Nyheder og SamfundKultur

Sådan fejre jul i forskellige lande?

Sådan fejre jul i forskellige lande? Sikkert er svaret på dette spørgsmål kender ikke alle, der bor i vores store land, som i århundreder om denne ferie ikke huskes på alle. Men længe glemte traditioner gradvist genoplivet, og i dag er ingen overdrivelse at sige, at julen - en af de mest foretrukne ferie af ortodokse, omend uformel. Alligevel er der ikke kan lide at samles omkring bordet og spise en stor familie, og det ser ud krydrede retter, herunder stegt gås, kutya, tærter og brød. Denne ferie bringer et maksimum på komfort, varme, kærlighed og venlighed. Han var især ser frem til de børn, der forbinder den med de undere og magi. Enig, vil hver barn være meget glade for at modtage en gave på juleaften fejres kalyadkami uforglemmelig, spektakulære dans og sang. Selvfølgelig, i vores land fødslen af "Guds søn" - en væsentlig begivenhed! Men da julen fejres i forskellige lande? Bemærkelsesværdig er det faktum, at den foregående ferie i nogle europæiske lande og USA byder på meget mere end det nye år.

Selvfølgelig er det ingen hemmelighed, at julen er under et religiøst grundlag, og det sekulære er der ingen dråbe. Det er grunden til, at indbyggerne i "Old World" foretrækker at tilbringe juleaften, ikke i køkkenet komfur, og i kirken, ser præstens tjeneste.

Når man overvejer, hvordan man kan fejre jul i forskellige lande, skal det understreges, at hver stat har sine egne traditioner og skikke, som altid kan huske, da den "søn af Gud" er født. I vores land, efter Sovjetunionens sammenbrud over ortodokse fest blev legaliseret i 1991 ved præsidentielt dekret.

Så vi vender os mod den praktiske side af problemet om, hvordan julen fejres i forskellige lande.

Tjekkiet

Juleaften tjekkerne føler mig velsignet tid - i denne periode bliver de inddraget i udsmykningen af juletræer. Efter at de begynder at give gaver til ophøje humør og skabe en festlig stemning til deres venner og kære.

Selvfølgelig familien opfordrer alle gæster til bordet, hvor de vigtigste behandler er karper. Fisk købt i en levende form, og derefter bagt med kommen. Efter en solid middag tjekkerne foretrækker at spå om æbler. Frugten skæres i to lige store dele, og hvis afsnittet er opnået fra frø stjerne rigtige form, betyder det, at året vil være glade og succesfulde.

Montenegro og Serbien

Sådan fejre jul i forskellige lande, såsom Montenegro og Serbien? Disse slaviske folk kaldte ferien "Bozic", og på tærsklen til ferien - "Badnidan". Serberne især holde sig til denne tradition: om morgenen Badnidana leder af familien sammen med sin ældste søn gå til skoven for at bringe tilbage et stykke træ af en ung egetræ, og faderen skal derefter smide det i pejsen.

Træ brænder i tre dage, bevogtning hjemmet og familien, samt tiltrække held og lykke og økonomisk velstand for det kommende år.

Albanien

Det er hjemsted for et stort antal ortodokse, så ferien er ikke komplet uden en traditionel "Christmas" symbol: juletræet, fest og gaver.

Grækenland

Ganske interessant er spørgsmålet om, hvordan man kan fejre jul i forskellige lande, i ovenstående privatliv, Grækenland? På Balkan holde advent og juleaften børnene går fra hus til hus synge julesange, varsler den forestående fødsel af Frelseren. Imidlertid er de græske religiøse fundamenter ikke frataget de hedenske fundamenter. For eksempel, siden oldtiden er flyttet ind i den moderne dag legenden om eksistensen af det onde og snigende Elves, i 12 dage efter fremkomsten af lyset af Jesus i huse antyder kaos og uorden. Af denne grund, grækerne tændte røgelse og forberede de "ubudne gæster" tilbud.

Ikonisk symbol på julen i Grækenland er et trækors, dekoreret med kviste af basilikum. Det er placeret i en beholder med vand og efter vask af korset, bliver det hellige. En sådan vand sprøjtes ind i hjørnerne af hjemmet, at uddrive de onde alfer.

Brasilien

Meget bemærkelsesværdigt spørgsmål om, hvordan man kan fejre jul i forskellige lande, for eksempel, er hjemland for kaffe Brazilii.Na tid for forekomst af "Guds Søn" fejret uden de sædvanlige attributter for os - sne, kane, snemand og selvfølgelig kolde. På dette tidspunkt, der hersker en frygtelig varme. Grantræ pyntet med kunstig sne i form af konventionel bomuld. Brasilianere - meget religiøse mennesker, og i starten af ferien af julen giver "Rooster Mass", da det er denne fjerkræ meddeler forekomsten af formiddagen. I hjemland "Karneval", udseendet af lys Jesu normalt ikke fejret i den snævre familiekreds - er indsat massive gade festlighederne med lyse fyrig danse og sange. Hvis du har meget lidt idé om, hvordan julen fejres i forskellige lande rundt om i verden - foto "Brasilien" festlighederne vil hjælpe dig med at sikre, at det er virkelig lyse og mindeværdig begivenhed.

Beboere i den sydamerikanske stat er forpligtet til at samle hele familien omkring bordet på tærsklen til ferien, hvilket ikke er uden en national tilstedeværelse af Santa Claus, som kaldes Pai Natal.

Tyskland

Du ved ikke, hvordan man kan fejre jul i forskellige lande? Foto af den "tyske" festival viser, at lige siden middelalderen, hver tysk familie, ingen forskellige indkomster, specielt købt stearinlys til at lyse dem i "light" fest, og i den uge til at brænde deres -Det luksus. Selvfølgelig, i dag, som en dekoration i en bred vifte tilbydes guirlander og elektriske lysestager, men tyskerne - en konservativ nation, så ingen jul er komplet uden en vintage kandilyabrov og kranse med fire lys, som hver især er et symbol i advent (den forberedende fase af festivalen) . Fire uger før Kristi fødsel tændte den første lys, tre - andet lys, to - tredje stearinlys, og den sidste søndag i kransen er dekoreret med fire lys. Der er også en tradition for at installere et lille hjem nær den model, krybbe, hvor lagt på at give Jesusbarnet.

Tyskerne går til gudstjeneste juleaften, og derefter arrangeret en særlig middag, hvor den vigtigste måltid - en gåsesteg. Ved juletid i Tyskland besluttede at besøge hinandens hjem.

Finland

Spekulerer hvordan at fejre jul i forskellige lande, især Finland? For ham er der forberedt på forhånd. Juleaften, et obligatorisk aftener, initieret af kvindernes velgørende organisationer ( "pikkuyoulu"). De besluttede at gøre ferie dekorationer, som derefter sat til salg på markeder og messer. Gader og veje er dekoreret med farverige guirlander, og som for træet, hendes finner klædt kort før juleaften. Som anvendt i hele dekorationer "Himmel" - en suspension, lavet af halm i form af geometriske former. Selvfølgelig, folk i Finland juleaften gå til sauna, og om aftenen går til tjenesten i kirken. I denne ferie og til at besøge gravpladsen og dekorere gravene af deres kære med gran grene og stearinlys. Den finske jul julemand, der kaldes "Joulupukki" absolut kommer til hvert hus til at lykønske børn med fødslen af "en Guds søn." Kids in denne dag klædt i en lang hætte og røde trusser.

Belgien

Lys og spektakulære jul Festival blev afholdt i Belgien.

Den lokale julemand, en rolle som står St. Nicholas, ridende på en hvid hest, ledsaget af sin genstand for Black Peter og skænker børn gave, men for de uartige børn pisk det i butikken. Samtidig får børnene gaver ikke kun julemanden, men også af deres forældre, der sætter dem i sokker hang direkte over pejsen. Men de legetøj og børnene er under træet. Julen morgenmad er komplet uden en skive af søde brød fremstillet i form af Jesusbarnet figurer.

Østrig

Østrigere på ferie foretrækker at pynte juletræet er ikke kun et legetøj ornamenter og guirlander, men marcipan og chokolade. Alt sat på en jul fancy jakkesæt og ikke lukke dørene af slottet, venter på nogen til at klage til gæsterne. Og, selvfølgelig, signatur skålen på det østrigske bordet - det er bagt karpe.

konklusion

Selvfølgelig jul rundt om i verden er forskellige i fejringen. Men der er stadig fælles traditioner, der nezyblimo observeret i mange stater, nemlig juletræ ornament, møde gæster, fest, sang og dans - alt dette er et meget forener og bringer folk sammen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.