LovOverholdelse om regulering

Grunde til opsigelse af ansættelseskontrakter og deres klassifikation

Alle grunde til opsigelse af ansættelseskontrakten klart reguleret ved lov, eller mere præcist, Labor Code i Den Russiske Føderation. På trods af en stabil lovramme, som er en god guide for medarbejdere og arbejdsgivere, tvister uretmæssig opsigelse af ansættelsen sker.

Så er de generelle grunde til opsigelse af ansættelseskontrakten er angivet i artikel 77 i ovennævnte forordning. Disse omfatter:

- en aftale eller en generel aftale mellem parterne;

- opsigelse af kontraktforholdet efter anmodning fra arbejdsgiveren;

- i slutningen af kontraktperioden ;

- opsigelse af kontraktforholdet efter anmodning fra den ansatte;

- Overførsel, med samtykke eller efter anmodning fra medarbejderen, det til en anden stilling eller til et andet arbejdssted;

- nægtelse af medarbejderen at fortsætte arbejdet i forbindelse med reorganiseringen af virksomheden ;

- nægtelse af medarbejderen at fortsætte kontraktforholdet i forbindelse med de ændrede materielle betingelser er anført i kontrakten;

- umuligheden af medarbejderen til at fortsætte med at arbejde på grund af medicinske tilstande eller på grund af andre berettigede årsager. Til medicinske årsager omfatter sygdom, der griber ind i gennemførelsen af arbejdskraft funktioner, og / eller handicap. Som gyldige grunde til, en medarbejder kan ikke fortsætte sine aktiviteter, kan virke pension, flytning, den omsorg for en syg slægtning eller familiemedlem, og andre;

- nægtelse af medarbejderen i forbindelse med den ubetingede overførsel til et andet arbejdssted eller tjeneste;

- i forbindelse med overtrædelser i kontrakten eller arbejdsret. Hvis en medarbejder er forpligtet til at opsige ansættelsesforholdet for tidligt på grund af grove overtrædelser, i overensstemmelse med loven, der skal identificeres sagde den kendsgerning af overtrædelsen, som indkaldte en særlig kommission.

NB: Hvis der er omstændigheder, der forhindrer en fortsættelse af det arbejde, såvel som i tilfælde af grove krænkelser af arbejdsretten eller ansættelseskontrakt (kontrakt), skal den afsluttes i angivet i ansøgningen periode.

Ud over de Labour Code begrundelse for opsigelse af ansættelseskontrakten er afspejlet i andre føderale love.

Den opdelte lovgivning (f.eks anklagemyndigheden, politiet) ved ophør af den aftale eller kontrakt, der anvendes lidt forskellige, specialiserede termer: "befrielse fra arbejde", "befrielse fra en bestemt position", "fratræden". Sådanne vilkår er på grund af de særlige forhold i relationer med visse kategorier af arbejdstagere.

Også, sammen med de ovennævnte begreber i den russiske lovgivning indeholder en artikel, der giver mulighed for en anden form for ophør af arbejdsforhold mellem den ansatte og arbejdsgiveren - annullering af ansættelseskontrakten. Dette begreb gælder, hvis medarbejderen ikke kommer til at arbejde på en fast dato, en sådan kontrakt svarer til den ikke-aftalens indgåelse.

Alle ovennævnte grunde til opsigelse af ansættelseskontrakten kan opdeles i to grupper:

- handlinger parterne, på grund af deres vilje (fx medarbejderen eller arbejdsgiveren, samt en tredje afgørelse fra myndigheden (rettens afgørelse om genoprettelse af en tidligere medarbejder på arbejdspladsen);

- grunde, der vedrører forekomsten af visse begivenheder (anerkendelse sindssyg, medarbejderens død, i slutningen af sæsonarbejde).

Klassifikation af begrundelsen for ophør af ansættelsesforholdet.

Afhængigt af grundene til, at der er i slutningen af ansættelsesforholdet, kan opdeles i:

- afslutning (punkt 79, 83, 208, etc ...);

- Ophævelse (v 78,80,81,280, 296, etc ...);

- frigivelse fra arbejde (. Art 83);

- afskedigelse.

Det er heller ikke ualmindeligt forskellige klassifikationssystemer grunde.

Afhængig af emne sammensætning, kan opdeles i:

- ubestridt, at der kan anvendes på alle medarbejdere uden undtagelse;

- yderligere grunde, der gælder for visse kategorier af arbejdstagere, og har den kraft kun for hende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.