Nyheder og SamfundKultur

Obilich Milosh: serbisk helt kunststykke

Serbisk nationalhelt Obilic Milos kendt for sin præstation under slaget ved Kosovo. På grund af manglende dokumenter vedrørende hans alder, mange af de faktiske omstændigheder i hans biografi er ukendte.

personlighed Obilic

Den serbiske Obilich Milosh viet sit liv til uselvisk arbejde. hans fødsel, eksakt dato ukendt. Han boede i den anden halvdel af det XIV århundrede, da hans hjemland var under angreb i det osmanniske rige. Denne tilstand er ved at blive en større trussel mod indbyggerne i Balkan. Først skjold mellem Øst og Vest fungerede som det byzantinske rige. Når Obilich Milosh blev en ridder (Junak), blev denne tilstand allerede håbløst svækket. Byzans skulle falde - det var kun et spørgsmål om tid.

Osmannerne, ikke vente på erobringen af Konstantinopel, begyndte at erobre landene ligger på Balkan-halvøen. Den første i 1366, sin afhængighed af sultanen erkendte den bulgarske zar Shishman III. Så alle Serbiens følges. På dette tidspunkt, Obilich Milosh tjente ridder prins Lazar.

I 1387 afholdt den første store slag mellem serbere og tyrkere. Kampen fandt sted på bredden af floden Toplice. Slaverne formåede at besejre fjenden hær. Dog vil risikoen for re-invasion ikke gå væk.

Den tyrkiske invasion

Serbiens middelalderhistorie er fuld af stridigheder og krigsherrer indbyrdes. De (forbud) stædigt på kant med hinanden, udfordrende forrang landet. Interne krige forhindret staten til at forene deres kræfter for en afgørende krig mod den virkelige trussel - det osmanniske rige. Slavere anerkendelse afhængig af sultanen kunne være fatal katastrofe. Tyrkerne afveg ikke kun på nationalt plan, de var også muslimer, der ikke lover godt for den serbiske ortodokse kirke og hele mentalitet af de mennesker.

Tyrkiske Sultan Murad Jeg genvandt hurtigt sin styrke efter nederlaget på floden Toplice. Han tilhørte de menneskelige og naturlige ressourcer i hele Lilleasien. Et fragmenteret Serbien var betydeligt svagere sammenlignet med dens effekt. I sommeren 1389 , den tyrkiske hær igen invaderet slavisk fyrstedømme. Det afgørende slag fandt sted den 15. juli på Kosovo Field. Blandt sine forsvarere af Fædrelandet var Milos Obilic. Biografi af en ridder forblev lidt kendt indtil da. Men det er på marken Kosovo , udødeliggjort han hans navn.

Slaget om Kosovo

Hæren Prins Lazar bygget på bredden af floden Lab. Denne vandvej krydsede inden for Kosovo, i den modsatte ende af som var den osmanniske trup. De serbiske styrker var også bosniere og repræsentanter for nogle andre folks små Balkan. Senere vil de forråde Lazarus, der vil afslutte sin flugt.

Indtil den dag, har historien om Serbien aldrig set sådanne betydningsfulde kampe. Selv når hendes folk var i en tilstand af afhængighed af det byzantinske rige, var det kun til gavn for nationen, som det var grækerne gav dem læsefærdigheder og mange kulturelle virkeligheder. Tyrkerne kunne simpelthen ødelægge serbere.

Hæren af Sultan Murad sendt sin vigtigste angreb fra højre flanke, hvor den bedste slaviske krigere. Blandt dem var Milos Obilic, de leveår, som passerede i faste slag og sechah.

Mordet på Sultanen

Først lykkedes serberne kæmpede osmanniske angreb. Men Sultanen gik på, at komme i kamp nye reserver, som slaverne ikke var på grund af manglen på folk. Gradvist, tyrkerne begyndte at belejre deres fjender.

Obilic, vel vidende, at et nederlag ville være en katastrofe for landet, besluttede han på en desperat handling. Han overgav sig til tyrkerne. Yunak bragt ind i teltet af sultanen, så han svor troskab til ham. Obilic sagde han konverterede til islam og ønskede at tjene Murad. Som et tegn på deres underkastelse under den serbiske måtte kysse foden af Sultan. Men i det afgørende øjeblik ubevæbnede Milo Obilic pludselig trak sig ud af ærmet forgiftet dolk. Efterfulgt af en dødelig slag, der tog livet af Murad.

Nederlaget for slaverne

Den serbiske havde håbet, at død af kejseren vil gøre forvirring i rækkerne af osmannerne. Men dette ikke ske. I det afgørende øjeblik, har tyrkerne lært, at deres hær ledet af en søn af Sultan Bayezid. Slaget fortsatte i samme tempo. Serberne blev besejret. De blev besejret, og selv på grund af forræderi af nogle feudalherrer som var flygtet og bosniere.

Nederlaget Kosovos er fortsat en stor national katastrofe for hele det sydlige slaviske folk. Efter slaget serberne var hjælpeløse mod tyrkisk ekspansion. Efterfølgere Murad gradvist taget væk fra fyrstendømmet frihed og i det XV århundrede endelig bilagt det til det osmanniske rige.

Milos Obilic i historieskrivning kendt som den største helt af hans folk, der har besluttet at ofre sig selv af hensyn til illusoriske håb at besejre angriberne. Det vides ikke, hvordan han døde, kan vi kun gætte. Eller hacket hans livvagter på stedet eller ridder henrettet senere efter talrige sadistisk tortur.

dragen Order

Det er interessant, at den serbiske folklore også tilskriver oprettelsen af Obilic Knights of St. George. Den bestod af tolv af de bedste krigere i landet. Symbolet af en lukket samfund, et skjold med billedet af en lys solen. En anden funktion var tegn på Order of the Dragon, som er malet på hjelmene.

Der er flere synsvinkler om fremtiden for organisationen efter den tragiske død Obilic. Alle ridderne var på slagmarken og dræbt i tværsnit. Overlevede kun én kollega Milos - Stefan Lazarevic. Sårede, blev hans mirakel sendt hjem. Senere gik han ind i tjeneste for den ungarske kong Sigismund. Knight havde håbet, at den nærliggende monark hjælpe Serbien i deres kamp mod osmannerne. I begyndelsen af det XV århundrede rekonstituerede Sigismund bekendtgørelse of the Dragon i billedet af det samfund, der eksisterede på Obilic. Spørgsmålet om hans arv forbliver diskutabel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.