Nyheder og SamfundKultur

Jekaterinburg: Planetariet i digitalt format - stolthed i byen

Planetarier har altid været meget populære. Det er så interessant at se på, hvad er heldig nok til at se gennem teleskopet, astronomer linse. Og folk, der ikke er relateret til rummet og astronomi, Stargazing var kun tilgængelige i skyfri nat. Til dato, indbyggerne i en by som Ekaterinburg, planetarium besøg kan til enhver tid ved blot walking i at besøge og bruge deres tid godt.

Hvem og hvorfor opfandt et planetarium

Folk kan virkelig godt lide at se stjernerne, ikke kun om natten. Det er grunden til planetariet blev oprettet. Efter alt, himlen i de nordlige og sydlige halvkugle er forskellige, og nogle konstellationer person kan se, når ankommer i et andet land, næsten til den modsatte side af verden. Men med tiden blev den første enhed "Planetarium" i 1925 på det tyske fabrik Zeiss, der var i Jena grundlagt. Siden den tid, mulighed for at se de stjerner, planeter og galakser i et særligt hus. Besøgende linet op i lange køer. "Derhjemme med stjernerne" blev bygget i mange byer rundt om i verden, var ingen undtagelse og Jekaterinburg - planetarium optrådte der.

Og i det øjeblik, menneskeheden stræber efter at gøre det akademiske liv mere populær end den er nu, og så sådan en anordning som et planetarium, forbedret. Så der var en digital planetarium - endnu et skridt på vejen til menneskelig viden om universet.

Den nye stolthed Rusland

Selvfølgelig har planetariet og Rusland været og er stadig meget populære. At køre på skolens ekskursioner, unge elskende gå ud på datoer, og de er besøgt af forældre med børn. Og for nylig - 28 maj 2014 - blev bygget i Rusland en unik digital planetarium. Jekaterinburg blev det sted, hvor han er. Denne planetarium er stolt af hele landet.

Fremkomsten af digitale planetarium var det første skridt mod realisering i "Popular Science Center" projekt liv. Hans hold er forpligtet til at gøre videnskaben mere interessant for folk, ved hjælp af moderne teknologi og forskellige måder. Det blev besluttet, at stedet havde brug for et nyt vartegn for byen i den populære biograf "Salute", så på første sal er nu placeret digitale planetarium. I dag er han den eneste i Rusland.

Features digital planetarium i Jekaterinburg

For at behage publikum fremskrivninger af stjerneklare himmel og et planetarium i Jekaterinburg bruger den nyeste teknologi af visuelle billede. Fordi projektorer er blevet specielt designet til afspilning af billeder i kuplen skærmen. En besøgende steder kan se på himlen, der har en alder af fire milliarder år, fordi den indeholdt planetarium model af himlen i løbet af eksistensen af vores Jord.

Samtidig være i Hall of view kan være 34 mennesker. Publikum har mulighed for at se videnskabelige film i den populære i dag 3D-format og udforske universets historie af stjerner og ikke kedelige lærebøger og bånd for sjov. Men det er ikke alle fordelene besiddes af Jekaterinburg (planetarium har i tankerne) - det er muligt at udsende billeder af en stjernehimmel fra observatoriet, der ligger i forskellige dele af verden. Du kan også lytte til interessante foredrag om astronomi, rumfart, og historien om menneskets udforskning af rummet.

Det er ikke kun nyttig, men også interessant

Over tid, at projektet arrangørerne fra "Center of Popular Science" plan vise de besøgende ikke kun den stjerneklare himmel, og film om rummet, men også kunst og musik bånd. Mulighederne for moderne teknologi gør det muligt at projektledere. De planlægger at lave programmer for besøgende i forskellige aldersgrupper - børn 3 til 6 år, børn af primær og sekundær skolebørn, gymnasieelever og voksne.

Program planer om at bruge USA, men russisk publikum vil nemt forstå dem takket være den omhyggelige arbejde oversættere, der er tilpasset de film for det russiske folk.

Et andet vigtigt spørgsmål er prispolitik i denne institution, som et planetarium i "Salute" (Ekaterinburg). For at se den standard program varighed på 1 time den besøgende skal købe billetten koste omkring 250-300 rubler, hvilket er, ser du, er ikke dyrt. I dag er selv en biografbillet koster os mere. Og stolthed en by som Ekaterinburg, - et planetarium udstyret med den nyeste teknologi, fortjener sådan en lille betaling.

konklusion

Den moderne digitale planetarium (Ekaterinburg) er stolt af Den Russiske Føderation. Hvilket ikke er overraskende. Selv Moskva Pervoprestolnaya kan ikke prale den samme som Ekaterinburg - planetariet i den mest moderne i landet. Selv en turist, besøger det, kan med stolthed sige, at han er bekendt med de moderne attraktioner i byen og de fedeste "stjernehimlen" i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.