HobbyHåndarbejde

Nye kantareller passer til pigerne med deres hænder

Nytår er altid glade børn karneval matinéforestilling, men forældrene til sådanne helligdage ekstra besvær, fordi barnet har brug for på denne interessante fest at være den mest originale, for at få en velkomstgave og en præmie fra julemanden.

Som regel i uddannelsesinstitutioner barnet er involveret i enhver situation, og det nødvendigvis ordineret rolle, som skal passe til dragten. Et stort udvalg af butikker i dag tillader uden alt for meget besvær at vælge en egnet tøj, men det sker også, at han akut behov for i morgen, og det tid til at køre til næste indkøbscenter der. Og vi er nødt til at løse problemet presserende mødre med deres hænder i selskab med de mest uprætentiøse af tilgængelige værktøjer.

Jul kostumer, lavet i hånden, som praksis viser, er mere original, understreger individualitet af barnet og, vigtigst af alt, gør det muligt at spare lidt kontante reserver.

De vigtigste komponenter i en nytårs kulør

Originale Jul tøj til børnene kan opdeles i flere komponenter, såsom fundament, der understøtter detaljer, attributter og tilbehør.

Solidt grundlag kan være overalls, kjoler, kåber. Hvis du foretrækker en separat indstilling, kan den øverste tjene som skjorter, rullekraver, veste, t-shirt, så det passer i bunden ofte nederdele, strømpebukser, leggings, Cykling shorts, shorts eller knickers, bukser, bukser.

Tilbehør poster - en satin kapper, støvler, frakker, handsker.

Ved attributter og tilbehør omfatter kronen, ører, masker, haler, arme, næser, hatte.

Ofte mestre Jul kostumer understrege de attributter selv og tilbehør, som er forbundet med at skabe en måde eventyrlige helt.

For eksempel er den vigtigste egenskab ved feer - vinger af Red Riding Hood - en forklæde og en rød hovedbeklædning, er kantareller kostume til piger understreges af tilstedeværelsen af ansigter og smukke hale.

Flere måder at sy jule kostumer

Da arbejde og drøm at skabe et kostume mange mødre har til deres egne, og denne proces tager tid, så tænk på forskellige måder handling:

  • Først er det tidskrævende, det kræver selv-skræddersy absolut alle detaljerne i kostume og selve grundlaget;
  • Den anden måde er at sy et kostume stykker såsom nederdele, og toppen er valgt fra den matchende farve arrangement med ting et barn eller en vest, men for ham - nogle bukser;
  • tredje, den nemmeste måde - at afhente et relativt gamle ting fra barnets garderobe, at male dem, eller klippe eller sy dem tilbehør eller endda kunstnerisk pause; denne metode altid hjælper ud i en nødsituation.

Nyt billede detalje ikke nødvendigt at oprette til mindste detalje, ligheden med helten kan kun foreslå nogle detaljer og egenskaber.

Fe kostume til piger

Standard Jul Snefnug billede for piger for aldre to til tre, og når barnet vokser op og deltage fuldt ud i matinéforestilling - synger, fortæller digte - han får en rolle. Pigerne synes ofte i billeder af hekse, Nat, Gypsy, Baba Yaga, egern, ræve. Disse kostumer kræver lidt mere opmærksomhed end blot et udvalg af pragtfulde hvide kjoler.

Alt for mange needlewoman i elektroniske blogs dele tips om hvordan man laver en dragt kantareller. Dette tøj kan bruges ikke kun til billedet af ræven, men også i fremtiden at gennemføre egern.

Kantareller kostume til piger kræver ikke meget tid til syning og et stort antal af tilbehør. Den mest grundlæggende accent er lugs og hale.

Nye jakkesæt kantareller, skabt med sine egne hænder, en meget original og ikke gentage detaljerne i kostumer, der sælges i butikkerne. Selv den mest simple materiale kan se fantastisk, hvis det stryges eller stivet.

Materialet til gennemførelse detaljer jul kostume

Sy Suit kantareller til pigen lettere, end hvis huset har segmentet appelsin materiale. Dette kan være en lysere nuance, og mørke. Under alle omstændigheder er det fremhæver farven på denne røde ræv. Også egnet stykke hvidt klæde for at simulere kanten af brystet, hale og ører.

Nye suit ræve kan bestå af flere udførelsesformer substrater omfattende:

  • rullekravesweater, en vest, et skørt, shorts eller strømpebukser;
  • turtleneck, arbejdstøj;
  • sweatshirt, jakke, bukser.

Alle muligheder ser meget original. Men helst stadig vælge kantareller kostume til piger, herunder en nederdel, kjole eller sundress orange farver.

Hvordan til at sy appelsin sundress (kjole), en nederdel?

For at begynde at oprette kjolen skulle være et stof valg. Ser godt kostume til piger kantareller tætvævede at holde formen. For at sy sundress eller en kjole, er du nødt til at sprede sig i stoffet på en flad overflade (bord eller gulv), tog sin sundress fra garderoben af en datter, hun er, cirkel konturerne af hans markør til taljen, og derefter trække den ønskede udgave af skørtet del af kjolen. Det resulterende skære et mønster i en mængde på to stykker og syet i siderne.

Dekoration kjole kan være hvid bryst. For at udføre det, at en hvid stykke stof fastgjort til fronten få kjolen, udstyret med en saks under halsen og på grundlag heraf trækkes markør kredsløb, der simulerer pelsen af en ræv bryst.

Sy nederdel målt taljen piger indstillinger anvendes til stoffet, og derefter fortæller en fantasi, behøver nederdel blusset, lige eller i form af en trapez.

Hvordan til at sy orange vest?

Sy vest også brug for et stykke stof orange. Mønstre kan foretages i den ovenfor beskrevne måde for det - at skære rundt konturen af kappen taljen klædeskab piger supplere mønster udtænkt hals indsnit, runde åbninger til armene.

De resulterende to dele syet sammen og dekoreret på den nederste kontur, hals og slidser til arme eller pels appelsin chevron regn.

Fronthylde vest kan opdeles i to, hvilket bidrager til passer smukke sorte knapper.

Hvordan laver ører, hale og handsker?

Suit kantareller, fremstillet deres egne hænder, nødvendigvis indebærer sy halen og ørerne. De gennemførte også ud på vævet udtænkt mønster. Som en indre fyldstof kan anvendes polstring polyester eller konventionel bomuld. Ører kan bæres på en almindelig bøjle hår.

Men halen ser godt ud på bæltet eller bælte med en elastik.

Det ser meget elegant ræv med vanter til at matche dragten - orange eller sort. Sy de kan være lavet af stykker af imiteret pels. Til dette formål er det piger hånd målt i bredden. På et stykke skind fra vyvorotnoy håndtegnede rektangel med to gange bredden og den halve længde i håndfladen. Udskåret detalje foldes på midten, med den ene side syet under hensyn åbningen til tommelfingeren.

Grim under kulør kantareller

Nye kulør kantareller kan ikke undvære makeup. Kosmetik på hendes ansigt trukket overskæg og næse.

Du kan gøre uden tegningen, hvis det gøres i hånden ræv maske for ansigtet. For dette arbejde, pap, akvarel, fint tyggegummi, hvid eller orange juletræ lametta.

Beslutning mindstekravene opgaver, efterhånden elskerinde får et flot resultat - det originale tøj, hvor lagre godt, i hvert fald ikke købe. Uafhængig arbejde om gennemførelse af en ræv kostume tager kun to timers gratis tid, men bringer maksimal nydelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.