TravelingHoteller

Hotel Swiss Village Resort 4 * (Vietnam, Phan Thiet): beskrivelse, rejsende anmeldelser

En tid, hvor Vietnam blev betragtet som et tilbagestående og fattigt land, et medlem af den socialistiske lejr, har længe været i fortiden. I dag er dette område er blevet en af de mest populære i Asien. Vietnam ganske lidt bag fra Indien eller Thailand, og at der i stedet på grund af de fordomme nogle russiske turister.

ture

I Vietnam priser på ferie, der er næsten ikke lav, kan du ride hele året rundt. Den høje pris på pakker er enkel: en dyr flyrejser. For eksempel, i syv dage, med billetterne, overførsler og overnatning i et dobbeltværelse standard kategori med morgenmad for én person bliver nødt til at betale omkring tredive tusinde. Rub. Du kan reducere omkostningerne, hvis begge skal se efter sidste-øjebliks- ture til Vietnam, hvis priser, især i perioden med rabatter for nogle flyselskaber er langt mere demokratisk: en lignende tur for én person kan koste femten og nogle gange endda ti tusind.

Denne asiatisk land, på trods af en anstændig afstand fra vores egen, såvel som de vanskeligheder, der er forbundet med den lange flyvetur, rejsearrangører placeret som et ideelt sted for poedki med børn. Årsagerne hertil er flere. For det første i Vietnam eller i en sæson ikke er for varmt eller fugtigt, er det altid meget milde vejr, velegnet ikke kun for vejr-følsomme ældre mennesker, men også for børn. For det andet i dette land er der praktisk talt ingen udtalt støjende natteliv. Selvfølgelig, for dem, der ønsker hver udvej har flere diskoteker og mange barer, men at sige, at Vietnam aldrig sover, er det umuligt. Det er et sted, hvor livet er målt, som kræves af de gamle traditioner, og derfor er det ideelt til en afslappende familieferie.

Hoteller: anmeldelser

Bedømmelse Hotel Medlemsvurdering formular. Og Vietnam hoteller er ingen undtagelse. I løbet af de sidste tyve år er turismen blevet en måde at vokse hurtigt i dette asiatiske land, som hotellet infrastruktur i dag ikke halter på alle fra Europa. Vietnamesiske hoteller er komfortable konstruktion nutidige niveau. Mange af dem er velkendte hotelkæder. Turister kan vælge til din smag som en etagers bygninger og bungalows, indrettet i en traditionel stil og har alle de nødvendige faciliteter. Hvad gør den popularitet, som har hoteller? Anmeldelser. Bedømmelsen er netop på grundlag af den evaluering, som giver turister. Så, at dømme efter de anmeldelser, de bedste hoteller i den udvej byer i Vietnam er placeret på den første linje fra havet. Bortset fra de prestigefyldte lejligheder, budget turister er også i stand til at finde indkvartering til overkommelige priser.

Phan Thiet

Denne strand by beliggende på den sydlige del af landet, der er berømt for sine lyserøde sandklitter. Han er en tre timers kørsel fra Ho Chi Minh City. Der vises før turisterne fantastiske sceneri. Blandt de grønne kokos træer langs kysten bygget mange små klub-type hoteller. Hver af dem har sin egen private strand, hvor liggestole og parasoller er gratis bopæl. Byen er berømt for sit store udvalg af lokale skaldyr og fisk sauce, der er kendt i hele Vietnam. Phan Thiet - hyggeligt, roligt feriested, som er ideel til en familieferie.

Forbløffende og den natur, der omgiver denne by. En særlig attraktion giver ham vandstrømmen, der bryder gennem sandbanker. En enestående klimatiske forhold i Phan Thiet gjort populær i hele verden. Der er altid en stabil vejr og solen skinner. Det var først i august og september, nætterne er korte regnskyl, der bringer velkommen kølighed.

Det bedste tidspunkt at besøge udvej er en måned fra oktober til marts. Beliggende nær den lille by Vinh Hai, som er kendt for sin mineralvand for hele Vietnam. Phan Thiet er populær ikke kun blandt fans af en badeferie, men også for surfere. Hoteller er placeret langs hele længden dvadtsatikilometrovaya strand langs Mui Ne Bay, kaldet Vietnamesisk Hawaii. Blandt dem er den schweiziske Village Resort Spa 4 *.

beskrivelse

Hotellet er beliggende i den centrale del af stranden ved Mui Ne Nye, hvis navn er oversat fra vietnamesisk - "hellige (hellig) jord" I nærheden er mange restauranter, barer og natklubber. I fem minutter i bil kan du nå Golf Club Ocean Dunes.

Swiss Village Resort 4 * (Vietnam) er bygget i henhold til den type af traditionel asiatisk kejserlige palads. Det er en kombination af nationale farve Vietnamesisk, kinesiske og japanske arkitekturer og schweizisk kvalitet og komfort. Hotellet er nedsænket i krat af kokospalmer, som står i kontrast positivt med den fine hvide sand på kysten. Den internationale terminal er placeret to hundrede km.

Swiss Village Resort 4 * (Vietnam) blev bygget i 2001. Den sidste genopbygning blev gennemført i 2014. var fuldstændig renoverede værelser, erstattet møbler og badeværelse. Hotellet er en del af kæden schweiziske.

Det område i Swiss Village Resort 4 * stor nok. Et område på seksten tusinde kvadratmeter. Overalt græsplæner, blomstrende buske og palmer. På godt præparerede løjper kan du gå om aftenen, beundre de eksotiske planter og lytte til fuglene synger. Springvand, dorne, bænke - Alt er fastsat for et behageligt ophold.

infrastruktur

Swiss Village Resort Spa - 4-stjernet. Derfor er den service, der tilbydes i dette hotel, som er ganske imponerende. Dens område har en konferencesal, et postkontor, businesscenter. Sikker parkering er gratis levende. Forudbestilling et sted på det ikke er påkrævet. Der er også flere butikker, ATM.

Den administrative bygning kan bruge tøjvask. Receptionen er åben hver dag. Her turister bestille en taxa, gøre en overførsel til byen og til lufthavnen, sende en fax, foretage flere kopier dokumenter.

Afregning turister er hurtig. Med forbehold for tilgængelighed, og tasterne er afleveret med det samme. Ellers kan de besøgende slappe af i lobbyen, nyde en kold cocktail - ved kompliment.

Fund boliger

Den schweiziske Village Resort 4 (Vietnam) og halvfems-otte værelser. De er i overensstemmelse med havbunden bygning, villaer og bungalows. Kategorier følgende værelser: standard, suite, studie, deluxe og overlegen.

To VIP-villaer har private pools, fire parcelhuse gå ned til havet. Størrelsen af værelserne spænder fra tyve til halvtreds kvadratmeter. For komfort, der bor i dem udstyret med mørke træmøbler, en behagelig sofa og stole, et skrivebord, stole, tv med kanaler modtages via parabol, minibar. Der er også et køleskab, te-kaffemaskine, el-kedel og en telefon.

Alle værelser har aircondition. De er indrettet med stor smag og udstyret i henhold til internationale standarder.

mad

Swiss Village Resort 4 * (Vietnam) tilbyder kun besøgende morgenmad. Som anmeldelser af mange russere, om morgenen er bogstaveligt talt fuld af lækre og forskelligartet nok mad. Menuen korn og yoghurt, frugt, salater, og så videre. D. Ved at forudgående reservation beboere kan spise frokost eller middag i restauranten samt i menuen, samt besøge den nærliggende cafe. Relativt billige i sådanne virksomheder kan nyde haj suppe og frisk fisk og skaldyr, samt eksotiske retter fra kød af en krokodille og endda skorpioner.

Ud over to restauranter på stedet og driver en bar, hvor du kan bestille en stor pizza. For drinks og snacks skal betales separat.

I nærheden af hotellet, lige på gaden, er der akvarier med levende hajer, hummere, krabber, rejer og andre havdyr. Turister købte din foretrukne fisk, der er forberedt lige foran deres øjne. Nogle tager de eksotiske undersøiske indbyggere lever stadig sammen og gøre dem en souvenir foto.

regler

Den schweiziske Village Resort 4 * (Vietnam) tjek - klokken to, check-out - ved middagstid. Gebyret for indkvartering af et barn under elleve år er ikke kun leveres, når dens placering i rummet med forældre uden en ekstra seng, barneseng. I dette tilfælde er en gratis morgenmad for børn ikke skal. Hotellet tillader ikke at være besat med kæledyr. Internet på offentlige områder og i værelser gratis.

strand

Hotel Swiss Village Resort (4 *) er fjernt fra havet, hundrede meter. Strand - private, sandet. Du kan nå det på to minutter. Alt hvad du behøver til svømning og solbadning - liggestole, parasoller - til rådighed gratis. På stranden viser en masse sjov. Turister kan leje en katamaran, leje surfbrætter, scuba gear og en maske med et rør, så at under tilsyn af en autoriseret dykkerinstruktør dykning og udforske den undersøiske skønhed.

yderligere oplysninger

Swiss Village Resort (4 *) tilbyder sine kunder at købe ture. Kontoret er åbent i stueetagen af den administrative bygning. Her kan du booke en tur kaldet "Emerald Triangle", som varer i to dage og koster $ 100.

Hotellet har en stor dam, hvor fisk svømmer, to swimmingpools og en dybde på 1,8 meter, henholdsvis og en jacuzzi. Omkring der er liggestole og parasoller. Golfentusiaster kan besøge den nærliggende klub, som ligger kun fem minutters kørsel fra Swiss Village Resort 4 *.

anmeldelser

At dømme efter de anmeldelser, vil langt de fleste af vores kolleger ferie brugt her give en masse positive følelser og indtryk.

Hotel Swiss Village Resort, siger de, bare fantastisk. Alle værelser er godt udstyret. Har altaner. Der var ingen klager og om rengøring. Mange russere kraftigt anbefales ikke at tage nogen toiletartikler, badekåber og tøfler, som de er til rådighed på hotellet gratis.

Morgenmad er lækker og frisk. Sult forbliver ikke én. Som for stranden, det er vores folk har lagt den højeste score: rent sand, masser af liggestole og parasoller, sikkerhed ... Den eneste ulempe nogle turister kaldes et stort antal af alger, som bringer havet, men at dømme efter de anmeldelser, dette problem har en sæsonbestemt karakter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.