ComputereUdstyr

Trådløs gamepad til pc. Anmeldelse af de bedste

Til dato er trådløse gamepads ganske forskellige indbyrdes. Først og fremmest bør spillerne være opmærksomme på antallet af knapper. Dette skyldes, at det i nogle tilfælde ikke er muligt at distribuere de opgaver, der leveres i spillet fuldt ud. Med hensyn til størrelse varierer gamepads også, og dette forklares i høj grad af tilstedeværelsen af en motor til vibrationer. Den gennemsnitlige radius af gamepad er 8 meter.

Batterier installeres normalt i lithium type. Deres kapacitet varierer fra 400 til 600 mA pr. Time. Sidst men ikke mindst er der opmærksom på enhedens kompatibilitet. Fabrikanten angiver som regel alle mulige drivere. Det sidste skridt er at evaluere modelens design. Det er især vigtigt at kontrollere knappernes hårdhed samt stængerne. Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på vibrationsstyrken og antallet af flip-flops i enheden. Bumpers gamepad fabrikanter, som regel gør med gummi overlays. Således glider de ikke i hånden.

Tilslutning af gamepad til en personlig computer

Mange er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man forbinder en trådløs gamepad til en computer. Det er ret nemt at gøre dette, hvis du har en modtager ved hånden. Indsæt dette element i USB-porten på pc'en. Derefter skal brugeren gå til task manager. Du kan gøre dette ved blot at højreklikke på ikonet "Denne computer". Det næste trin er at finde varen "Nye enheder".

Dernæst skal du højreklikke på ikonet "Ukendte enheder" og vælge "Opdater enhedsdriver". Du kan søge det direkte fra en pc. For at gøre dette skal du vælge "Peripherals" i menuen . Så er det vigtigt at trykke på den trådløse modtager af Xbox 360-gamepad. Derefter starter driverinstallationen direkte. Så skal du blot tænde enheden. Du kan gøre dette ved samtidig at trykke på knapperne på både gamepad og modtager.

Sådan forbinder du til konsollen

Sådan tilslutter du trådløs gamepad til Xbox 360? Det er ret nemt at gøre dette. For at starte skal brugeren starte konsollen. Derefter skal du aktivere gamepad. For at sætteboksen kan genkende den nye enhed, skal du trykke på den øverste venstre knap R.

Nogle brugere genkender ikke dette, og de ved ikke, hvordan man forbinder den trådløse gamepad til Xbox. Dette kan skyldes, at R-knappen i gamepadmodellen kan være placeret i den øverste del ikke til venstre, men til højre. Derudover skal det tages i betragtning, at det ikke behøver at blive frigivet straks, når det trykkes. Det er nødvendigt at holde knappen nede i et par sekunder, indtil præ-genkendelsesprocessen passerer.

Modeller af firmaet "Microsoft"

Trådløse gamepads af dette firma er i stor efterspørgsel. Samtidig fremstiller dette firma modeller til både pc'er og for præfikser "X Box 360" samt "PS3". Deres rækkevidde er i gennemsnit 8 meter. Den maksimale frekvens af enheden kan opbevares på højst 2 Hz.

Tilbagemelding i mange modeller af producenten leveres. Nogle gamepads har et digitalt kryds til otte retninger. I dette tilfælde har de to bumpere. Hvis vi betragter et digitalt panel, er knapperne normalt sat til ti. Til gengæld, Stick på gamepad er der to. Batterier bruges oftest lithium-polymer type. Det er en gennemsnitlig trådløs gamepad til pc'en af ovennævnte firma omkring 1500 rubler.

Oversigt over spilcontrolleren "Microsoft Torid"

Den angivne Microsoft Wireless Game Controller til en personlig computer er ganske enkelt forbundet. I dette tilfælde er modtageren kun egnet til analog type. Denne model opererer i en afstand på højst 8 meter. Udløsere i den præsenterede konfiguration leveres af producenten to. Vibrationer i dette tilfælde er ret stærk, og der er ingen mulighed for at justere følsomheden. Parameteren for begrænsningsfrekvensen i gamepad svinger omkring 2 Hz. Der er otte numeriske knapper på enheden.

Fuld opladning af batterier er nok til ca. 10 timers kontinuerlig afspilning. Der er to bumpere i den præsenterede konfiguration. Generelt viste de sig at være ret kompakte, så modellen i hånden er meget behagelig. Korset er i dette tilfælde designet til otte retninger. Til sidst kan vi sige, at denne model er meget efterspurgt, og for skytter er ideel. På markedet for et trådløst gamepad spørger Microsoft Xbox 360 om ca. 1600 rubler.

Parametre af modellen "Defender"

Den trådløse controller Defender for "X Box 360" er forbundet til konsollen via R-knappen, som er placeret på venstre side øverst på enheden. Der er i dette tilfælde ti numeriske knapper. Til gengæld er korset designet til otte forskellige retninger. Stangen i denne model er meget følsom, og dette bør tages i betragtning inden køb. Der er to udløsere i den præsenterede konfiguration. Parameteren for denne gamepads begrænsningsfrekvens er nøjagtigt 3 Hz.

Der er en model "Defender" i en afstand på 7 meter fra konsollen. Turborotorens funktion i denne enhed understøttes. I betragtning af dette passer det til skytter perfekt. Desuden kan den præsenterede model prale af ret kraftfulde lithium-polymer batterier. Deres begrænsningskapacitet er i dette tilfælde 500 mA pr. Time. Griber denne gamer i omkring 10 timers kontinuerligt spil. Til gengæld er batteriernes fulde opladning to og en halv time. Det koster et trådløst gamepad til Xbox 360 ("Defender") på markedet omkring 1400 rubler.

Forskellene i modellerne "Genius"

Trådløse gamepads af varemærket "Genius" kendetegnes ved tilstedeværelsen af to elektromotorer, som skaber vibrationer i enheden. Parameteren for gamepadets begrænsende frekvens svinger omkring 3 Hz. Også i mange modeller giver producenten en ekstra knap til opsætning af konsollen. Ministiki i enheden er der som regel to. Men knapperne er indstillet ret følsomme og reagerer på den mindste berøring. Batterier i dette tilfælde arbejder kun lithium ion type. Det er et gennemsnitligt gamepad for ovennævnte selskab i området på 1.700 rubler.

Hvad er interessant gamepad "Genius 6 MT"?

Den angivne gamepad til en personlig computer kan konfigureres med modtageren med "X-Box 360". I dette tilfælde er alle drivere til det ganske hurtigt. Kommunikationsknappen er placeret øverst på modellen. Parameteren for gamepadets "Genius 6 MT" begrænsningsfrekvens er på niveauet 2 Hz. I alt er der to elektriske motorer i dette tilfælde. Knapper er designet til et lille pres på modellen, så de arbejder meget hurtigt.

Således er den præsenterede konfiguration mest velegnet til arkadespil. Batterier til denne model er indbygget type. Når de er fuldt opladede, kan de arbejde i omkring otte timer. Indikatorer i dette tilfælde giver producenten LED. På dem kan brugeren meget nemt finde ud af, hvor meget opladning der forbliver i batterierne. Modtageren i dette tilfælde bruges af Play-serien. Om nødvendigt kan brugeren slukke for baggrundslyset. Der er en gamepad "Genius 6 MT" i butikken 1500 rubler.

Gennemgang af gamepad "Genius 10 MT"

Denne trådløse controller til Xbox 360 har en god rækkevidde på 10 meter. Til gengæld er parameteren for enhedens begrænsende frekvens på niveauet 2 Hz. Tilbagemelding i dette tilfælde giver producenten. Det digitale kryds ved "Genius 10 MT" -modellen er designet til 8 forskellige retninger. Udløser i denne gamepad er der to.

Støddæmperne er fuldstændig gummeret og glider ikke i hænderne under spillet. LED-producenten giver en lys nok, men om nødvendigt kan den slukkes. For at gå til indstillingerne på konsollen skal du blot trykke på den ekstra knap R, som er placeret på venstre side. Der er en gamepad "Genius 10 MT" omkring 1700 rubler.

Mærker af varemærket "Logitech"

De trådløse gamepads i dette firma er ret følsomme knapper. Til professionelle spillere passer nogle modeller godt. Det skal også bemærkes, at ovennævnte firma er involveret i produktion af modeller til både pc'er og konsoller. Deres begrænsende frekvens er i gennemsnit ca. 2 Hz.

Gamepads radius er igen 10 meter. Som en tilbagemelding anvendes der som regel teknologi "Force Vibrator". Udløsere i nogle modeller leveres af producenterne. Det skal også bemærkes, at brugeren har mulighed for at hente gamepad af dette selskab med en gennemsigtig krop. Det er en gennemsnitlig model i 1800 rublerne.

Gamepad "Logitech F310"

Den specificerede gamepad til pc har specielle gummibumper. Der er to analoge udløsere i den præsenterede konfiguration af producenten. Indikatorer i dette tilfælde anvendes LED. Til gengæld er batterier kun installeret lithium type. Fuld opladning tager cirka tre timer. Af funktionerne bør nævnes tilgængeligheden af et bekvemt digitalt kryds. At vælge en retning i dette tilfælde er ganske behagelig.

Hvis vi taler om mangler, klager mange over den øgede vibration. Desuden er nogle konfigurationer af personlige computere i konflikt med systemet efter tilslutning af gamepad. I dette tilfælde bør du læse mere omhyggeligt de krav, der pålægges pc'en. Specielt anbefaler producenten af operativsystemet at bruge "Windows 8". Samtidig er der support til Windows 7 i dag. Det er en gennemsnitlig gamepad i området 2100 rubler.

Oversigt over Logitech F710-modellen

Den givne gamepad til konsoller er mest velegnet til rigtige spillere, for hvem følsomheden af knapperne er den første. Som følge heraf reduceres gamepadets lydhørhed betydeligt. Det er også værd at bemærke er det interessante design af modellen præsenteret. Udløser i dette tilfælde er der to. Det er blandt andet vigtigt at nævne tilstedeværelsen af en kraftig elektrisk motor.

Gennem konsolmenuen kan brugeren ændre vibrationskraften. Frekvensfrekvensen af "Logitech F710" -modellen er på niveauet 2 Hz. Den repræsenterede gamepad opererer 10 meter væk fra konsollen. En ekstra knap på den til at ringe til kontekstmenuen er tilgængelig. Displaysystemet er normalt forsynet med en LED type. Modtageren i dette tilfælde bruges af Play-serien. Det koster en gamepad "Logitech F710" i butikken 2000 tusind rubler.

Gamepads af Razer

Gamepads af dette firma er kendetegnet ved deres multifunktionalitet. I hyppigheden af særskilt skal det bemærkes regimet med kontinuerlig optagelse. Som feedback tilbydes producenterne "Force" -systemet. Parameteren for begrænsende frekvens i mange modeller varierer omkring 3 Hz. Takket være dette er enhedens responshastighed ret høj.

Sticky gamepads, som regel to. Det digitale tværsnit er hovedsagelig designet til 8 forskellige retninger. Til gengæld er der to udløsere på konsollen. For at få adgang til konsollen på gamepad er der en ekstra knap. Det skal også bemærkes, at mange modeller vejer lidt og holder i hånden ganske komfortabelt. En god model af ovennævnte firma vil løbe omkring 1800 rubler.

Forskelle i model Razer Saber

Denne gamepad til pc'en har en god responshastighed. Desuden er denne enhed fuldt kompatibel med "Inpat". Kofanger i denne konfiguration giver producenten to. Til gengæld er det digitale krydsstykke 8-retningsret. Razer Sabre controller har en indbygget tilslutning. Sticks fra ham leveres af producenten af den analoge type. Hvis vi taler om mangler, er det vigtigt at bemærke en ret svag forbindelse. Signalkonsol i dette tilfælde er i stand til at fange i en afstand af 6 meter. Der er en model i butikken omkring 1700 rubler.

Hvad er interessant om Razer Elite?

I alt har denne gamepad til konsollen 10 programmerbare knapper. Ved følsomhed er de gennemsnitlige, og der er ingen speciel responsrate. Fra de ekstra knapper er der "Start" og også "Tilbage". Hvis du ser på kommandoknapperne, er der kun fire. Der er to analoge pinde i denne model. Også producenten i gamepad gav en knap "Home". Manipulatoren i dette tilfælde anvendes til otte retninger. Denne model vil koste køberen i området på 1600 rubler.

Gamepads af varemærket "Speedlink"

Gamepads af det pågældende varemærke er i stor efterspørgsel. De har kompatibilitet med pc'er samt præfikser. Derudover giver producenterne feedback fra teknologien "Force Vibrator". Elektromotorer er som regel installeret to. Indikatoren for begrænsningsfrekvensen er i niveauet 2 Hz. Der er en gamepad på en afstand på ni meter fra konsollen.

Tilslutning af modellen til pc'en kan kun udføres via en analog modtager. Batterier i dette tilfælde er af lithium-polymer type. Deres kapacitet når i gennemsnit 500 mA pr. Time. Alt dette er nok for en gamer til kontinuerligt at bruge enheden i ni timer. Batteriets opladningstid er meget kort, og dette bør tages i betragtning inden køb.

Turbo-fyringsfunktionen leveres i mange modeller af fabrikanten. Siderne på gamepadsne er alle gummierede og glider slet ikke i hånden. Samtidig er deres form ergonomisk og vejer enheden lidt. Modtagere, som indbyggede, er af typen "Nano". Svarhastigheden er ret høj. Det er en gennemsnitlig gamepad af ovennævnte mærke i området 1400 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.