Af teknologiElektronik

Den elektriske motor 220: beskrivelse, egenskaber, funktioner tilslutningsmuligheder

Elektromotoren 220 er en enkel og udbredt enhed. På grund af denne stress af hans ofte anvendes i husholdningsapparater. Det er dog ikke uden ulemper. Om hvilke data er elektromotorer, på deres ansøgning, ulemper og måder at løse problemer, såvel som muligheden for at forbinde til netværket beskriver i artiklen.

Enfaset enhed. beskrivelse

Overveje den asynkrone elektromotor 220V, 2,2 kW, enfaset 3000 rpm. Sådanne elektriske motorer kan være firs eller halvfems boliger.

Den første type angiver, at motoren monteringspuden til centrum af dens aksel har en afstand firs millimeter. Aksel diameter er lig med to og tyve millimeter, og nøglen - seks af seks millimeter. Aksel længde er halvtreds millimeter, og vægten - omkring toogtyve kg.

Halvfems hus betyder, at der er halvfems millimeter væk fra motorakslen til lokaliseringscentret. Brutto diameter på fireogtyve millimeter, en nøgle - syv til otte millimeter. Længden af halvtreds millimeter, og vægten - omkring toogtyve kg.

Anlæg, der producerer motor 220 med sådanne parametre er:

  • Mogilev Elektromekanisk Plant (model Aire 80S2).
  • Luninetsk "Polesyeelectromash" (model AIRE80D2 Aire og 90L2).
  • Yaroslavl "Eldin" (model RAE90L2).
  • Mednogorsky "Uralelektro" (model ADME80S2).

Problemer og løsninger

Alle disse modeller er blevet husstand på grund af motorer, der kører på 220 volt. De er monteret på en maskine til slibning parket tsiklevaniya på maskiner til træ, knusere, kompressorer og borerigge og så videre. Aire Ulempen er, at de har en svagt udgangspunkt.

Vi kan betragte som et eksempel den elektriske motor 220 i kompressor installationer AIRE80S2. Pres for at tømme modtageren er indtastet uden problemer. Tag den øvre grænse på ti atmosfærer, hvor motoren lukker ned. Air forbruger seks til otte enheder af atmosfærisk tryk.

Men når kompressor udstyr klik Aktiver, så AIRE80 eller 90 kan ikke starte, og en summende. Denne resttryk receiver lægger pres på stemplerne, ikke gør det muligt for motoren at slappe af. Og det sker ikke kun på kompressoren. Enhver asynkron enfaset motor 220V Aire vil have et lignende problem. For at løse det, anbefales det at installere en ekstra kondensator, som må kun til start af motoren, hvilket er omkring to eller tre sekunder. Hvis teknikken fungerer på kun én switching-mode, kan du indstille knappen PNVS. Så ved at holde det vil arbejde bare to kondensator, og frigive yderligere mekanisme deaktiveret.

Hvis udstyret bruges til at aktivere, skal du samle ordningen, idet der tages hensyn tiden relæet og starteren af magneten.

tilslutning

Huset har et elektrisk netværk 220 er den mest bekvemme energikilde til husholdningsapparater. Nogle motorer er i stand til at køre direkte fra det, og ekstra udstyr er påkrævet for andre.

Normalt er der ingen tvivl om, hvordan du tilslutter en enfaset induktionsmotor 220. Det er bare forbundet til netværket. Men manglen her er, at effektiviteten er meget lav.

Vejledning til forskellige typer af enhed

For at betjene to-faset motor kræver to dele: et papir kondensator i mindst fem hundrede watt og sænkning automatisk transformer, da de fleste af de elektriske motorer arbejde på et hundrede og ti watt. Vikling med en direkte forbindelse, blot anvende den korrekte spænding, og den anden fodret gennem en kondensator. Men det er tilladt at bruge kun papir af deres art.

Tre-fase motorer er ikke designet til kondensatorer. Derfor kan de kun bruges til meget lave belastninger. Ellers simpelthen vikling brændt. Den nominelle belastning skal forsynes fra den virkelige trefasede netværk.

Hvis du har brug for at tilslutte en universel kommutatormotor med serie excitation, er spolen tilsluttet solfangeren og børste forsamling. Efter lastning aksel, med hvilken motoren vil køre, er påkrævet påførte spænding.

Normalt kommutatormotorer DC er lav spænding. Derfor, for at forbinde den elektriske motor 3000. 220 m, er det nødvendigt at anvende en passende strømforsyning med transformator og ensretter.

Tilslutning af en trefaset motor

Det er nu ikke ualmindeligt, når bilisterne bruger motoren. Hvis det skal udskiftes eller repareres, kan der opstå spørgsmålet om, hvordan man kan forbinde motoren til 220 netværk. Trefaset motor kan aktiveres uden tilkaldelse eksperter, anvendelse af de følgende retningslinjer.

Instrumenterne kan være nyttige skruetrækker, termisk relæ, tape, mekanisk, magnetisk motor og testeren.

Detaljerede instruktioner

Gamle motoren, og fjern markerede neutrale ledning ved hjælp af tape. Hvis den er indstillet igen, kan nullederen let identificeres ved hjælp af indikatoren. I slutningen af hans pære gløder.

Den nye motor tilsættes til de magnetiske aktuatoren fittings, samt med en pistol og et termisk relæ. Ventiler installeret i panelet.

Termisk kontakt er forbundet til starteren. Ved at vælge det sidste, du har brug for at være sikker på, at det svarer til kraften i motoren.

Forstærkende indgangsterminaler er forbundet til terminalerne på maskinen, bortset fra den neutrale leder. Udgangsterminaler tilsluttet samme termiske relæ. På udgangen af starteren er tilsluttet direkte til motoren kører.

Mindst en kilowatt maskine kan tilsluttes, uden om magnetkontakt.

For at tilslutte motoren er fjernet. Konklusioner om terminalen forbindes til dannelse af en trekant, eller en stjerne. Enderne af kablet er forbundet til puderne. Når en stjerneformede kontakterne er forbundet serielt.

Hvis terminalerne er placeret tilfældigt, og derefter bruge testeren. Den er forbundet til enderne, at finde den snoede. Derefter forbundet som i en stjerneform, og spoleterminalerne opsamles på et punkt. De resterende ender af kablet er tilsluttet.

Motorhjelmen med låg og kontrollere driften af mekanismen. Hvis akslen roterer i den forkerte retning, du har brug for nogen ledninger indtaste simpelthen vendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.