrækker at gøre alt efter planen.

Overvej, hvad underskriver uzhivetsya Jomfruen. Kompatibilitet er godt med hendes Lions Kræft, Skytten og Tyren. Passion og stærke relationer kan forekomme med Skorpionen og Jomfruen. Med luft tegn - Vandmanden og Libra - Union mere intelligent. Med Tvillingerne, væddere og Fiskene Jomfruen komme sammen ganske vanskeligt. Men lad os hver forening mere.

Jomfruen og Vædderen er for forskellige mennesker. Jomfruen har tendens til at starte et forhold kun med troværdige mænd, sætter pris på pålidelighed. Vædderen er alle sydende aktivitet. Han har brug for en passioneret partner, betyder ikke en jomfru.

Form en god forening Taurus mand og Jomfruen kvinde. Kompatibel karakter i alle planer. Det eneste problem kan være et seksuelt forhold. Jomfruen alle konstant analysere og kritisere, og Taurus ønsker at slappe af. Hvis det vil gå på kompromis og stoppe i sengen plan, og her skiltene vil være fuldt passe sammen.

Jomfruen og Tvillingerne - ægteskab er ikke alt for godt. Luft tegn elsker frihed. Jomfruen forsøger at dominere og at specificere partneren alle hans skridt og fejl. I sengen, tegnene ligner hinanden i temperament, men dette er det eneste område af relationer.

Jomfruen og Kræft vil gøre en perfekt forening. Kræft elsker følelsesmæssig stabilitet og sikkerhed. Partner opfylder Jomfru i alle områder af ægteskab. Mellem dem der er passionerede og pligtfølelse.

Leo og Jomfruen - Kompatibilitet nul. De kan komme sammen på én nat, men længere blot vil ikke stå sammen. Jomfruen kan lide at kritisere, Leo accepterer ikke en sådan tilgang i forhold til sig selv. Han kan lide at skinne. Deres fagforening er dømt til katastrofe.

To af Jomfru - to identiske mennesker. De kan skabe en alliance, men motivationen for dette skal være en form for et fælles mål. Begge vil arbejde i fremtiden, men det kun holder dem sammen. De er for kedeligt.

Muligt, men svært nok, ægteskab - Vægten og Jomfruen. Kompatibel dårlig. Skandaler opstår på grund af kulde i første og anden kærlig. Scales ud, når de gør komplimenter, men ved Virgin kan kun høre instruktioner og kritik.

Interessant Union - Skorpionen og Jomfruen. Kompatibilitet er god. De blev tiltrukket af hinanden, men Jomfruen foretrækker at finde god partner. Han forsøger at finde ud af, hvor godt det er i seksuelle termer. Dette introducerer hans partner til en skrigende standse, men hvis hun mistede, er de venter på de lyse øjeblikke i sengen. Ægteskab er stærk nok.

Jomfruen og Skytten - meget kort union. Han bogstaveligt talt skøre partner ved deres adfærd. Flirt og letsindighed Skytten passer ikke ind i hovedet af Jomfru. Under sådanne omstændigheder, er det simpelthen ikke kan bygge et seriøst forhold.

Jomfruen og Stenbukken - ægteskab, bygget på lighed interesser. Men Stenbukken forventer, Virgin mere initiativ i sengen, men forgæves. I seksuelle termer, betyder det ikke tage en ledende rolle end nogensinde, på grund af denne mulige konflikt mellem partnerne. Resten af tegnene supplerer hinanden.

Jomfruen og Vandmanden tiltrækkes kun intellektuelt. Disse er helt forskellige mennesker. Vandmanden ubekymrede og tænker Jomfruen er for praktisk. Hun delte ikke hans ekstravagante og forsøger at komme til at leve i overensstemmelse med visse grænser.

Dårlig kompatibilitet - Jomfruen og Fiskene. De kan ikke danne en succesfuld alliance. Der er mange grunde. Jomfruen forsigtig tilgang til opbygning af familier. Fiskene kæmper for at bringe liv romantik, følelser, en vis charme. At have et forhold partner, bør Virgin være mindre tilbageholdende og frigøre deres følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.