HobbyHåndarbejde

Hvordan er en palme fra flasken

Moderne "Kulibins" og "diy", at holde trit med tiden, tilpasset deres håndværk materialer, der kan kaldes den mest skrald, hvad grundlaget for kreativitet. Disse omfatter for eksempel plastflasker, som nu er meget populær for at gøre de forskellige håndværk. Men det er hele charmen ved at genanvendt i form af kunsthåndværk er netop de ting, der træsko vores miljø. Og i de rigtige hænder det bliver til fremragende produkter, der pryder vores liv. I denne artikel, lad os tale om semi-ædle materialer som plast, og beskrive hvordan man laver en palme fra en plastflaske.

Det faktum, at håndværkerne har elsket at arbejde med plast, siger internetsider, Pestryaev menneskeskabte produkter. På byens gader, landhuse og i vores hjem er der flere artikler fra dette materiale. Det bare ikke gøre ud af plastflasker: fugle og sommerfugle, blomster, kaktus og palmer, gardiner og lamper, og diverse tilbehør til haven og sommerhuset. Og hvor glade børnene er involveret i dette arbejde! Efter alt, i deres øjne, nogle skrald bliver til et stykke legetøj.

Palma er ude af flasken er ikke så svært.

Først skal du samle en tilstrækkelig mængde af plastflasker af grøn og brun, for at have fået en høj og imponerende "palme". Men hvis du ikke har flasker af den ønskede farve, kan du bruge en hvilken som helst - de kan bare male.

Mere 1-2 forberede stiv stang til cylinderen eller glatte, ikke tykke pinde, flere elastiske stænger af mindre diameter - grensakse, bore, hæftemaskine, saks, cigarettænder, grøn og brun blæk.

Produktion:

Gøre emner stammen fra brune flasker (hvis der er nogen, så tager vi noget andet) skar bunden i en højde på omkring 20-30 cm indsnit kanter af tænderne og forsigtigt skrue ned dem ud .. I hvert sådant emne bores med et borehul for cylindersamlingen af størrelse, at den er kommet ind i stangen eller pind.

Grøn (hvis ikke, nogen anden farve) flasker skæres i halve. Så hver halvdel skæres i nudler med en saks for at gøre det ligner bladene af palmetræer. Ved en af disse halvdele forbeholder halse. Den næste hul er boret med en boremaskine. For at gøre det med alle de flasker.

Vores knipler er klar. Palma fra flasken vil meget enkelt. Indstil fundamentet, det vil sige den første emne, kan det gøres fra en flaske større. deri Forankring en metalstang og snor gradvist slukker kuffert. Er håndfladen af flasken, som designer - en tom indsættes i en anden og så videre ... Alt stammen er klar!

Nu vil vi krone vore palmer: tage metalstangen, en, der er designet til filialer. Emne indsat i hinanden, halsen i nakken, men på den allersidste forlade proppen. Borede cap plejl bøjer lidt for at skabe effekten af disse grene. Blade lidt svidning og buer, hvilket skaber en krone af palmer. Så vi samle alle grenene.

Fastgør bladene på stilken med en hæftemaskine. Stilke lille "raspushivaem" lidt bøjning tilbage hjørnerne af siderne i modsatte retninger. Palma fra en flaske klar. Hvis du ikke har brugt flaske brun og grøn, og nogle andre, tage malingen og farve vores palme i den ønskede farve.

Det færdige produkt er sat i gården, begrave en smule lavere del af jorden. Det er alt for dit websted dekoration er klar! Som du kan se, at gøre hule plastflasker er meget enkel. Hvis du hjalp med børnene, de får stor glæde, stolthed i forbifarten hans produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.