HjemlighedHavearbejde

Canadisk gran "keglesnit": beskrivelse og pleje

Canadisk gran "keglesnit" er udbredt i Nordamerika, hvor den danner rene eller blandede skove. Under naturlige forhold, træet er i stand til at nå en højde på tredive meter. Denne form for grantræer er en slags langlivet, i naturlige omgivelser kan findes prøver med alderen mere end 250 år.

Canadisk gran: beskrivelse

Træet er forskellig ekstremt modstandsdygtige over for lave temperaturer og mangel på fugt, og virkningen af den stærke vind på kronen af anlægget er i stand til at kompensere for den stærke rodsystem.

På forskellige stadier af livet af træet ændrer retningen af grenene. Så den unge canadiske gran "konisk" har en filial rettet opad under en spids vinkel, som voksen, dannede planter de skifter retning i den modsatte retning.

Grannåle har blålig grøn farve, undertiden med et blåligt skær. Bemærkelsesværdig er det faktum, at duften af fyrrenåle er noget der minder om duften, som offentliggøres solbær blade. Spruce bruges ofte til fastsættelse sand, alt til strimler vindbeskyttelse, såvel som i blomsterdyrkning.

Canadisk gran "keglesnit": pleje

Når der dyrkes indendørs anlæg kræver særlig pleje. For en god udvikling skal rigelig regelmæssig vanding. Earthen værelse bør altid være genstand for ensartet befugtning. Det bør ikke være tilladt, da det tørrer, og overdreven fugt. I canadisk gran skal vandes hvileperiode en gang hver tredje uge, mens temperaturen ikke bør være mindre end fem grader. Ved nul temperatur, nok til at vande det en gang om måneden.

Da dette træ er følsom over for tørke, vil det være nødvendigt periodisk sprøjtning, hvilket er i voksende unge træer i containere, især om vinteren, bør ske i et opvarmet rum. Canadisk gran elsker lyse, men diffust lys. Unge træer har brug for at skabe betingelser, som vil beskytte dem mod de direkte stråler fra solen. Særlig fare for dem er forår solskoldning.

Anlægget kræver en moderat temperatur tilstand, det kan lide kølig vinter. Den optimale temperatur i vinteren bør være i intervallet 6 - 10 grader. Træ og nemt tåler temperaturer falde til negative værdier, men det er nødvendigt at sikre, at ikke frosne jord com. Om sommeren er det nødvendigt at ventilere planten.

Canadisk gran er meget vanskeligt at tolerere transplantation, der skal udføres en gang i to år, i det sene forår. Ved at gennemføre denne procedure, der skal sørges for at bevare integriteten af jordovn koma og ikke forekomme nøgne rødder.

Canadisk gran, såvel som dens øvrige modparter, opformeret fra stiklinger eller frø. Kun sidstnævnte metode er usandsynligt, at være i stand til at få en nøjagtig kopi af planten, som forælder tegn i dette tilfælde dårligt transmitteret. Den modne frø kegle kun få kan være en reel canadisk gran. I denne forbindelse vil det bedste for avl være en måde for spredning. Metoden er lang, men det giver et godt resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.