BilerBiler

KIA Rio Hatchback - stilfuld "Koreansk" med den russiske opholdstilladelse

Beskedne ved første øjekast hatchback har fortsat en førende position på det russiske marked. Popularitet KIA Rio er forårsaget ikke kun en attraktiv pris. Det tiltrækker bil eksklusivitet. KIA Rio hatchback vil Kaliningrad, dermed de overkommelige priser. Men hver maskine er en enkelt forekomst. Og for fans af beskeden smarte hatchback værd omkring $ 12.000 - "legetøj" er ganske præsentabel og overkommelig.

Vi skal hylde koreanske udviklere, de ikke fokusere på udøvelse af de priser, i modsætning til den hjemlige bilindustri, der tilbyder kunderne "våd" samling for fabelagtige sum. I denne henseende en billig stationcar, og byder på fremragende kvalitet, er blevet et godt alternativ til produktionen af AvtoVAZ, mere som en hytte opfindelse end i en bil.

Mange omfatter KIA Rio hatchback til modeller "Golf-klasse". Men den fem-dørs Rio er kun et par centimeter ringere end vores "ellevte". Så kalder det "nedomerki" er næppe muligt. For ikke at nævne en temmelig "mundkurv". I den forbindelse vores udviklere stadig brug for at arbejde. Design Kia Rio - en egen udviklet design KIA. Resultatet var en temmelig præsentabel maskine med sin levende stil.

Interiør design kan fortolkes på to måder, det er nok at se på forestillende KIA Rio hatchback foto. En mand med en billig peresevshy "japansk" eller europæisk mærke, er det usandsynligt at komme til glæde for beskedne udsmykning i nuancer af grå fra det banale plast. Og i lyset af panelet vil ikke behage øjet. Men de tidligere ejere af VAZ "klassiske" straks anerkendt nytten og kvalitet finish. Ingen revner, ingen knirkende, ingen for løbere lofter. Og til resten af "Ponto" i udformningen af den sande bilist, som regel, er ligeglad.

Faktisk alt, hvad der er nødvendigt for komfortabel bevægelse og kontrol af maskinen, er overladt til tilfældighederne. KIA Rio hatchback er udstyret med en rig pakke af muligheder, alle indskrifter foretaget i russisk. En bagatel, men dejligt. Og vigtigst af alt, behøver ikke at belaste din hjerne, huske betydningen af de engelske bogstaver på knapperne og nøgler.

KIA på det russiske marked slog sig ned helt fast. I Got KIA Rio hatchback anmeldelser af de første ejere. Som altid i Rusland, var der delte meninger. Men for det meste skylden producenterne lægge for følsom automatisering. Mange siger, at meget ofte uden årsag lampe lyser "motor failure". Faktisk viser det sig, at skylden for brændstofkvalitet fattige. Nå, ikke som KIA Rio hatchback er surrogat, som "behandles" os med vores fyld!

Ja, polutoralitrovye motor hatchback KIA giver en ganske god udkast. Det er perfekt tilpasset og mekanik, og AKP. Ikke underligt! GSE blev genereret som en fuldgyldig deltager i byerne strøm. Så han starter med et lyskryds er ikke værre end biler med 16-ventilede motor. Manuelle værker samt et ur. Men AKP på KIA Rio Hatchback vil levere kun på koblingspedalen. Og om vinteren, og alle kan skabe problemer. Designet og offline vinterdrift skift til manuel omskiftning. Men det ville være dumt at regne med nogen lækkerier, i betragtning af omkostningerne af bilen. Vellykket du shopping!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.