HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en penge træ fra perler med hænderne?

Penge Tree fra perler med dine hænder, kan du lave en temmelig hurtig og nem. Det kræver kun at være tålmodig, de nødvendige materialer og for at vise den kreative fantasi.

Mange nægter at gøre beaded egne hænder penge træ , bare fordi du ikke ved, hvordan man flette forskellige stykker af små perler med huller. Men i denne kreative forretning behøver ikke at eje denne teknologi til perfektion. Dette skyldes det faktum, at der er kun nødvendig perlerne til hurtig og nem oprettelse af foldere, og stammen og grene er lavet af tråd og gips.

Sådan laver du en penge træ fra perler med hænderne?

Nødvendigt værktøj og materialer til:

  • små dekorative gryde - én ting;
  • tyk kobbertråd - to eller tre meter;
  • gips - to hundrede gram;
  • PVA lim - hundrede milliliter;
  • tynd kobbertråd - tre eller fire meter;
  • perler grønne nuancer eller kinesiske mønter - flere pakker (til blade);
  • tænger - at adskille tråd;
  • Male spray eller gyldenbrun farve - en patron;
  • redskaber til avl klæbrig masse.

Trin for trin instruktioner skaber tønden

Money Tree fra perler med hænderne (eller rettere, dens skelet) skal være lavet af tykt kobbertråd. Det skal bemærkes, at størrelsen og retningen af vækst af planter, du har at vælge efter eget skøn. Men jo flere grene være på træet, jo tykkere og smukkere at få din selvskabte souvenir. Således rejsning basen fra en tråd, bør det straks indstillet til en lille ornamental gryde og fastgøres med en speciel lim.

For at skabe denne masse, i en separat skål skal være ligeligt at blande PVA lim og gips. Det skal bemærkes, at en sådan blanding hærder det samme, så det anbefales at bruge meget hurtigt med vilje.

Når rammen er installeret i potten, bør du gå til hans henrettelse. Til denne nyligt skilt klæbrig masse der kræves for at holde sig til den tråd, så i sidste ende var det ligner den træstamme.

Penge træ perler. Deres egne hænder til at skabe en smuk og farverige blade

Mens gips hærder stammen, kan du begynde at oprette en krone. For at gøre dette, skal du bruge en tynd kobbertråd, som er nødvendig stringing grønne perler og drej den til en form af et blad. Jo flere af disse præparater, jo tykkere vil træet.

Sådan laver du en penge træ med deres hænder ud mønter, store-købte?

Denne souvenir er en smuk og usædvanlig, ikke kun af perler, men også af kinesiske mønter, som kan købes i butikker, der sælger symbolerne i Feng Shui. Vride det på en tynd kobbertråd på samme måde som perlerne.

Den sidste fase i skabelsen af penge træ

Tilberedte blade af perler eller mønter bør fastsættes på stammen, og derefter lukke tæt med folie og male træet i gyldne eller brunlig farve med spraymaling. Efter dette, anbefales det at lade en souvenir i et par dage til at tørre helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.