Sport og FitnessAtletik

Lad os undersøge, hvad den Universiade

Du er studerende, og du har en masse energi? Prøv din hånd på universitetet spil. Hvis du ikke har spekuleret over, hvad Universiade, vil denne artikel være nyttig.

Hvad er meningen med disse begivenheder?

Det blev altid antaget, at den studerende skal udvikles omfattende, uanset den valgte fakultet. Det er også vigtigt, at de unge har lært at finde fælles sprog med deres jævnaldrende, til at kommunikere og udvikle sig.

Det var de vigtigste årsager, der stod på oprindelsen af sådanne spil. Til dato, alle holdledere fra tid til anden at fortælle eleverne, at denne Universiade, og forsøge at bringe dem til begivenheden.

Takket være denne studerendes liv ikke består af "kedelige" foredrag og praksis. Efter alt, alle har brug for en udfordring, især for de mennesker, der gør deres første skridt ind i de voksnes verden, og af denne Universiade meget god.

Ordet "Universiade" stammer fra det ord "universitet" og "olympiade". Held lignende konkurrencer på forskellige niveauer - lokalt, provinsielle, regionale, nationale og internationale. Deres vigtigste mål - at give de studerende en mulighed for at slappe af og have det sjovt, indgyde i dem en høj moralsk værdi.

Almindelige typer af spil på Universiade

Fordi Universiade dækker en bred vifte af både sportslige og intellektuelle konkurrencer, deltage i dem kan hver elev.

For eksempel er de populære typer af konkurrencer er:

 • boksning;

 • fodbold;

 • basketball;

 • hegn;

 • skak;

 • brikker;

 • svømning;

 • bord og græsplæne tennis;

 • håndbold;

 • litteratur;

 • økonometri;

 • matematik;

 • informatik og andre.

Ud over de ovennævnte typer, der er andre. Universiteterne kan forhandle med hinanden og spille spil i de andre sektioner.

international Universiade

På internationalt plan, især i USA og Europa, Universiade er meget populære, og de involverer massen af studerende.

Den første af disse internationale konkurrence blandt de studerende fandt sted i 1905 i USA. Siden da har de vundet stor popularitet, og i dag ved, at denne Universiade, næsten alle elever i verden. Selv der er International University Idræts-Forbund.

Som regel Universiade afholdt i sommer og vinter, en gang i to år.

For eksempel, i 2013, blev dette arrangement i den russiske by Kazan. I en række var de 17 internationale kampe. Den seneste konkurrence blev afholdt i sommeren i Republikken Korea i den herlige by Gwangju, de var tredje i træk spil på det område af republikken.

Næste Sommer Universiade vil finde sted på det internationale niveau i 2017. Kina bliver mestre i beboerne, nemlig byen Taipei.

Krav til deltagerne i Universiade

Hvis du ønsker at deltage i spil i dette niveau, og du ved, hvad Universiade, er det nødvendigt at observere alle følgende betingelser:

 1. Har statsborgerskab i det land, universitetet, der vil handle.
 2. På tidspunktet for de spil er elev på din skole.
 3. Være mellem 17 og 28 år inklusive.

Som du kan se, er kravene ikke mange, men alle af dem skal udføres.

Vær sikker på at deltage!

En af incitamenter til at deltage i en sådan begivenhed - det er helt sikkert en belønning. Nogen sætter de fem elever i idræt, men der er universiteter, der tildeler deltagere og dyrere gaver, hvis vundet Universiade medaljer, pengepræmier, gavekort til hvile, og så videre ..

Hvis du er ung og læring på universitetet, så tøvede ikke med at deltage i disse spil. Som en nyttig kilde til oplysninger, vil Universiade også hjælpe dig til at møde nye mennesker og udvide dit sociale cirkel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.