HobbyHåndarbejde

Sådan strikke vanter til piger talte: tips og tricks

Sådan strikke vanter til piger talte var enkel at bruge og en fornøjelse at have på? Det er nødvendigt at vælge den rigtige garn og mønster.

Garn til vanter: funktioner udvælgelse

Tildel ting anstændige, høj kvalitet, passende krav der stilles til den, vi kan, hvis vi er opmærksomme på to væsentlige punkter. De er:

  • den korrekte garn og værktøjer til arbejdet;
  • overholdelse af ordningen med små afvigelser verificeret på baggrund af tallene.

Hvis du vælger den forkerte tråd, og selv i størrelse ikke er der, en ting, hvis du ikke behøver at smide væk, så opløses og binde fra beskadigede tråd sokker under gummistøvler.

At associere vanter nåle for pigerne, men for drenge og en voksen, skal du vælge en varm, men ikke tyk garn. Tja, hvis det er en blandet - uld og angora plus akryl. Disse vanter og form vil holde, og ikke meget til at glide ind i en sok.

Vælg bare syntetiske er ikke nødvendige, da vanter - det er stadig vinter tilbehør, og Syntetisk hænder er usandsynligt, at være varm. Undtagelsen - det tilfælde, hvor handskerne vil fordoble, mens den øverste kan kobles fra den foretrukne tråd, uanset deres struktur, og indersiden af - af varm uld.

Strikkepinde vælges i overensstemmelse med ordningen ting: tråden, foldet på midten og lidt snoet = tykkelse af egerne. Så strikker tæthed vil være som det skal være - i det omfang, af elastisk, men blød, med ingen unødvendige huller, men ikke hårdt.

Hvad er vanter?

Vanter og handsker, vanter og endda beskytte dine hænder fra kulden og mudder, og alligevel - for skønhed og stil. Handsker er mere egnet til efterår-forår garderobe, hver finger i deres liv af sig selv, som allerede, eller det er for koldt. Men vanter - det er et hostel for fingrene, for i stedet for en varm, kun stor uafhængig, men at den har brug for, fordi det hjælper andre til at forstå og noget at holde.

Luffer - funny sredinka mellem handsker og vanter. Fingre i dem er skjult kun sredinki, de indånder mere frisk luft, hvis kun i særlige vanter er ikke en del af, både de vanter, der kan bæres på fingrene og skjule dem mod kulden.

fortælling Skandinavien

Tildel vanter nåle til pigerne kan være anderledes. Meget smuk i vintertøj såkaldte skandinaviske mønstre - mønstre af farvet tråd. De er perfekte til komfort i vinterkulden. Og vanter til piger, vil nåle er forbundet med anvendelsen af et sådant mønster også sætte pris på små kommoder.

Skandinaviske mønstre normalt strikket fra to forskellige farve fed. Teknik er ikke alt for svært, hvis du nøje følger det mønster og garn til strikning twist ikke glemme dette: én række til den ene side, og den anden række i bakgear. Så tråd vil trævle sig selv. Hvis de twist for overgangen fra én farve til en anden hele tiden i én retning, vil de hurtigt blive forvirret og nødt til at bruge tid på at forsøge at optrævle dem igen på forskellige bolde.

traditionel le

Tildel smukke vanter for piger talte som muligt, hvis brug almindelige fletninger. Men hvorfor ordinært? Braids i strikning er meget forskellige. De og antallet af loops kan være anderledes, og længden af gentagelsen, og endda en måde at flytte en i forhold til de andre fletninger - foran strikning, strikning, efter adskillelse af en grisehale i to, tre, fire. Generelt at strikke vanter til piger eger - sjov, hvis du ønsker at skabe noget smukt og originalt, som vil se alt, selv forbipasserende på gaden.

Fra enkelt - til svært

For nogen tid siden, blandt needlewomen startede den hype - ugler erobrede verden af kreativitet. Og i strikkede ting, har disse fugle vundet deres plads, resterende og stadig en favorit print på trøjer, hatte, tørklæder. Må ikke sparet hans opmærksomhed ugler og vanter til piger relaterede eger.

Og hvordan kan en ugle vyvyazat Jacquard mønster, og voluminøse fletninger. Ja, det er fra de mest almindelige dobbelt fletninger opnået sovushki søde udsmykning knyttet vanter for piger talte. Scheme det er meget simpelt - en bred fletning efter en vis periode er opdelt i tre dele - den ekstreme mindre gennemsnit - bred, efter et vist antal rækker er igen væve, derefter fire til seks rækker af sammenvævning igen i to fletninger. De næste fire til seks rækker ender med dreadlocks ved at reducere den samlede stof. Det viser sig: maven, snude med øjne og øjenbryn. For at visualisere øjet sovushki, syet perler eller knapper på benet.

Generelle principper og usædvanlige måder

Til vanter til piger eger tilsluttet, blive fortrolig, du har brug for under arbejdet at følge visse principper. Elastik, at et engagement håndled gøre lidt længere, end vi gerne vil, så vanterne vil holde på varmen meget bedre end hvis mellem manchetten vinterfrakke eller jakke og vanter ville stikning bare hænder.

Placer tommelfingeren skal være rummelige og ikke for bred. Bedste ville være allerede på det færdige stof til at bestemme antallet af loops, der kræves for at strikke tommelfingeren. Det er bedre at bruge et par minutter på montering og beregning end at få ubehagelige vanter.

De bør ikke være lange, så for ikke at blande sig. Hvis du ønsker at knytte vanter for piger talte med en beskrivelse af ordningen for en voksen hånd, vil det stadig nødt til at ændre, ellers intet godt vil ske. Eller bliver nødt til at tage en tynd garn og fine nåle for at komme ind på størrelse med et eksisterende billede.

Hvis handskerne ikke er forbundet broderi og mønster, farve eller vævning, endnu bedre give dem foring, ellers er der risiko for at trække en sløjfe eller endda bryde huden, sætte på og tage ud af produktet.

Princippet om strikning vanter på en af fem eger. For eksempel, vanter på baby pige 5-7 år på nåle nummer 3.5. Dial på hver af de 4 eger 8 sløjfer af 32 sløjfer. Strik 21 serie gummi, f.eks 2x2. Derefter tilsættes i hver række af løkken 1-2 som nødvendigt for at forstå hans hånd. Strik forreste broderi eller mønster 12 rækker eller 6 cm - afstanden fra håndleddet til tommelfingeren.

Fange på en strikkemaskine pin 6 sløjfer. Fortsat strik, dial 6 masker til at fortsætte den cirkulære strikning. Strik 20 flere rækker af den forreste satinsømmen, vil det være omkring slutningen af lillefingeren.

Nu, i hver ulige p strikkes sammen hver to sløjfer og lige rækker strik i mønster. Skærbar således sløjfetråden pause, før den gennem de resterende 4 løkker på nålene og trække dem. Fjern tråden til den forkerte side og sy.

Nu skal du tilknytte en stor finger. For dette 6 sløjfer med en tap til at bevæge sig på p, dial 6 løkker af lufttrafik loops og palmer, plus tilføje en løkke på kanterne af de broaches = 14 loops. Strik 4 eger på tommelfinger længde. Det viser sig, 10 p. Så løkke strik to sammen og ved at trække på en tråd, strikning tæt. Tail tråd ren vrangen ud og ordne det. Vanter er klar.

De mest almindelige produkter kan tilsluttes ved hjælp af dobbelt-strik. Det begynder med fingrene. På egerne op til den krævede antal loops, som i den første række øger intervaller to gange. Derefter en tolags stof strikket - strik løkke, fjerne løkken, hvorefter tråden mellem løkkerne (!). Det viser sig ét nummer - den ene side af muffe, den anden række - den anden side. Sådanne usædvanlige strikning vil tillade at skabe de mest almindelige elementer uden et mønster, men hvis du tager en smuk farve garn, vil de være interessant at se.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.