Sport og FitnessAtletik

Vandret fremstød i simulatoren. Øvelse for at styrke ryggen

Motion "horisontal stak i blokken simulator" gør det muligt at give nødhjælp i lænden. Arbejder aktivt diamant-formede, bund og bageste trapezius muskler.

Det skal bemærkes, at denne øvelse simulerer roning. Nogle gange er det såkaldte. Med arme bevæger sig fremad så meget som muligt tilbage strakt. Når du trækker hende til ham - stammer. Hvis du jævnligt udføre denne øvelse, hurtigt får en stærk og sund ryg. Af den måde, er det vel styrker rygsøjlen.

Sådan korrekt udføre vandret trækkraft?

Resultatet af uddannelsen afhænger af kvaliteten af øvelserne. Du skal vide en masse nuancer for at opnå gode resultater. Her er nogle retningslinjer for at hjælpe dig i gang med at udføre en horisontal fremstød:

  • Tag udgangspositionen: Sid på bænken, hvile fødderne i baren af simulatoren, en lille smule af flex. Derefter tage håndtaget af simulatoren.
  • Når du sidder ned på gym, holde ryggen helt lige. I intet tilfælde ikke daske! Hold dine mavemuskler og ryg spændinger.
  • Blades skal holdes tilbage, og skuldre til at implementere, uanset fase af øvelsen, hvor du er.
  • Det er vigtigt, at spændingen ikke går til hånd. For at gøre dette, øge amplituden, sætter scenen for en back albue.
  • Knees skal være lidt gemt.
  • Når du flytter håndtaget til hende - forsigtigt vippe kroppen tilbage. Når man bevæger sig væk fra dig, så prøv at blive fodret fremad.

Udførelse af horisontal fremdrift, så glem ikke om at trække vejret. Exhale, afværge den grib væk, og indånde, hvilket bringer håndtaget til maven. Bevægelse sker albuer på dine sider. De bør gives så vidt muligt tilbage. I denne stilling, bør du føle så meget som muligt alle musklerne i ryggen. Et andet ophold i en sådan position, og derefter langsomt tilbage til sin oprindelige position.

typer af håndtag

Det skal siges, at simulatoren "horisontal stak" har flere typer af håndtag. To-hånds er den mest bekvemme. Dorsi arbejdede effektivt på grund af den maksimale amplitude. Palm indsat, arme er tæt på hinanden.

Tag fat i to-hånds greb, bør spredes så meget som muligt bryst og rette ryggen. Så bøje knæene og placere dem på støtterne stabile. Arme lige. I den indledende position belastningen i blok Øvelser hængende over proppen.

I nogle fitnesscentre kan opfylde D-formet håndtag. At arbejde ud lænden, tage et neutralt greb (smal) nok. Det er nødvendigt at fjerne spændingen i hans hænder. Så vil denne øvelse være den mest produktive. Prøv at kun strække rygmuskler.

Direkte håndtag er nødvendig for at pumpe den øvre del af ryggen, samt den gennemsnitlige trapez.

Vandret fremstød i blokken simulator - maskiner

Når du begynder at gøre øvelserne, fokuserer på de bredeste muskler. Maksimal arbejde gennem ryggen. Når du nærmer dig et punkt i toppen, er du nødt til at tage skuldrene tilbage. Jo længere du får dem tilbage, jo stærkere muskler reduceres. Vi bør ikke afvise torsoen mere end 10 grader eller bagud eller fremad. Hold ryggen lige under hele øvelsen, lidt prognuv tilbage. Spred brystet.

farlige fejl

Vigtigt! Øvelse i blok simulator kan være traumatisk, hvis forkert udført. I hvert fald ikke at runde ryggen, som du trækker varerne til dig selv. Kan heller ikke læne dig fremad, når du tager dine hænder. Med dette arrangement komprimeret diskus.

Udførelse af vandret stak frem og tilbage, skal vi ikke skifte spændingen på biceps. De udfører funktionen af albueleddet stabilisering. Det er vigtigt at fastsætte fødderne til slutningen, laver motion i simulatoren blok. I løbet af de tilgange behøver ikke at rette eller bøje dem.

Alle har længe vidst, at ved at trække vejret afhænger af kvaliteten af uddannelsen. For at gøre det nemmere at holde den nederste del af ryggen i en fast position, holde vejret, når du gør trække dig.

Hvornår er det bedste swing rygmuskler?

Vend den vandrette linjer i et sæt af øvelser i gymnastiksalen. Denne øvelse er velegnet til både nybegyndere og avancerede atleter. Det vil styrke din ryg og gøre hende mere nødhjælp. Du kan udføre den vandrette fremstød i slutningen af din træning dag. Øv dette foran hende en god vertikal fremstød og trækkraft i skråningen. Sætter i komplekset vil give et fremragende resultat.

maksimal effekt

Øvelser på simulatorer, rettet mod specifikke muskelgrupper bør opdeles i dage. På den første dag det fungerede bare dreje i den anden - hånd og tredje - ben og balde muskler. Et sådant princip gælder for alle atleter. Overbelast ikke dig selv træning. For at opnå maksimal effekt, gå til gymnastik regelmæssigt og holde sig til korrekt ernæring.

Udførelse af vandret trækkraft sammen med andre øvelser, du vokser tykkelsen latissimus muskler og få trim presse. Hvis du har problemer med ryggen, henvises til træneren. Lad ham skrive dig en personlig program, der vil omfatte sæt, der skal styrke ryggen. Det er også vigtigt at gennemføre dem. Vejrtrækning spiller en vigtig rolle.

Generelt er mængden nærmer træner foreskrevet i det enkelte program, men hvis du selv gør i gymnastiksalen, tilføje til deres uddannelse tilbage 3 sæt vandret fremdrift. Ti gange er nok. Vægten kan justeres uafhængigt af hinanden.

Du ønsker at få en smuk og tonet krop? Har du lyst til at fange dig selv beundrende blikke repræsentanter for det modsatte køn? Så deltage regelmæssigt træning og til at medtage i sit program for horisontal fremstød i blokken simulator.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.