HjemlighedHavearbejde

Aubergine "Diamond": anmeldelser. Aubergine sorter til åbent terræn. Aubergine til drivhuse (kvalitet)

Beboere i de sydlige regioner i Rusland har længe været vant til at vokse i stort tal denne kultur, ligesom aubergine. "Diamond", som altid er kun gode anmeldelser, er blevet en rigtig klassiker i havearbejde miljø. Men dette er ikke den eneste variation: hylderne i dag er fulde af en overflod af forslagene. Hvilken en skal man vælge? Først og fremmest være opmærksom på de klimatiske forhold i det område, hvor du bor. En række skal tilpasses dem. De kystnære område er villig til at bære frugt nogen art, men vil blive accepteret i Sibirien ikke hver plante. Også har værdier og betingelser for dyrkning af planter. Frøplanter kan indrettet til at åbne jord eller et drivhus, samt til dyrkning af altanen. Men oftere bliver det valg af russerne aubergine "diamant". Anmeldelser truckere garantere et godt resultat, selv i mangel af specifikke færdigheder i dyrkning af denne afgrøde.

kultur Egenskaber

Intet under den største folkelige kultur blev betragtet af os i de varme områder - Kaukasus og Ukraine. Det er meget termofile og lunefuld plante, som, i kølige klimaer udvikle dårligt og nægter at bære frugt. På trods af dette, næsten universelt elsker vundet aubergine "diamant". Anmeldelser understrege, at planten i sig selv er meget kompakt, så at vokse i et lille drivhus eller glaseret balkon. Hertil kommer, at Bush ikke behøver topping, det i sig selv er ikke tilbøjelig til at lade de overskydende skud.

Men det er ikke alt. Novice gartnere skal være opmærksomme på, hvor svært det kan være dyrkning af ægplantestiklinger. Han er meget betyder belysning og temperaturforhold, samt meget bange for udkast. Du skal oprette næsten drivhus betingelser for at vokse stærke buske, klar til frugt. Mange mennesker foretrækker at købe færdige planter fra planteskoler, i stedet for at dyrke det selv. Faktisk er det ikke altid en god mulighed. Planter fra drivhuse er ofte inficeret af bladlus og andre sygdomme. De er dårligt tilpasset til betingelserne i åbent terræn, som ikke har været hærdning frøplanter.

En anden ulempe - det er i sig selv en transplantation. Aubergine det bærer meget tunge, og planten er gravet ud her, drevet af gennemførelsen af det punkt, hvor den venter på en køber. Ja, og du har brug for tid til at bringe det til forstæder område. Som et resultat, lider planterne fra lang og sent kommer i frugtsætning. Hvis du ikke bor i de sydlige regioner, så vil du har brug for mest fremmelig sort, så han kunne komme sig, tilpasse, slå rod og bære frugt. I kølige klimaer i begyndelsen af august "lille blå" stop-frugtsætning: ikke nok varme. Et godt valg i dette tilfælde er det aubergine "diamant". Anmeldelser gartnere bevise, at for tilstrækkeligt godt tilpasningsevne er han også meget fremmelig.

Aubergine til åbent terræn

For en god frugtsætning kræver tre betingelser: en masse varme, lys og fugt. Fødestedet for anlægget er den sydvestlige Asien, hvilket forklarer sine krav. Vi lister de vigtigste sorter af aubergine til åbent terræn, men det er nødvendigt at foretage en korrekt vurdering af mulighederne i dit område. Det milde klima i det centrale Rusland gør det muligt at dyrke disse planter på åben mark, når de planter, så frøene direkte i jorden er kun muligt hjemland af denne kultur.

Når du vælger frø til åben mark, først og fremmest være opmærksom på modningsperioden. Bedst af alt, hvis det er 90-110 dage. Dette sikrer, at op til det tidspunkt, hvor nætterne bliver køligere, aubergine tid til at bære frugt. Det er meget godt, hvis Bush er dannet lav: i dette tilfælde, planterne er lettere at skjule, hvis der er udstedt i de kølige dage.

Valg af sorter af aubergine til åbent terræn, skal du være opmærksom på et andet aspekt. Denne plante kort dag. Hvad betyder det? Den blomstrer når længden af dagslys vil være mindre end 12 timer. Hvis vi plante planten i jorden i maj, hvor dagtimerne gentagne gange stiger, kan det stimulere den hurtige vækst i bushen og fraværet af blomstring. I dette tilfælde, sommer beboer var overrasket over at mærke den overflod af blomster i slutningen af juli, når dagen begynder at falde. Det er bare den tid til modning i frugt i en åben jorden længere. Dette problem er løst ved brug af hybrider, der er tilpasset forholdene i området og ikke er afhængige af længden af dagslys.

Vi fortsætter med at vælge aubergine. Karakterer for Moskva-regionen tyder voksende frøplanter i åbent terræn, hvilket betyder, at de skal være i overensstemmelse med ovennævnte angivne specifikationer. Mange gartnere foretrækker ikke at risikere og vælge en certificeret "diamant". Frø er sået i denne sag, i potter i midten af februar, to måneder før omplantning i jorden. Det er ikke nødvendigt at skynde sig, ellers planterne kan strække. Med udbruddet af varme vejr resistente krævede transplantation frøplanter i jorden. Placering Vælg en meget solrig og godt opvarmet. Det er bedre, hvis hver frø oprindeligt er plantet i en individuel potte, for ellers lider planterne dårligt under transplantation og kan dø. Hele det centrale Rusland på samme måde vokse aubergine. Karakterer for forstæderne, kan du vælge mellem følgende, med fokus på modning af frugten. Det er vigtigt at matche længden af den mest varme, sommeren.

Aubergine sorter af modning

De bedste sorter af aubergine, ifølge gartnere - det er som regel tidlig modning hybrider, der bærer frugt med god kød uden bitterhed. På den samme art kan variere den bedste frugtsætning, men de kræver etablering af særlige betingelser, der ikke altid er muligt. Hybrider i denne henseende, mere alsidig, og selv uerfarne sommer bosiddende giver en god høst.

Tidlig-modning sorter. modning periode (fra spiring til fuld modenhed) er 90-110 dage. Dette er en meget god præstation, med et gennemsnit på tre måneder. Det er plantet i midten af februar planten i juni måske nødt til at begynde at give afgrøde. Hvis klimatiske forhold gør det muligt at fjerne to afgrøder, kan man fremstille en anden generation af frøplanter. Vi vil liste de mest interessante sorter, der er værd at være opmærksom på:

  • Aubergine "Diamond". Beskrivelse af det i oversigtsform er på hver pakke af frø. Det hører med til de midterste-tidlig sorter, mens drægtighedsperioden er velegnet til beskrivelse af tidlig modning. Normalt er det afhænger af de betingelser, hvorunder voksende aubergine. Køleren, jo mere forsinket modningen af frugt. Normen er perioden op til 150 dage før høst. Bush kompakt, 45-55 cm i højden, er frugterne ligger hovedsageligt i den nederste del. For hvad det er som gartnere, så det er et kor modning blå. Cylindrisk, violet smuk rækkevidde 14-18 cm i længden med en diameter på 4-6 cm Vægt relativt lille -. 150 g pulp er grønlig, tæt, uden bitterhed, kendetegnet ved bemærkelsesværdige smag. Frugt tåle transport godt, der anvendes i hjemmet madlavning til konservering og forarbejdning. Det bedste valg for nybegyndere gartner - det er aubergine "Diamond". Beskrivelse giver en indikation af dets kvalitet, at du vil være tilfreds.
  • De tidlige sorter er også "albatros", "banan", "Hippo", "Black Beauty" og hybrider "borgerlig F1", "F1 avant", "Maliki F1", "Bagheera F1».

Aubergine: karakterer for Sibirien

Den barske klima, med lange forår og korte sommer, det er svært nok at dyrke varme-elskende planter. Disse omfatter og aubergine. Karakterer for Sibirien - det er først og fremmest de tidlige modning planter til åbent terræn. Drivhuse har ikke på hvert site, fordi deres udstyr er ret dyrt. Sibirisk gartner første præference slags "modning" af sibirisk avl. Hans lange, lilla frugter modnes garanteret. Usædvanlige hvid aubergine "påskeæg", også er veletablerede i Sibirien. Udbyttet er små - omkring 400 g pr busk, men frugterne modner meget tidligt.

Store frugter sorter giver glædeligt, men aldrende perioder blev noget forsinket. På trods af dette, kan nogle af dem dyrkes i åbent terræn. Denne aubergine kultivar "diamant", "Don 14", "kugleformet", "Ilya Muromets". I Sibirien kan bushen kun give en eller to af fosteret, men hver af dem når masserne af 500 og endda 700 Alle disse sorter kan dyrkes i åbent terræn, men filmen vil kun forbedre udbyttet af internatet. Den kan kun bruges i den periode, når lufttemperaturen er sænket lidt i regntiden eller i august at stimulere modning af frugt.

Voksende i væksthuse

Hvis du ikke bor i de varmeste områder, og ikke ønsker at risikere fremtiden for afgrøden, er det bedre at vælge aubergine til drivhuse. Sorter har for enhver smag, og de er sikker på at glæde dig med høsten, fordi drivhuset eliminerer kraftige fald temperatur. Hvis du har en hjemmeside bygget små drivhuse eller du bruger en film dæksel på rammen, ville et godt valg være kort og gammelklog "Robin Gud". Han har godt udbytte og uhøjtidelig. Frugter vejer 200-300 g bush højde ikke over 100 cm.

De bedste sorter af aubergine for ikke-opvarmede film drivhuse - en "joker", "romantiske", "Bumba", "Vakula". Fremragende udbytter viste blå "sperm whale", "pink flamingo", "navnebror" og "torpedo". Alle disse sorter er fornemme srednerosloe buske op til 170 cm.

For opvarmede drivhuse kan vælge kraftig, meget frugtbar kultur, der vil bære frugt i en temmelig køligt efterår periode. flere høst per sæson kan fjernes under sådanne omstændigheder. Disse planter vokser godt i uopvarmede drivhuse, men de skiftende vejrforhold (efterår chill) frugt udvikling stopper. Denne kvalitet "delfin", "luftskib", "Don Quixote", "F1 skjald", "F1 Goliath", "F1 politimand." Højde busk når 3 meter, frugt vægt - op til et kilo. Disse blå kræver danner en busk, strømpebånd og topping. Med den rette pleje, hver busk giver en god mængde frugt.

såtid

Nu lidt mere snak om hvornår plante aubergine. Hvis der er et opvarmet drivhus eller drivhuse, alt er klar, ellers er du nødt til at beregne på forhånd, hvor i dit område sker konsekvent varmt vejr uden frost. Den optimale alder af kimplanter - 60-70 dage, det vil sige, hvis plantet i jorden, du dets 10. juni frøene nødt til at så i den anden halvdel af marts. Over en lang periode af tid brugt i potter. fyldt med sygdom og dårlig tolerance transplantationen.

frøbehandling

Det er bedre at bruge frø af det foregående år forsamling. De bør opvarmes 4 timer ved en temperatur på 25 grader. Derefter godt hæve temperaturen til 50 i 40 minutter. Nu frø bør lægges i blød i kaliumpermanganat i 20 minutter, og derefter skylles med vand og sat i en biologisk stimulerende løsning. Det kan være særlige præparater, aloe eller mumie. Travleste avlere rådes til at observere mindst én regel. Frø før plantning for at aktivere. For at gøre dette, de spredes på gaze, som er fugtet med vand, og lad i 2-3 dage. En ting mere: at afgøre spørgsmålet "hvornår plante aubergine" er mulig efter at få kendskab til de særlige kendetegn ved sorten. De fleste sene modning kan sås allerede i februar.

jord

Frøene af auberginer, ligesom planterne selv, krævende til jordens sammensætning. Det skal være let, åndbart og nærende nok. Det er nødvendigt at tilføje kompost og gødning og mineralsk gødning: superfosfat, kaliumchlorid, ammoniumnitrat. I dårlige jordbundsforhold planter vil vokse meget langsomt. Aubergine er meget følsom over for sygdom, der kaldes "sorte ben". Land før plantning behov, der skal desinficeres, antændt i en gryde eller hæld kogende vand.

voksende frøplanter

Aubergine frø skal sås i individuelle potter. Da planterne ikke tåler omplantning, det er en god måde at undgå traumer af rodsystemet. Specialister i hver potte anbefales at lægge kimen til 3, og derefter vælge de stærkeste skud spire. Resten bør fjernes. Hvis du planlægger at gøre pick, kan du sår frøene er i første omgang i en fælles postkasse, og derefter spredt på en separat beholder. Det kan være almindelige plastikkrus eller potter med en særlig optrækkelige bund.

Transplantere i jorden

Ved huset skal finde det sublime og solrig grund, er det ønskeligt, at det før voksende natskygge. Selv hvis jorden er meget god, er det nødvendigt at tilføje sand og humus, at det var nemmere og mere nærende. I to timer, skal planterne være godt vandes, og derefter lodret lagt i den forberedte fure og dækket med jord. Afstanden mellem bøsningerne bør være mindst 40 cm. Til brug opvarmet vandingsvandet. I dette tilfælde landing i sig selv er bedre at gøre aftenen. Dette vil give planterne til at slå rod ordentligt. På nogle dage bedre yde beskyttelse mod direkte sollys.

Efter disse retningslinjer vil give dig mulighed for at få et højt udbytte af dyrkede planter. Vær opmærksom på valg af sorter, fordi hver af dem har unikke egenskaber, men i betragtning af, at du kan få et godt resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.