HobbyHåndarbejde

Hvordan at forme en model af Jorden fra ler?

Vores planet Jorden - er en ekstraordinær mirakel! Som regel, dens begyndt at lære i den tredje klasse af grundskolen. Og for at gøre det lettere at memorization af strukturen af Jorden, læreren bad sine elever meget spændende kreative opgaver - blind model af vores planet fra en særlig masse at trække det på papir eller dine hænder til at gøre en fascinerende encyklopædi. I denne artikel vil du lære at forme en model af Jorden fra ler med sine hænder. Du behøver ikke kræver særlig viden og værktøjer, bare være tålmodig og tilslut fantasi.

Materialer og redskaber

Hvis du tænker, hvordan man laver en model af Jorden fra ler og hvilke færdigheder er nødvendige for dette, første tone, at du har alle de nødvendige materialer og værktøjer. Du får brug for masser af børns kreativitet eller specielle materialer til støbning. I øjeblikket findes et stort udvalg af masserne. Nogle af dem fryse og blive hårdt som sten, og den anden føles som sand. Til støbning af en model af vores planet passe nogen vægt, i området, der har alle de nødvendige farver.

Hertil kommer, at lave en model af Jorden fra ler, du har brug for værktøjer. Denne særlige stakke og knive. Hvis du forme med små børn, er det bedst at begrænse ikke-akutte stakke. For at give tekstur og vyleplivaniya bjerge kan du bruge en række værktøjer ved hånden - fra tandstikkere med perler på enden af pinde og gamle til tandbørster.

Den enkleste model af vores planet

For at forme en meget simpel hack, skal du bruge leret i tre farver - blå, grøn og hvid. Først rulle af blå eller blå masser af lille kugle. Så tage den grønne og rul den til en tynd kage tykkelse ikke mere end to millimeter. Og så se på atlas. Prøv kniv afskårne kontinenter og øer. Så Prilep udskårne figurer på den blå bold. Jorden model fra ler er næsten klar! Det er fortsat kun at blænde hvide iskapper. Hvis det ønskes, kan du også indstille de store bjerge og floder.

Jorden model fra ler med sine hænder. Vi gør et par lag

Hvis du tror, lignende form fra modellervoks model af Jordens mere kompleks og interessant, så vær tålmodig! Du skal bruge vægten til modellering følgende farver: blå, grøn, rød, orange, gul og sort. Ligeledes udarbejder en skarp kniv. Han får brug for, når man skærer modellervoks Jorden i to dele. Først skal du nødt til at rulle en lille kugle af rød masse. Så tage et stykke appelsin ler, rul den ind i en pandekage, og pak dem røde bold. Gør det samme med den gule og sorte masse. Det sidste lag er af blå ler.

Og nu er det tid til at gøre de kontinenter! Læs lille stykke grøn masse til støbning og rul den i et tyndt lag tykkelse på en til to millimeter. Igen, få fat i en geografisk atlas og forsøge at skære ud af formationen kontinenter og øer. Prilep dem til den blå bold. Og nu det sjove! Send Jorden model fra modellervoks i køleskabet i en halv time. Eller i fryseren i ti til femten minutter. Det er nødvendigt, at der på tidspunktet for at skære din model af Jorden fra ler ikke sløret. Træk håndværk ud af køleskabet og forsigtigt skære det med en skarp kniv.

Udført! Nu kan du dolepit bjerge og iskapper. Du kan ændre halvdelene med en tandstikker med en vulst på enden eller en simpel syning, når det ønskes.

Plane model af planeten

Hvis du tænker, hvordan man laver en model af Jorden fra ler flad, så forberede et stykke pap. Tegn på det jorden, og så bare starte pind hele modellervoks figur matchende farver. Dette billede kan hænges på en væg eller bringe dem til skole for showet.

Regler for arbejde med masserne for støbning

Før form fra modellervoks model af Jorden, skal du sørge for at vaske dine hænder. Derudover bør du omhyggeligt forberede deres arbejdsplads. Tør først tabellen. For det andet, er du nødt til at købe på forhånd for at arbejde med modellervoks og masser til modellering særlige plast skifer. Så du behøver ikke plamage bordet. Det er ønskeligt, at der under støbningen ved hånden var våd klud, da nogle farve ler tendens til at få deres hænder beskidte.

Hvis du ønsker at forme en meget lille barn, så køb en speciel masse for støbning. Typisk er sådanne produkter beregnet til dette barn kan smage det. Derudover kan modellen være blind og mastiks - det er for barnet vil sikkert være harmløse.

Hvad kan du lave en model af Jorden

Hvis du allerede har lært at forme i ler, kan du nu begynde at skabe og polymer ler. Dette materiale er dyrere og kræver bagning. Men den resulterende model af Jorden vil være fast og vil aldrig pomnetsya. Derudover kan du planeten sammenfiltret uld. Så vil det ikke kun være oplysende legetøj, men den slags interiør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.