HjemlighedHavearbejde

Beskrivelse af de mange forskellige Present Zaporozhye. spisedruer

I verden er der et stort antal populære druesorter. En af dem - Present Zaporozhye. Druesorter vedrører spisning og har fremragende smag.

sortsbeskrivelse

Denne stærke voksende busk, der er resistent over for en temmelig alvorlige frost og mange sygdomme. Store grønne kødfulde bær klynger opsamles i en konisk form med en vægt på fra 700 til 2000 gram. På toppen og bunden af stadet klynger adskiller sig ikke i størrelsesorden. Frugt er meget saftigt, med en tæt hud og en smag af et modent æble. Deres farve, de forbliver i form af over-moden.

Efter plantning kimplanter vokser meget godt og giver høje udbytter i fremtiden. Med god pleje begynder at bære frugt i det andet år. Gift Zaporozhye - druer, der hører til midt-tidligt sorter, meget velholdt og er velegnet til at dyrke det i kolonihaver. I kolde områder, buske har brug for at dække for vinteren. Modning sker normalt inden for 120-140 dage.

fordele

Grape Variety gave Zaporozhye har en masse fordele for det, og elsket af mange gartnere. Primært - .. Denne høje modstand mod drue sygdomme såsom bladskimmel, meldug osv er ikke bange for denne drue regnvejr og koldt, idet temperaturen til minus 24 ⁰S. Frugterne af samme størrelse i lang tid fastholde et attraktivt udseende. Stiklinger rod godt ved plantning.

Ulemperne ved sorter kan tilskrives udelukkende til den meget omhyggelige transport. Laid klaser bør kun være én række, så under transporten bærrene ikke kommer ud grebnenozhki.

Glem ikke, at druerne Zaporozhye Gave afsløre alle sine fordele, når dens dyrkning vil blive gennemført i overensstemmelse med alle anbefalingerne fra eksperterne.

landing

Kom plantning druer nødt til at tage sig af forberedelsen af steder, hvor bikuben er placeret. Det er ønskeligt, at det er godt belyst af solen. Plantning er engageret hovedsagelig i foråret. Gød jorden er nødvendig, rense området af ukrudt. Derefter fremstilling plantning pit, dens bredde er omkring 1 m, og dybden afhænger af kimplante rodsystemer. I bunden af drænlaget er lagt omhyggeligt. Da det er muligt at bruge den brudte mursten, flod sand, grus. Derefter hældt fra højen jorden med tilsætning af humus, superfosfat og kaliumchlorid.

Kimplante pænt monteret på en forhøjning og ved at hælde en spand vand rødderne, hældt jordblanding. Efter slippe væk planten, kræves det igen rigt vandes, til at binde til en stabil pind og skære, efterlader hver gren kun 3 flugt.

pleje Egenskaber

Som alle andre planter, behov vinstokke vanding, især hvis sommeren er tør. Sammen med vandet indført forbinding til at fremme vækst. Det kan være en opslæmning eller en speciel blanding Ogorodnaya gødninger.

Gift Zaporozhye - druer, som har brug for regelmæssig beskæring. Dette skal gøres for at sikre en sund plantevækst. Trimning procedure udføres 2 uger efter, at bladene falder af. Det vigtigste er, at på dette tidspunkt lufttemperaturen faldet til under minus 4 ⁰S, eller grene kan knække. Unge skud fjernes på omkring 50 cm fra jorden. Skær og den side stedbørn.

Du skal også fjerne den nederste flugt vokser op uden af ærmet, kan det overlades kun 3-4 knopper. Den øverste flyvning, som senere skulle blive pilen frugt, skåret til 7-12 knopper. Til såret efter opskæring tilgroet hurtigt snit skal ske på indersiden af skuddet. Ellers kan sap flow falde, hvilket påvirker den efterfølgende afgrøde.

Kun hvis alle serviceforskrifter vil være en reel stolthed haven sort gave Zaporozhye - druer, som vil være i stand til at vokse endnu en novice gartner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.