Nyheder og SamfundKultur

Mytologiske skabninger. Mytologiske skabninger i russisk folklore

Mytologi - en del af kulturen i ethvert samfund, der er oprettet i hver historisk epoke. Typisk tiden på begivenhederne bag os, jo mindre er sandheden i legender. Folkeeventyr, lignelser og historier er forskellige fra de værker af kronikører af det faktum, at disse tegn vises, ud over mennesker, mytologiske skabninger, ofte symboliserer spiritualitet - både positive og negative. I dette tilfælde, hver af dem har nogle karakteristika udseende, omend imaginær, skelne dem fra andre legendariske karakterer.

Meget, meget lang tid

Myter i det gamle Grækenland, Egypten, Rom, Indien, Kina og mange andre gamle civilisationer var ofte en del af det officielt vedtaget på et tidspunkt, religiøs og stat doktrin. Zeus, Apollo, Atlanta, sirener og Medusa organisk deltog i den legendariske begivenhed på lige fod med mænd-helte, der er opnået for hans bedrifter lighed. Gamle mytologiske væsner skabt af fantasien af præsterne og almue, som et resultat af kulturel og historisk udveksling blev prototypen af de mystiske indbyggere i skumle verden af russiske og europæiske lande i middelalderen.

Gode stipendiater en lektion

Tale - en særlig form for myte, som er karakteriseret ved infiltration i historien tegn etablerede i århundreder. De er blandt de mennesker, ved hjælp af hans overmenneskelige evner. Tilsigtet disse historier til børn, og at komponere dem, ud over de mennesker, havde en finger med i mange fremragende forfattere. Hvad en fortælling om magi og ingen vil være i stand til at gøre dem bedre end de mytologiske væsner? De vigtigste ting i dem, naturligvis ikke de måder og midler, og målet adfærd. Gør onde figurer er onde og forræderiske, mens positiv - tværtimod, som i livet.

Mormor-Yozhka, Kaschei og Kikimora

I Sovjetunionen havde sin egen officielle mytologi, den påståede materialistisk strategi for behandling af alle sociale fænomener, selv dem, der rent faktisk ikke var. Men i kunsten at mytologiske væsner fuldt indrømme, især i værker beregnet til børn. Tegnefilm og film, er baseret på russisk eventyr er fulde af, ud over Alenushek, Simons, fyrster og andre "menneskelige" tegn, sådanne tegn som slange-drage, Baba Yaga, Bag of Bones, forskrækkelse, Vand, og mange andre. Som regel lånt fra russisk folklore, mytologiske væsner ser meget skræmmende, til tider legesyg, sød, de er endda en vis charme i sine negative billeder, og kunstnere, der udfører deres roller, leger med uforlignelige humor. Børn, selvfølgelig, behøver ikke at skræmme, men så vidt en sådan fortolkning svarer til den oprindelige kilde?

Yaga

Baba Yaga var vred gammel kvinde, men ikke let, mange offentlige og speciel. Det er næsten det vigtigste mytologisk væsen i russisk folklore. Jaga havde en vis sammenhæng med de dæmoniske kræfter og evnen til at bevæge sig i tre-dimensionelle rum, med andre ord - at flyve. I modsætning til europæiske kolleger, gjorde flyvning, som regel på toppen gyvel, indenlandske Baba heks havde en mere komfortabel bil - mørtel og pomelo kun bruges som en kontrollerende enhed. Klædt bare lidt for - i klude. I første omgang intet morsomt på denne måde uglyadet var umuligt. Yaga personificerede onde vilje og har betydelige tekniske kapaciteter af dens gennemførelse.

Drage

Nogle russiske mytologiske væsner meget ligner udenlandske kolleger. Gorynych slange i det sidste århundrede, ikke uden succes, at skræmme børn. Det er næsten identisk analog eller østeuropæisk dragen, der besidder alle de egenskaber af moderne kampfly, nemlig evnen til at flyve, at strejke på jorden mål, samt høj overlevelsesevne. Det var et spørgsmål om at dræbe besværlig og næsten ubrugelig på grund af sin unikke regenerativ kapacitet udtrykt i spiring at erstatte de tabte dyr. På en eller anden mystisk måde, og at oplysningerne i hjernen, så gendannet og opdateret. I mellem aggressive razziaer Gorynych skjule underjordiske bunker forklædt ned ad bakke med en hule. I krig med fjenden ikke sjovt.

bov

Koshchey normalt afbildet som en meget tynd, selv skelet, ældste, der har alligevel stor styrke - både fysisk og psykisk. Tegn navn stammer fra ordet "Komm", dvs. knogle. Har en fælles rod med ordet "koschuny" (koschenstva, de er de samme blasfemi), hvilket betyder, magiske handlinger, der udføres i oldtiden af menneskelige efterladenskaber. Gå til hovedmenu navn ofte tilsat titlen "Den udødelige", som udtrykker evnen til gentagne gange kommer til live, selv når brudt nogens heroiske magt. Andre dæmoniske mytologiske væsner, et møde, som også ikke kan være lykkelig i den forstand ringere Koscheyu. For at neutralisere ham helt, bør du kende nogle af hemmelighederne bag (nål, æg, fjerkræ og så videre. D.).

Er der nogen god monster?

Ikke så kendt, mange andre mytologiske væsner, som listen er omfattende. Stillet over for det ukendte, forfærdet over sin egen hjælpeløshed og følelse, folk fra tidernes morgen har forklaret deres problemer og intriger i det fjendtlige indflydelse af overnaturlige monstre. Nogle gange nogle af dem stod på den side af gode, men under alle omstændigheder bør de gøre meget omhyggeligt, for at de ikke erstattes af vrede prisgivet. Navnene på mytologiske væsener i forskellige mennesker er forskellige, men mange ligheder indikerer ligheden mellem perception og evne tænker de ydre tegn.

Dæmoner indsendt tailed, hornede ged-legged og stort set alle etniske og religiøse traditioner. Gamayun ildevarslende fugl, krybdyr Basilisk og asp, Snemand (traditionelt gammeldags ud af sne), Werewolf (i den tyske version af Werewolf), Vampire (i Europa, hans navn er en vampyr), endda Wii, lederen af de onde ånder, som blev en helt i den berømte roman NV Gogol og eponyme sovjetiske thriller, får ikke altid eventyrlige figurer. De repræsenterer de onde kræfter, ledet af Prinsen af Air.

Oprindelsen af de kimære billeder

Uanset hvad det var, og materialet udformning af det onde vil være umuligt uden synlige eller imaginære fysisk billede. Hvis det gode i de fleste traditioner næsten identisk menneskelignende (Buddha, Gud Fader, Gud Søn, keruber, serafer, Hercules, Giant, fe, etc.), De mytologiske væsner, der repræsenterer den mørke side af den ikke-materielle verden, mere pattedyr-lignende. Særligt grusomme billeder præsenteres, hvor der er en kombination af træk af dyr. I nogle tilfælde er de så enorm, at man kan gå ud og ingen dårlige hensigter. Så Wonder Yudo ( "skitseret" tilsyneladende fra den almindelige hval) forårsager skade blot ved et uheld, på grund af sin enorme størrelse. Chimera, hvis statuer pryder nogle middelalderlige gotiske katedraler, der er designet, ifølge forfatterne, at skræmme dæmonerne selv, de er nødt til at skræmme dem væk en af slagsen.

Forfærdelige udseende mytologiske væsner symbolske. Det understreger styrken, smidighed, mod og sind gode karakterer, som i sidste ende altid vinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.