ComputereUdstyr

Gaming Mouse Razer: populære modeller, deres egenskaber

Computer mus Razer selskab blandt de professionelle spillere er meget populære. Modeller adskiller sig fra hinanden i parameter opløsning og følsomhed. Made mus oftere sort, men mange modeller fås for en interessant belysning. For at vælge en model for spillet, bør du overveje parametre bestemte enheder.

Funktioner Razer Abyssus 2014

Præsenteret Mouse (trådløs) computer har mange fordele. Først og fremmest skal det bemærkes, at sensoren benytter en optisk type. Følsomheden indekset er lig med indretningen ved en 5,5 mV. automatiske opdatering system er ikke leveret af producenten.

Løsningen af denne gaming mus er lige så meget som 3200 dpi. Strategier for enheden er ideel. Hvis du mener, køberne, hånden på hende, er stor. Køb denne model brugeren er i stand til at til en pris af 5200 rubler.

Model Beskrivelse Razer Abyssus 2016

Gaming Mouse Razer Abyssus 2016 er bedst egnet til konkurrencedygtige spillere. type interface medfølgende USB. Direkte følsomhed gaming mus er på omkring 4,6 mV. enhed opløsning er lig med 3100 dpi. For skytter og strategi model passer perfekt. Blandt de funktioner, er det også vigtigt at nævne en interessant design. Selv købere roste enheden for komfortabel rulning. Hvis det er nødvendigt, kan nogle af tasterne tildeles. Vejer dette spil mus (trådløs) til en computer kun 104 g Køb den på markedet kan være for 4300 rubler.

Skrevet af muse Razer DeathAdder 3500

Denne gaming mus anmeldelser fra kunder fortjener primært positiv. Den første model for strategi fans. Product Design i simpelthen fremragende. Det er også vigtigt at bemærke, at modellen er lavet med en smuk æske til gave passe godt. Hvis vi taler om ydeevne, følsomheden er 3 mV, og opløsningen er lig med 3200 dpi.

Nøjagtigheden af spore bevægelser model acceptabel. Automatisk gemme indstillingerne der. Rulle ved hjælp af den lille størrelse. På begge sider af modellen har en beskyttende foring. Sensoren bruger en standard optisk type. Maksimal acceleration model er lig med 55 sekunder. Pris repræsenteret gaming mus svæver omkring 5700 rubler.

Modellen parametre Razer DeathAdder 3522

Mus Razer DeathAdder 3522 har en masse fordele, så er efterspørgslen på markedet. Først og fremmest ejere af ros for enheden kompakt. For venstrehåndet model unikt egnet. Det er også vigtigt at nævne, at der er yderligere taster til opgaven.

Rul forsynet med en beskyttende pude roterer uden problemer. Belysningssystemet bruger en standard. Direkte opløsning af enheden er lig med 3100 dpi. Den maksimale sensor sats er 1200 Hz. Præsenteret model vejer præcis 305 pris for hendes svævende omkring 5.500 rubler.

Funktioner Razer DeathAdder 3570

Denne gaming mus Razer har en anden optisk sensor. Følsomhed når sit maksimum på 5,6 mV. Umiddelbart tilfælde af modellen er fremstillet af plast. Grænseflade typen ved hjælp af USB. I gennemsnit acceleration model er 54 sekunder. Den maksimale højde af separationskammeret er lig med ikke mere end 0,2 mm.

Det er også vigtigt at bemærke, at enheden driver er tilgængelig Razer Synapse. Hvis det er nødvendigt, kan baggrundsbelysningen farve ændres. Vejer sagde gaming computermus 303 til strategier det passer godt. tilladelse tal er 3200 dpi. Butikken sagde gaming mus kan findes for 4200 rubler.

Model Beskrivelse Razer Naga 2014

Det er meget høj kvalitet og kompakt gaming mus. Blandt fordelene bør også bemærke den høje følsomhed af typen sensor optisk. Udformningen af modellen er bare fantastisk. De fleste computermus er velegnet til en bred vifte af skytter. Maksimal kørehastighed er 200 inches per sekund.

Acceptabel adskillelse højde er 0,2 mm. Automatiske opdateringer har givet gaming mus er. På begge sider er små gummiindsatser. nøgler får lov til at udnævne, hvis det er nødvendigt. Parameter polling frekvens er 900 Hz. Køb computermus i butikken kan være for 6300 rubler.

Skrevet af muse Razer Naga 2016

Gaming Mouse Razer Naga 2016 er velegnet til venstrehåndede. automatisk spare systemindstillinger, modellen forudsat. Hvis det er nødvendigt, kan følsomheden let ændres. type interface, modellen giver USB. Opløsning gaming mus er lig med 3500 dpi.

maksimal acceleration er ved 55, til gengæld. Nøjagtigheden af spore bevægelser i modellen er høj. For action spil det passer godt. Det er også vigtigt at bemærke, at produktet er tilgængelige drivere Razer Synapse. Det er denne model i regionen 5.300 rubler.

Modellen parametre Razer Orochi 2016

Denne gaming mus Razer er velegnet til fans af strategi. Sensoren er i dette tilfælde sat optisk type og dens følsomhed når 4,6 mV. Enhed opløsning er lig med 3400 dpi. Hvis vi tror kunderne, design af modellen fremragende. Alle hendes fire programmerbare taster forudsat. Juster følsomheden af rulle er tilladt. Også, at brugeren er i stand til at vælge den baggrundsbelysning for modellen. Denne gaming mus er solgt til en pris på 5 tusind. Gnid.

Funktioner Razer Orochi 2015

Dette er meget populære og efterspurgte gaming mus Razer. For det første det fortjener opmærksomhed på grund af den høje opløsning. Følsomheden indeks i dette tilfælde er lig med 5,3 mV. Sensoren er den anvendte model af den optiske type. Hvis du mener, køberne, at problemet med de ruller er sjældne. Programmerbare taster, kun fire modellen.

Den maksimale hastighed af anordningen er lig med 230 inches per sekund. Det er også vigtigt at bemærke, at føreren er tilgængelig Razer Synapse. Hvis det er nødvendigt, kan modellen let syet. Acceptabel adskillelse højde er 0,1 mm. Belysning i dette tilfælde en trefarvet typen. Køb dette spil Mus i vor tid kan være så lav som 4 tusind. Gnid.

Model Beskrivelse Razer Naga Chroma 2020

Præsenteret gaming mus lavet til konkurrencedygtige spillere. Følsomhed indikatororganet er lig med 5,7 mV. På skrivebordet modellen virker fint. I dette tilfælde den bærbare computer anvendes eventuelt. Reaktionstiden for denne sensor gaming mus lig 1,2 ms.

Direkte opløsning er 3400 dpi. For fans af forskellige strategier eller skytte model er egnet. Tilladte højde separation lig med 0,2 mm. Sensoren anvendes i modellen med dobbelt type. Køb gaming mus det er muligt for 6200 rubler.

Beskrivelse Razer Mamba gaming mus

Gaming Mouse Razer Mamba er solgt med en optisk sensor af høj kvalitet. I dette tilfælde er beslutningen er lig med 3100 dpi. Den maksimale bevægelseshastighed er 250 inches per sekund. Hvis det er nødvendigt, kan driveren indstilles uafhængigt. I alt fire programmerbare gaming mus nøgler. Rul fabrikant forsynet med en ribbet overflade. Følsomheden indeks modellen kan ændres. auto-gemme systemet er til rådighed. Solgt repræsenteret gaming mus i butikkerne til en pris på 4800 rubler.

Modellen parametre Razer Taipan

Gaming Mouse Razer Taipan bestemt fortjener opmærksomhed. Først og fremmest er det vigtigt at nævne dens kompakthed. Denne enhed vejer kun 280 g I dette tilfælde beslutningen gaming mus er lige så meget som 2800 dpi. Dual sensor anvendes. Hvis det er nødvendigt, at brugeren er i stand til at vælge baggrundsbelysningen. Rul en standard, problemer med ham er sjældne.

følsomhed ligger i nærheden af 5,5 mV. Tilladte højde separation lig med 0,3 mm. Model virker fint på desktop og laptop. Grænsefladetype - USB. Sidepanelerne af modellen nej. Salg sagde Razer gaming mus til 6200 rubler.

Funktioner gaming mus Razer Ouroboros

Gaming mus Razer Ouroboros er udstyret med en optisk sensor af høj kvalitet. følsomhed indeks i indretningen er lig med 5,3 mV opløsning igen er 3400 dpi. Hvis du mener bedømmelser af ejerne, udformningen af computermus er vidunderligt. Rulning i dette tilfælde den bruges med en ribbet overflade. Farve baggrundsbelysning bruger kan vælge.

Ifølge ejerne, i håndfladen af modellen besidder stor. Den maksimale acceleration af indretningen er lig med 55 sekunder. Direkte prøveudtagning frekvens er omkring 850 Hz. I alt modellen har fem programmerbare taster. Den vejer kun 105 g Elskere af strategier denne gaming mus helt sikkert nyde. Driver Razer Synapse angivne enhed er tilgængelig. Hvis kan sys nødvendige gaming mus. Model solgt til en pris på 6800 rubler.

Model Beskrivelse Razer Naga Chroma 7095

Denne gaming mus er velegnet til professionelle turneringer. Først og fremmest skal det bemærkes, den høje kvalitet af sensoren. Han satte med en opløsning på 3400 dpi. Umiddelbart design er attraktivt. Det er også vigtigt at bemærke, at produktet kompakthed.

Hvis vi taler om ydeevne, svartiden er lig med kun 1 ms. Acceptable adskillelse højde ikke overstiger 0,2 mm. Alt i alt gaming mus har fire programmerbare taster. Parameter indretningens følsomhed er lig med 5,7 mV. Automatiske opdateringer af modellen er. Indretningen kan fungere som stationære og bærbare. Stativer dag introducerede gaming mus i området 7300 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.