HjemlighedKonstruktion

Ledninger med deres hænder i et træhus og lejlighed

I dagens samfund er det umuligt at forestille sig et hus uden elektricitet, så hvert værelse har brug høj kvalitet ledninger. Produktionen af disse værker er bedre at overlade en kvalificeret elektriker, men det er muligt at udføre ledninger med deres hænder. For at gøre dette, skal du være godt informeret om spørgsmålet.

kredsløb layout af det elektriske kabel på

Installation af elektriske ledninger begynder med fremstillingen af layout af afbrydere, ledninger, stik og andre meter enheder. Efter at have foretaget et sådant projekt, vil du være i stand til mere præcist at beregne mængden af materiale. I fremtiden vil det være lettere at producere i overensstemmelse med de etablerede normer og gæster ledninger egne hænder. Ordninger tegne ikke fungerede.

Overvej følgende, når du planlægger:

 1. Alle elementer skal placeres i et tilgængeligt sted for at lette fremtidig vedligeholdelse. Til samledåsen skal være kontinuerlig adgang til tilfælde af skader. Installer ikke ledningsføring elementer på svært tilgængelige steder.
 2. Skifter skal placeres i åbne områder. Du behøver ikke at blokere kabinetter og andre boligudstyr. For at tænde lysene, behøver ikke at strække eller læne over. I øjeblikket eksisterende statslige standarder ikke gør seriøse krav til montering højde, så de elektriske rådes til at installere afbrydere i en højde på 100 cm fra gulvet. Dette vil uden tvivl tilføje bekvemmelighed.
 3. Før montering stikkontakter bedes overveje placeringen af elektriske apparater, der skal leveres i fremtiden er i øjeblikket ikke ubehag ved brug af forlængerledninger. Installere udløb tættere end 50 cm til metalgenstande er forbudt. Ifølge de normer nødvendige ét stik 6 m², naturligvis, i køkkenet i deres behov. For din sikkerhed, under installationen skal du trække sig tilbage fra gulvet mindst 25 cm.
 4. Det elektriske kabel kan placeres i rummet i toppen eller i bunden, samtidig med fodpaneler eller loft er indrykket 15 cm. Linjerne bør planlægges lodret eller vandret. Da de træhuse er ekstern ledningsføring, er det nødvendigt at tænke på forhånd placeringen af tagudhæng. Alle enderne af elledninger vises i klemkassen, som er forbundet med hinanden.

Efter fremstilling af en skematisk fremstilling af de elektriske ledninger kan begynde ledninger hænderne. Når gennemtænkt de mindste detaljer, er det tid at begynde at erhverve det nødvendige materiale. Ledninger med deres hænder i lejligheden kræver også etableringen af ordningen til at arbejde.

Materiale til ledninger i et træhus

For ikke at køre hele tiden i butikken for at købe en vare behov for arbejde, bør du straks forberede alt nødvendig. Ved tilstedeværelsen af denne ordning vil ikke være svært. Montering af åben ledningsføring egne hænder kræver flere materialer end lukket. Da huset er bygget af træ, en indenlandsk elektriske ledninger er nødt til at glemme. Under alle omstændigheder bør der lægges særlig vægt på kvaliteten af materialet. Materialet er billigere, jo mere sandsynligt sin lave kvalitet.

For arbejde, vi har brug for:

 1. Isolerede værktøjer, for ikke at få et elektrisk stød. Jeg har brug for en skruetrækker, tænger, en hammer og en skarp kniv til bare ledninger.
 2. Elektroshchit. Fremstillet af plast og metal. For et træhus kræver en metalplade. Størrelsen afhænger af antallet af relæer. I beboelsesbygninger, der især bruges skjolde til 12 pladser. Vær sikker på at efterlade en tom plads, hvis der i fremtiden vil være ændringer i ledningerne.
 3. El-kabel. For at bestemme tværsnittet af kablet, skal du kende magt elektricitet i huset. For et træhus egnet VVG 3 x 2,5, hvor 3 - antal ledninger i kablet, og 2,5 - dens tværsnit. Vi er nødt til at erhverve en tre-leder kabel med en levende jordforbindelse. Hvis hjemmet er mere strøm end angivet på etiketten af kablet, er det nødvendigt at bygge en dobbelt linje.
 4. På antallet af forretninger og kontakter til ikke fokusere værd, fordi ordningen er alt tælles. Det er nødvendigt at bestemme farve og konsistens, der passer nøjagtigt til dit interiør. Af sikkerhedsmæssige årsager, et træhus er bedre at bruge elementer af de basiske keramik og messing kontakter. Artsdiversiteten af forretninger og kontakter på markedet vil ikke forlade ligeglade selv den mest inkarnerede designer.
 5. Ledninger med deres hænder i en privat træhus vil kræve yderligere investeringer i kabelkanaler eller sokler. Utvivlsomt, disse elementer giver interiøret stor skønhed end bare hænge ledning. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at begrave kablet i et plastrør. Hold forsigtigt huset og kablet kan være i bølgen.
 6. Krævede felter, hvor brug af PPE (særlig klemme) vil forbinde ledningerne. Kablet kan tilsluttes til den twist og rulle op bånd.
 7. Tæller. Bedre valgt med god nøjagtighed klasse - 2,0 og derover. Måleren kan være enkelt-sats og dual-rate. Den første finder strømforbruget er konstant den samme, den anden beregner de to takster: dag og nat. Med hensyn til omkostninger Type 2 er fordelagtig derved, at det vil være muligt at styre den elektriske effekt afhængigt af tidspunktet på dagen.
 8. Det er også påkrævet for monteringsskruer, klemmer af den ønskede diameter ved korrugering, yderligere fastgørelsesorganer.
 9. Da ledninger med deres hænder i en ny bygning vil kræve en stor mængde materiale, alt er til rådighed på ét sted i løs vægt.

Sikkerhed på arbejdspladsen

I produktionen af enhver anlægsaktiviteter er det nødvendigt at være særlig opmærksom på personlige sikkerhed. Før arbejdet påbegyndes, skal du sørge for tilgængeligheden af personlige værnemidler. Du skal arbejde i en hjelm og en særlig tykt tøj. Installation af elektriske ledninger udføres de slukkede linier. Hvis arbejdet er forbundet med strøm, brug gummihandsker, der kan forhindre elektrisk stød. Installation i højden, skal udføres med forsikringen om en fuldt serviceres understøtter. Lad ikke på ustabile stiger. På spørgsmålet om sikkerhed skal gribes an med stort ansvar.

Ledninger med deres hænder i et træhus

Fremhævet flere store milepæle:

 1. Udlægning af elektriske kabellinjer.
 2. Installation af samledåser.
 3. Installation af stikkontakter og afbrydere.
 4. Montering af lygter.
 5. Tilslutning af panelet.
 6. Konklusion og installation af grundstødning kredsløb.

Lægning line elektrisk kabel

Ledninger med deres hænder i lejligheden kan foretages i soklen. Dette vil helt skjule ledning fra visningen. Det er især praktisk at montere kablet under fodpanelet stikkontakt. ledninger linje brolægning i plastrør at sikre større sikkerhed. Hvis du ønsker at holde lyset i garagen, ledninger dine egne hænder kan foretages i bølgen, som i dette rum et æstetisk udseende er ikke specielt nødvendigt.

Installation af samledåser

På steder, hvor fra de vigtigste Power Line er nødvendigt at foretage en gren til at forbinde stikdåser, er distributionen boks placeret. Det skal være placeret, hvor det vil være bekvemt at vedligeholde. Inde i distributør af kabler er forbundet med hinanden på forskellige måder:

 1. Ved hjælp af PPE. En af de nemmeste måder. For denne slags forbindelser hver tråd er rensede ved 2-3 cm, er snoet og skubbes ind på dem PPE. De kasse ender er placeret, så de ikke rører hinanden.
 2. Forbindelse vagami. De adskiller sig i antallet og tværsnit huller. Til montering nødvendigt at rense hver ledning til 10 mm. Derefter skal enderne indsættes i hullerne, indtil den klikker. Enderne af tage ud og sætte for ikke at kontakte hinanden.
 3. Selvfølgelig er den billigste måde - er at sno de nøgne ender sammen og wrap med isolerende tape. Som med tidligere metoder, kan vi ikke tillade kontakt.

Installation af afbrydere og stikkontakter

Ledninger med deres hænder i et træhus udføres direkte på overfladen af væggen. Følgelig er udløbet ligeledes fastgjort til væggen. Godt fast til stikkontakten ikke forskudt. Gul eller grøn ledning skal fastspændes til stel kontakt, og de to andre i fodring kontakter. Kontakter er forbundet på samme måde. Kun i wiren fører til afbryderen kan ikke være en jordleder. For at spare penge ledning går til kontakten, og kan tage to ledninger med et mindre tværsnit.

Montering af lygter

For nylig, til belysningen af lokalerne anvendes i stigende grad lamper. Smukke spotbelysning tilføjer et strejf af hjem. Lysstyrke kan justeres ved hjælp af specielle enheder.

I de fleste tilfælde til brug i hjemmet:

 • forsænket belysning;
 • overliggende;
 • gade.

Tilslut lys gul-grønne årer. Hvert instrument har en klemme til denne type forbindelse. Lamper én gruppe skal tilsluttes parallelt.

tilslutningspanel

Omstilling - et centralt element i ledninger af huset. Om hvordan det er installeret det afhænger af effektiviteten og sikkerheden i hele ledningsføring i almindelighed. Panelet er forpligtet til at installerede maskiner, der er i stand til at de-energize gruppen ved blot at trykke på en knap. Kabel tværsnit 2.5 er nødvendig for at sætte relæet 25A. Hvis eventuelle uregelmæssigheder i selve maskinen vil lukke kredsløb, eller i en simpel knock out. Tavlerne fås i forskellige typer, er tilgængelige med gennemsigtige vinduer eller hele. Ved afslutningen af installationen af hver gruppe skal underskrive inde i skjoldet. For at gøre dette, udfyld de fleste af kasserne er en særlig mærkat. For at tilslutte ledningen til maskinen, er det nødvendigt at rydde op og tilslutte indtil den klikker på en specialiseret hul. Dette er den sidste og mest vanskelige fase af montering af ledninger i et hus lavet af træ. Denne proces er nødvendig for at være særlig opmærksom, fordi den forkerte rækkefølge af tilslutning af vener kan forårsage en kortslutning.

Installation af jordforbindelsen løkke

Ledninger med deres hænder i et privat hus har gjort tilbagetrækningen af gaden jordsløjfetestning. Til dette formål bygningen tilbage for en kort afstand og grave en rende længde på 2,5-3 m og en dybde på omkring en halv meter. I samme afstand fra hinanden, er nødvendigt at køre en ventilstamme 3, som er forbundet med hinanden metaltråd. Så, i muren af huset nødt til at køre en base af et metal, som er nødvendig for at bringe tråden fra terminalerne og jordledningen. Ved foden af de slagtede alle disse tråde skal forbindes til hinanden. Hvis der er en lynafleder, en ledning fra ham, også skal være forbundet til jord på taget. Udgravet grøft skal fylde med sand, og det øvre lag af jorden.

Ledninger åben

I byområder, sjældne træhuse. Hovedsageligt træbygning boligområder. Ledninger med deres hænder i landet svarer til den i et træhus. Da den træhus er en brandfare objekt, skal åbnes de elektriske ledninger.

Metoder til kabellægning i en ferie træhus:

 1. Wiren kan fastgøres til isolatorer, som det gjorde før. foretages et snit mellem kernerne og er placeret på en rulle i tråden. I dag, vil denne metode ser uæstetisk, medmindre ikke planlagt retro design.
 2. Det er muligt at fastgøre ledningen til konsollerne. Butikken byder på et stort udvalg af forskellige skruer til kablet. Der er parenteser, der er naglet til den lille overflade af neglene, og der er dem, der er indsat i det borede hul.
 3. Tråden sættes i bølgepap og er fastgjort til væggen klip. Kompleksiteten af fremgangsmåden afhænger af ledningsstykke til at trykkes i en PVC shell. Følgelig længden, jo vanskeligere. Med denne metode, skal du bruge en assistent.
 4. For plastrør at holde kablet ganske nemt. Og adgang til kabel ville være stort set lukket for ekstern indflydelse.
 5. Metalrør vil beskytte kablet mod gnavere. Dybest set den metode, der anvendes i områder med store koncentrationer af rotter og mus, f.eks grain terminaler.
 6. Gennem plastkasser eller brede kabelkanaler. Når tværsnittet af kablet er stor eller nødvendigt at lægge et stort antal tråde, bruge denne metode. Alle ledninger er anbragt i en kasse og trækkes sammen bundter af PVC, ledningerne ikke smuldret, og var konstant i en tæt bundt.
 7. Lægning ledninger i kabelkanaler vil give et pænt udseende. Der er mulighed for at save i et træ på størrelse med en rille kanal og sæt det flugter med væggen, men processen er meget tidskrævende.

Det er ønskeligt, at alle elementer af PVC er ikke-brændbart. Passage af kabler eller ledninger gennem trævægge er kun mulig gennem jern tunnel drives ind forvejen. Således er den komplette ledninger dine egne hænder. Billeder præsenteres i artiklen kan være nyttige i fremtiden.

Ledningsføring af denne type er normalt lavet i de ikke-beboelse lokaler. Ledninger med deres hænder i garagen produceres også åbne.

Ved slutningen af

Ved afslutningen af alle værker nødvendigt at teste funktionaliteten af nylagte linje. For at gøre dette, kan du invitere eksperter fra den elektriske laboratorium til produktion af alle de nødvendige målinger. Fagfolk på dette område vil blive givet en konklusion om servicering af ledninger i et træhus.

af elektriske arbejdere skal gøre følgende:

 • kontrollere isolationsmodstanden og jordingsmodstanden;
 • RCD og sløjfefase-nul;
 • downloade automatisk primær strøm;
 • kontrollere driften af alle elektriske ledninger systemer.

Priserne for værker af produktion spænder fra 200 til 350 rubler pr punkt. Ved punkter omfatter stikkontakter, afbrydere, ledninger kasser og andre elementer. Hvis du kontakter virksomheden, vil du blive opkrævet mindst 300 rubler for et point. Private arbejdere, selvfølgelig, ville reagere på pris mere loyale. Den endelige pris er let at beregne af kredsløbet. Under alle omstændigheder, master, hvis arbejde er at give en garanti for kvalitet. For at være helt sikker på kvaliteten af det udførte arbejde, er det bedst at forsøge at gøre det selv.

Som det fremgår af artiklen, ledningsføring deres egne hænder vil ikke tage en masse tid og kræfter. Men at nærme denne proces skal være meget alvorlige, især for sikkerheden. Vær opmærksom på alle detaljer, fordi at fastsætte mere kompliceret end at lave en normal start. Da den træhus er mere sårbare i forhold til brand, er du nødt til at tage sig af sikkerheden. Ingen grund til at ignorere kravene i dokumenterne. Denne artikel dækker alle nuancerne i installation af elektriske ledninger i et træhus. Hvis du har visse færdigheder til at gøre alt det arbejde er ikke svært, og familiens budget vil ikke blive påvirket meget. Mange mennesker tager fejl i at tro, at den åbne ledninger - det er grimt. Når de sættes på fodpanelet tråd, det generelt vil ikke blive set som i den lukkede ledninger. Kabelkanaler og hans skjul, uden at skade den smukke udsigt over dine lokaler. Den største fordel ved åben ledningsføring at når kan enhver fejlfunktion straks opdages og korrigeres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.